MõmmiLiis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MõmmiLiis
MemberEks ta mõtles seda loomsete ja piimsete valkude värki… Et mis neid koos süües omistub, millal omistub ja kas omistub.
MõmmiLiis
MemberVäljalõige siit:Choosing an Exercise Ball
Before you buy a ball, make sure it’s the right size for your height. To test it, sit on the ball and make sure your hips are level or just slightly higher than the knees :
55 cm – 4’11” – 5’4″
65 cm – 5’5″ – 5’11”
75 cm – 6’0″ – 6′ 7″
ehk
55 cm-se läbimõõduga pall sobib 150cm-162cm pikkusega inimesele
65 cm-se läbimõõduga pall sobib 165cm-180cm pikkusega inimesele
75 cm-se läbimõõduga pall sobib 183cm-200cm pikkusega inimesele
Tnx Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MõmmiLiis
MemberOstmine käib enda pikkuse järgi.Näiteks:
# 65 cm 160-180 cm pikkustele
# 75 cm üle 175 cm pikkustele.
Ei saand nüüd aru, mis need mõõdud millisele pallile vastavad…
MõmmiLiis
MemberEt neid palle on erinevates suurustes, mida oleks mõttekam eelistada?
MõmmiLiis
Member10 minutit rahulikus tempos sõudmist (ca 2km selle ajaga) kulutab mul pulsikella järgi miski 100-110kcal. Pulss ca 140.
MõmmiLiis
MemberMis magusasse puutub, siis isu kui sellist peal ei käi, kuid kookoselõhn ja maitse meeldivad, so ka asjad, mis seda sisaldavad (Bounty shokolaad näiteks
)Kusjuures Dexalil on väga hea maitsega kookose-proteiinišoks
MemberTean küll, et ületreening halb ja puha, aga mis siis otseselt saab kui algaja kõhtu liigselt treenib?Ei tule tulemust või võib asi karmimaks minna?
Kui aint kõhtu teha laksid, siis keerad omal selja peagi tuksi… liigsest piimhappest on naerda ja end liigutada ka muidugi valus
MemberKas keegi oskab öelda, kust saaks osta korraliku võimlemismati suhteliselt hea hinnaga? Need Prismas ja Jyskis müüdavad ei kõlba kuhugi. Vabandust, et tüütan suht tühise küsimusega, aga mul ostlemiseks aega ei ole ja oleks hea kindla peale välja minna. Aitäh!Mina ostsin möödunud nädalal Stockmannist. Seal müüakse näiteks Casalli ja Röhnischit. Ise otsin viimase variandi – oli enne üle 500, nüüd allahinnatud 290.- peale ja sellest veel selle 20%lise sooduskupongiga alla. Igati korralik asi, isegi ümbriskott oli kaasas
MemberIlmselt on tegu geneetikaga.Tjah, täitsa võimalik, kahjuks pole ema rinnalihaseid näinud kunagi
MemberMul samast kontekstist kah üks küssa, ei hakka eraldi teemat tegema.
Kas inimeste rinnalihaste kuju peaks olema teineteise peegelpilt? Mul on alumised servad kuidagi erisugused… ei saagi aru, milles asi.
MõmmiLiis
MemberIse olen naisterahvana teinud pikima otsana 183km Peipsi äärest Tallinna. Aega võttis paari peatusega liges 8 tundi, rattaks MTB.
Joogi osas oli mul kaks pudelihoidjat 1,2L spordijoogiga ja söögiks kaks energiabatooni.
Seda jäi paraku väheks, niisiis sai tee pealt kraami juurde sebitud.
Oluliseks lisavajaduseks peale elementaarse rattavarustuse (kindad, püksid, kiiver, sõidukingad, ilmastuikule vastavad riided) peaksin sellise pika sõidu puhul kas head kaaslast või korralikku mp3-mängijat. Mu enda kaaslaseks olnud iPodil sai aga aku 5 tunnil tühjaks ja sealt edasi oli küll üsna nüri…
Ja et toiduvarud lõppesid ja seestap ka kehast kiired energiavarud otsa said, oli pea otsas nagu lollil – vahtisin seda Peterburi tee piirdejoont idiootse järjekindlusega, sest muud ei suutnud mõistus enam haarata…
MõmmiLiis
MemberSama nigu see seos, et suured kõhulihased, väiksed rinnad?