Skip to main content

Molt

Forum Replies Created

Viewing 16 post (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiin #215970
    Molt
    Member

Tervist,

Tegelen kergejõustikuga ja peamiseks alaks on 100 ja 200 meetri jooksud. Kõik ütlevad, et mul on võimsad jalad ja nõrk ülakeha. Olen käinud jõusaalis 1 aasta, pole teinud kava järgi vaid suht suvaliselt (peamiselt rinnalt surumine, biitseps, triitseps). Kõhtu ja selga teen ka ja jalgadest ei tasu üldse rääkida. Sangpommiga hüppan ja teen tõkkeastumisi. Suvel olen ainult jõutrenni teinud. Ostisn kuu aega tagasi endale Whey 100% standardi 2,2 tünni. Ei tea, kas on tarvis kreatiini tegema hakata, aga ühest artiklist lugesin, et see aitab sprindile kaasa. Tsiteerin: “Toime:

Kreatiin on kasutamisel peamiselt sprindi, jõu ja kiirusjõualadel. Kergejõustikus kasutatase peamiselt sprindis, seevastu alates 800m ei kasutata, sest kehakaal tõuseks

Tahaks sprindi tulemusi küll parandada, aga ennekõike huvitab mind see, kas see kuidagimoodi mõjutab tervist. Olen kuulnud, et tavaline inimene vajab seal 1 grammi juures kreatiini päevas ja treeniv inimene 3-6 grammi. Ei saa aru, miks peab seda siis 20 grammi päevas sisse ahmima. Olen ikka mitu tundi lugenud ja kuulnud õudusjutte peenise kahanemisest jne. Selle nimel ma küll seda võlupulbrit ei hakkaks manustama. Tahaks ikka säilitada endas ilu ja tervise ennekõike, alles siis tuleks sportlikud võimed. Sooviks teadjamatelt teada, kuidas ma peaks seda pulbrikest tarvitama, kui üldse pean. Ei ütleks ära ka üldisele lihaskasvule.Kui võimalik, siis sooviks teada sprinterite treeningkava (mu treener suht loll, ei luba trenni jal juua ja ajab suht tihti paska). Tahaks teada, kas Bolt ja muud sprinterid ka selliseid toidulisandeid taribvad. Olen 185 cm pikk ja kaalun 78 kilo.

Viewing 16 post (of 16 total)