MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 8, 2012 at 7:11 e.l. in reply to: Olümpiamängude ennustusvõistlus. 1000 Fit võitja selgunud! #321475
MoloM
MemberWhatta hel, täiesti lambist? Sul on mingi peavigastus ka või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võib-olla kõik ei juhtunud 21:45-22:45 ETV vaatama ning ehk tuleb seepärast operatiivne info mõnele kasuks, kes seda teemat loeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi Watsoni võrdpilt on kohatu. See töötaks, kui ma ütleks mingi ilmselge, (aegumatu) fakti, näiteks “H2O on vesi” või mis iganes.H2O on vesi??

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Member30 km hüpates läbi keksida oleks näiteks vägev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii kõva meest tahaks kohe näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTere sooviks teada kas keegi teab kas ja kus on , kui ülts on mõni treening saal võimalikult ronijaama läheduses , kuna liiklen igapäevaselt rongiga siis nii oleks kõige mugavam , trennis käia .
Ei teagi mis asi see on aga ehk on selline jaam mõnel matkarajal
MemberMõelda vaid ja meie noorkulturist Kristo ei oska tavalist hundiratastki!

Hei, ega meestekat ei ole plaanis see nädal, muidu magan jälle maha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S ma ise saan peaaegu hundirattaga hakkama
Member. Biits juba 0.4cm väiksemaks läinud
Mina ise väga ei mõista, et soovid kaalu langemist, kuid ei soovi, et ümbermõõt väheneks ?

MoloM
MemberTähelepanu!
Kes tahavad proovida bodypumpi(uus bodypump 82 programm), siis pühapäeval kl 16:00 teeme oma noorte grupiga tunni ning kõik huvilised saaksid tasuta proovida 5-6 harjutust! Sellised mehed nagu Molom ja HTilga kindlasti tulge kohale ja võtke sõbrad ka kaasa! Kui on rohkem rahvast kui 10 inimest, siis teen täistunni! Võimalusel andke teada oma tulekust siinsamas teemas! Kohtumiseni pühapäeval(17.juuni 2012) kl 16:00!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh kui kahju, olin firma suvepäevadega hõivatud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmine kord kindlasti käpp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSee on kindlasti 1,5 liitrine SÄÄSTU KANGE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole, tähtis pole kvantiteet, tähtis on kvaliteet, nii et rohkem Sa minu poolt ei saa kui 0,3-se tsehhi õlle
MemberSuured tänud kõikidele õnnitlejatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina soovin ka õnne! Libistan ühe “tervisliku” õlle õhtul Sinu tervisex
Member*Kes tegi perepildi?
MemberTere , kas oleks hea minna 3-ndat päeva jõusaali järiest .
Täna tahaks väga minna , homme pikk koolipäev ka.
Ma mõtlen just seda ,et Esmaspäev oli rind , eile oli jalg ,
ja täna oleks siis biitseps ja õlg. Et kui ma trennisin jalga , ega mingit
erilist pinget käed vist ei saanud , neljapäev ja reede oleks vabad , kas taastaks ära ?
Aitäh Vastamast.
Oleneb inimesest ju, miks mitte teha kui ei teki tülpimust ja asi naudingut pakub. Mina näiteks kuus päeva nädalas treenin, kuid siiski mitte ainult jõusaali . ja mõnus on
MemberAsi pole selles, eks kadedusel on alati elus oma roll. Ei ole ka spetsialist, aga sellistest asjadest saab siiski aru ja ma ise rääkisin konkreetselt sellest rockist, millest ka antud teema. Millegipärast on neid, kes tulevad väidma ja õigustama steroidikasutajaid sama palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga palju usuvad siiani ka, et paljud eesti tippkulturistid pole kunagi midagi systinud ja kasvavad ainult kohupiima ja kanarinnaku peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jah, igayks näeb nii nagu võimeline.
Asi pole selles, eks kadedusel on alati elus oma roll. Ei ole ka spetsialist, aga sellistest asjadest saab siiski aru ja ma ise rääkisin konkreetselt sellest rockist, millest ka antud teema. Millegipärast on neid, kes tulevad väidma ja õigustama steroidikasutajaid sama palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga palju usuvad siiani ka, et paljud eesti tippkulturistid pole kunagi midagi systinud ja kasvavad ainult kohupiima ja kanarinnaku peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jah, igayks näeb nii nagu võimeline.
Loodan, et mind ei mõistetud valesti, kuid ma ei ole steroidikasutajate eest võitleja, minu algse postituse mõte oli hoopis vastupidine tegelikult. Ehk siis kui konkreetsest “rockist” rääkida, siis mulgi omad kahtlused, kuid ma just üritasin rõhuda üldisele stereotüübile. Kusjures se ei ole seotud antud foorumiga vaid laiemalt. Rahvusvahelisi foorumeid vaadates usun, et isegi kui mina oma tahasihoidlikud paarikuused tulemused üles postitaks(aastatetagused) siis vändataks ka mind steroidikasutajate ja ma ei tea mille veel hulka
MemberTeisel pool Atlandit on hoopis leebem poliitika, kemm on levinum ja aktsepteeritum. Seega enamikel süüdistustel on alus olemas. Mis puudutab kulturiste, siis naturaalide võistluseid tuleb samuti seal tikutulega otsida.
Ei vaidle absoluutselt vastu, kuid naljakas on lihtsalt see, et kõik võtavad stereotüüpse hoiaku kohe, et kui keegi on minust ilusam, suurem, väiksem või kuidas iganes, siis kindlasti ei ole see naturaalselt saavutatav. Ja nagu ma ka ütlesin, siis mul logiseb seal katuse all, kui ma olen ainuke, kes seda on tähele pannud
MemberSorry, aga sa oled väheke rumal, kui arvad, et ta ilma steroidideta selle lihase saanud on. Ei soovi sind solvata, aga lihtsalt, kui ei saa isegi sellisest asjast aru, siis peab midagi pööningul loksuma…
Ei solvu ja enam kui kindel et mul pööningul ka loksub, kuid peab ka loksuma inimesel, kes ei sa aru, et ma ei kommenteerinud konkreetset pilti vaid üldist seisukohta, kus ka palju õhemate vendade(kuulsuste) kohta on kohe steroide süüdistatud.
MemberHuvitav fenomen, alati, kui on kellegi kuulsuse pilt heas vormis, hakatakse kohe loopima, et steroidi ja ma ei kujuta mis hullemat veel. Samas kui avaldatakse kogustes kulturistide ja teiste pilte sarnaseid, siis kõik kiidavad oi kui tubli, nii hea vorm jne. Huvitav miks selliseid filmistaare loobitakse kohe automaatselt “tehislihasteks”, kadedus?

MoloM
MemberOkeiokei.. ega siin muud pole kui toitumine lihaskasvu soovituste järgi ja treening progresseeruva raskuse või vähemalt intensiivsusega..
Kavad-värgid ja kõik info siin saidil olemas.
Kas Sulle ei tundu, et suvi vist koputab uksele, et nüüd mõne nädalaga teeme kardinaalse muutuse ja saame kõik endale nö. rannavormi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga murelapsele, nagu ka juba öeldi, korralik toit ja treening annab alati tulemust ja hea vormi. Seda ei maksa lihtsalt oodata paari hetkega. Igal juhul edu ja sirvi foorumit edasi, loe artikleid, küllap saad ka toredaid vastuseid ja abi murele. Lihtsalt varu aega, muutused ei toimu üle öö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
-
AutorPostitused