MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberÜks hullemaid reaktsiooniandjaid on ölu.
Täiesti juba jõudnud sellega ennast kurssi viia, ei salga üldse et olin kunagi täitsa suur õllesõber, kuid viimased ajad enam nii mitte ja muud alkoholi ei tarbi üldse, negramm. Nu see aasta ei ole ka õlut tarbind
MoloM
MemberPalju näit oli?
Sain ihutohtri ka lõpuks kätte, näit oli 520, seega vist tublisti üle normi?
MoloM
MemberGuugelda, mingid köögiviljad vähendasid selle aine teket. Lihast peaksid vältima väidetavalt just tumedat, igasugu puljongeid jm. Lisaks alkoholi.
Tüüpilised podagra valuhood on peale suuri söömasid-joomasid.
Kiiruga leidsin sellise:
http://healthmeup.co…-patients/17203
Vaata ise juba täpsemalt edasi.
Eks ma guugeldasin ka aga nuh nagu alati, vasturääkivusi omajagu, korjan siit ka infot , arstiaja sain ka alles teisipäevaks. No podagrat mulle välja ei pandud, kuid arst pakkus, et sellest võib välja kujuneda podagra ja arvan, et enne kui see juhtub oleks mõistlik sellega tegeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul oli see mulle üllatus aga ilmselt ka seetõttu, et mu teadmised selles valdkonnas väga nigelad. Arvasin et podagraoht varitseb ainult inimei, kes on füüsiliselt vähe aktiivsed, ülekaalus ja vahivad pitsipõhja liiga tihti… minu aastatetaguse elustiili vili ehk.. ??
MoloM
MemberPalju näit oli?
Ilmselgelt olin niivõrd palju üllatunud antud näidust, et kui helistasin ja proovide tulemusi küsisin, siis isegi ei küsinud näitu. Selle vea homme ka parandan ja uurin näidu järgi.
Olen ma õigesti aru saanud selles suunas, et milliseid toiduaineid vältida ja milliseid pigem siis tarbida, et aidata kaasa näitude paranemisele?
MoloM
MemberKusihappe kõrged väärtused:
- Puriini ainevahetuse häired. Podagra diagnoosimist raskendab selge piiri puudumine tervete ja haigete isikute väärtuste vahel
- Puriinirikas toit – kusihappe sisalduse lühiajaline vähene suurenemine veres
- Neerupuudulikkus
- Koe lagunemine: kasvajad, radio- ja kemoteraapia, hemolüütiline aneemia
- Kaalukaotus, nälgimine
- Dehüdratatsioon, šokk, hüpoksia, atsidoos
- Suur füüsiline koormus
- Ravimid: aspiriin, tiasiid-diureetikumid, nikotiinhape
- Pliimürgistus
Tõmba siit nimekirjast maha need punktid, mis sinu kohta ei käi.
- Puriinirikas toit – kusihappe sisalduse lühiajaline vähene suurenemine veres
- Koe lagunemine: kasvajad(Kunagi lapsena oli huule peal kasvaja, mis eemaldati kirurgiliselt)
- Kaalukaotus, ( ca 5 aastat tagasi kaotasin 40 lisakilo, mis oli aastatega tekkinud, nälginud ei ole kunagi)
- Suur füüsiline koormus ( ca 8-12 tundi päevas füüsiline töö, kogu aeg jala peal ja raskuste teisaldamine)
- Ravimid: aspiriin (viimasel ajal ei ole võtnud, kuid varasemal perioodil on ikka ette tulnud aspiriini võtmist)
MoloM
MemberSeoses millega küsid?
Seoses sellega, et tehti eile vereproov, milles siis kusihapet ilmselt liiga palju
jaanuar 23, 2013 at 10:48 e.l. in reply to: Küsitlus minu uurimistööle kõikidele spordisõpradele #335491MoloM
MemberAga palun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberKust ostavad kasutajad ülikondi, mis selga istuks?
Andke soovitusi, võiksite ka kirjutada, mis hinnakategooriasse jäävad.
Ise parajasti otsin ja kardan, et pean hirmsalt ümber tegemise eest maksma hakkama.
Baltman, monton ja hugo boss läbi vaadatud, viimases olid kõige kehvemini istuvad (56 nr oli suure kõhuga)
Kui muud üle ei jää tuleb õmbleja juurde pöörduda, mina lasin endale õmmelda, kah ei suutnud leida sellist hästi istuvat
MoloM
Membertere,
selline asi,et trennis läks süda pahaks korraga
käisin südamearsti juures,ei leitud midagi olevat kõik ok ja nüüd hiljem korduma hakkanud
kasvõib olla üle treenitusega
Ma küll peris võhik sellel alal, kuid millegipärast kujutan ette, et kui süda pahaks läheb, siis ma küll südamearsti juurde ei läheks, ilmselt võtaks iiveldusrohtu. Mul on trennis läinud süda pahaks kunagi, kui liiga palju vedelikku sai manustatud, ilmselt ka joogi maitse ei istunud tol korral.
MemberMina eelistan täiesti värskelt ja toorelt, igast salatite tegemise variante kui palju
MemberSee aasta nüüd jääb kahjuks vahele, kuid vaaatasin möödund aasta trennipäevikut, siis keskmiselt sai kuus suuska libistatud ca 500km (5*50 ja siis pisemad sõidud vahele)
MoloM
MemberTänan kõiki abi eest. Läksin kergemat aga kallimat rada pidi, tellisin toitumis ja treening kava.
Mõistlik otsus
MemberTore kuulda et ma ei ole ainus kes vett ei suuda juua. Tekkis praegu veel üks küsimus. Kui ma tahan kaalust alla võtta siis kas ma ilmtingimata PEAN oma iga toidukorra üle kaaluma ja välja arvutama kui palju ma sealt energiat saan… selline kaalumine ja arvutamine tekitab minus alati stressi ja siis tekib mul isu käega lüüa. Kas kuidagi lihtsamalt ei oleks võimalik tervislikult toituda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuri veel natuke, mis on tervislik toitumine.
Toidu kaalumine ei ole veel tervislik toitumine

MoloM
MemberTegin eile kava kus tegin biitsepsit ja noh järgmine päev ehk siis täna on valus kätte alla liigutada,endast väljapoole,kuidagi raskesti saan alal teise käe abiga ja ss valus tagasi kokku panna ja nii samamoodi tgsi alla,ta nagu lukustub sinna keskmisesse asendisse,keegi teab millest probleem ja kuidas selelst lahti saada? venitused ei aita ja ei ole ka kindel kus täpselt valutab,kusagil käsivarre ja biitsepsi vahel.
Sellest tekstist on küll ülikeeruline aru saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2012 at 10:10 e.l. in reply to: Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi #329991MoloM
MemberTäielik idiootsus. Ma pole elus kordagi teinud jõusaalis kõhulihaste harjutusi ja ometigi oli mul kooliajal nii massilt kui ka kuivuselt parim radikas kõhul. Jõutõmme, lõuatõmbed, kükid – need on olnud minu kõhulihaste autoriteks. . . ( ja muidugi toitumine, toitumine, toitumine)
Kas Sa said tolle postituse sisust üldse aru, mulle jäi mõistatuseks
-
AutorPostitused