MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberTere!Miks tekkivad selja ja rinna peale vistrikud.Kas kellegil on ka selline jama.Ja üldse on mul näopeal ka vistrikud mingi 5 aastat olnud.Ei tea miks nad tulevad.Ehk saab keegi aidata.Ja nahaarsti juures käinka ja tema mõtiskleb ka , et miks neid juurde tuleb kui tarbin ravimeid.
Ma mässasin ka vistrikutega hea hulk aastaid 4-5 kindlasti, igast ravimeid tarbisin, siis ühel heal päeval kadusid ise ära
MoloM
MemberVäga vägev, et selline sport Eestisse liigub. Oleks Pärnus mänguvõimalusi prooviks isegi järgi!Samad sõnad Võru kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberAitäh. ma olen mõelnud küll alkoholiga lõpparve teha, sest toitumine on mul normaalne ja treenin ka omast arust. aga kas igapäev rulluisutamine? treenib? mida? kuidas alla võtta, 4,5 kilo?See toitumine küll normaalne pole!! Paar võileiba ja treenimine+peale kuut mitte söömine lõpeb mingi hetk terviserikkega mitte kaalu langemisega! Been there, done that!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberHommikul on parem joosta.Hommikul on rohkem jooksmis powerit kui päeval.Mul just vastupidi hommikul ei suuda kohe kuidagi ennast sundida jooksma, just õhtul kusagil peale kuut tuleb power
MoloM
MemberMa vaidleks natuke vastu. Tunnen keskealisi mehi, kes on kaotanud mitukümmend kilo kehakaalu täiesti toitumist muutmata. Üks ostis rulluisud, teine jalgratta ja hakkasid nendega sõitmas käima. Toitumine oli neil täiesti tavaline, hommikul paar kiiret võileiba, lõuna kontoris ja õhtul kodus mingi praad või siis väljas. Sellise söögi ja istuva eluviisiga koguneski paarkümmend kilo ülekaalu. Kui hakati lisaks 500-600 kcal päevas sportimisega kulutama, langes ka kehakaal. Ma ei räägi mingist sixpacki väljatulemisest kõhupeal, vaid tavalisest enesetunde paranemisest ja ümbermõõtude vähenemisest.Kui küsija soovib muidugi seeniorite klassis kulturismivõistlustest osa võtta, siis muidugi toitumiskava ja trennikava.
Kui mitte, siis näiteks jalgrattaga iga päev tunnine ring, saab nii aeroobset kui intervalli.
Täiesti nõus, olen ka ise sellisel viisil 15 kilo kaotand, kuid nüüs maitse suus ja tahaks ka lihaseid näha, nii et lõpuks ikka tuleb appi võtta toitumis ja treeningkava, kuid ma pole ka veel keskeas, aga no aeg jookseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Memberma kaalun 59-60 kg, 174. Ma tahaksin toituda ja saleneda tervislikult. Äkki annaksite head nõu või soovitusi kuidas seda saavutada?minu päeva menüü:
7.30 roheline tee, 3 võileiba(vorstiga ja ilma võita)
8.30 lähen kooli jala kuskil 4 km
14.00 Tulen koju ja siis söön tavaliselt suppi vahest praadi, ananassi(mingit puuvilja), roheline tee
16.00 Rattaga sõitma või tennist, kuskil 2.5 tundi.
19.00 mingi puuvili
Minu meelest see küll normaalne pole, pigem nälgimine, hea nõu oleks siin paljuräägitud toitumiskava tellida ja vaadates parameetreid ei näe mina küll põhjust veel kaalu langetamiseks
MoloM
Memberma pole ühelgi mitte kulturismiga tegeleval naisterahval LIIGA SUURI REIELIHASEID näinudolen näinud küll liiga suuri reisi, aga lihastest polnud seal märkigi
Kuidas ei ole, peale kulturismi olemas ju veel igast spordialasid, trekisõit, kiiruisutamine jne, ka need alad tekitavad väga võimsaid reielihaseid
MoloM
Member… ja mida sööd?5-6 vahel söön korraliku õhtusöögi, õhtul paar tundi enne magamaminekut söön veel võileiva, väikse karbi kodujuustu või midagi sellist, natuke puuvilja või mõne porgandi nu midagi värsket igatahes.
MoloM
MemberEi hakka uut temat tegema, tegelen trenniga rohkem kaalu langetamise kui musklisse ajamise eesmärgil, kuid suutsin nakatuda mingisse viirussse, palavik köha jne. Aga imelik see, et söögiisu oli null, praktiliselt ei tarbind toitu poolteist nädalat, trenni ka muidugi ei teind, kuid veider see, et suutsin kaalus kosuda ligikauda 2kg, oskab keegi sellist fenomeni seletada??
MoloM
MemberPalju adekvaatsem vastus, tänan, sain uudishimu rahuldatud
MoloM
MemberPostituste arvu järgi loomulikultHmm, huvitav, et siis kui ma postitan siia tuhat lolli küsimust siis saan kohe mingiks spetsialisti staatusesse või? mika ma seda uskuda ei taha?
MoloM
MemberSinu jõud suurenes põhiliselt su kaalu tõusuga 70-lt -90-le. Ja su algne raskus polnud ka midagi erilist. Normeaalne areng. Enda puhul võin tuua näite. Vähendades või suurendades 5 kg võrra kehakaalu, muudab see juba baasharjutustel 10-15 kg raskust
“>Enda puhul võin tuua näite, et alustasin sellist trennivärki kui kaalusin 115 kilo, ütleme nii et mitte just lihast, , nüüdseks olen lahti saanud17 kilost, kuid harjutusi teen raskemate raskustega tänaseks iseenesestmõistetavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisandeis ei kasuta, üritan normaalselt toituda. Meeletuid lihaseid ka taga ei aja, lihtsalt 115 kg pekki pold kena
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused