MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberSaan 3 kuu pärast 13. aastaseks ja olen poiss. Tahaks teada kuna ma saan sellised musklid, et ikka märkaks kui tõstan hommikul, lõunal ja õhtul 5kg-seid hantleid 50 korda iga kord?Söömine: Hommikul peale ärkamist paar võileiba/hommikuhelbeid, päeval kell 17-19 igasuguseid erinevaid tervislikke toite: kartuleid/liha/nuudleid/makarone/vorsti/salatit joon piima/multinektarit jne… Mäkis käin mingi kord kuus või nii. Õhtul söön mõnikord väikese tüki kooki.
Praeguses vanuses ei saa sa kindlasti suuri lihaseid, eriti kui nii toitud ja treenid!
Edu sellegipoolest!
MoloM
MemberAsi nimelt selles jah, et ma ei pea midagi müksama, näiteks oletame, et lendan hantliteda ja pärast käsivarrel väikesed sinised plekid! Käin vist arstil ära jah, nõme käia rannas ringi nagu peksasaanu
MoloM
MemberMa uaun, et kikieit mõtles ehk seda, et kui toitumises kõik paigas, siis ei teki ohjeldamatut magusaisu.Jälle õige märkus
MoloM
Membereesmärki olen saanud maitsta aga vahel on seda kuidagi väga raske hoida
MoloM
Membermul pole ka eriti viitsimist käia maksan saali eest 800 kuus eelmine kuu ei käinud kordagi ega saal seda raha ikka omale saa,et käinud pole lihtsalt maksan aga teenust ei tarbiMis mõttega maksad kui käia ei viici??? Juhul kui ma olen jõusaali eest maksnud, siis ikka käin ka seal, see juba motiveerib minema, aga praegu suvel ei ole jõusaali kasutamist planeerind!
MoloM
MemberNäljutada ennast ei tohigi, tuleb korralikult toituda, siin on väga palju teemasid toitumise kohta, vaata foorumis ringi, kasuta otsingut!!
Edu!
MoloM
MemberTänan motivaatoreid + ka neid kes kere peale lubasid anda! Üritan mõndagi neist nõuannetest kasutada, peale tappasaamise
juuli 21, 2008 at 1:37 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161052MoloM
MemberKui keegi soovib väikest rolli filmis, siis andku sellest teada joker@fitness.eeOleks vaja 2-3 tegelast ühte pisikesse stseeni. Sugu pole oluline ja vanus ka.
Tänan tähelapanu eest.
Kas lihasmass on oluline?
MoloM
MemberKõik geniaalne on lihtne..Võileivadieet, porgandidieet, petidieet. Mis järgmisena? Veedieet, õhudieet..
Vot õhudieet on geniaalne, usun et paar nädalat ja pole enam kunagi tarvis dieedi pärast muretseda
MoloM
Member.
MoloM
MemberViimaselajal teen praktiliselt igapäev jõutreeningut (2 päeva lähevad nädala lõpust kaotsi) . Kuskil 45 minutit. Ma just mõtlen, et, kas peaks baasharjutusi mingite kindlate intervallide tagant tegema, seeriates? Ei tea täpselt kuidas.Massiga mõtlesin lihtsalt, et äkki söögiga midagi valesti. Aga võibolla ma normaalkaalus ka, ei mäleta hetkel seda arvutust.
Jooksmine tundub hea soovitus, hakkan tegelema. Hantlid on mul tõesti mingid lahjad junnid, äkki peaks ostma korralikumad või sangpommid ja tegema mingi kindla kava järgi harjutusi ? Pavel Tsatsouline sangpommi treeningu teooria (http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=4259&top=top.lime) ? Kuidas muidu ing. k . sangpomm on
MoloM
MemberEt kui teha paksu riidega trenni kas see mõjub südamele või on see muidu ohtlik ?
Mis Sa selle paksu riidega trenni teed, higistad lihtsalt rohkem vett välja, muud ei midagi kasu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Member1.Vanus- 29
2.Pikkus- 185
3.Kaal- 102
4.Jalg(cm)- 71
5.S22r- 52
6.Biitseps- 42
7.K6ht- 96
8.Rind- 119
MoloM
MemberTere!!Mil viisil kasvavad jala lihased tõhusamalt kas sprinti joostes või kükki ja muid selliseid harjutusi tehes?
Ma mõtlen et umbes 5 korda 200m joostes võtab jalad palju paremini läbi kui 5 seeriat kükki, kuidas kellelgi aga mida keegi soovitaks?
Tänud!
Üks ei välista teist ju..
MoloM
MemberKartulisalat on suht okei, kui majoneesi asemel kasutada hapukoort. Kartulid tekitavad ja hoivad täiskõhutunnet kauem kui riis või pasta. Külmades keedukartulites leiduvad süsivesikud imenduvad aeglasemalt võrreldes soojade kartulitega.Miks majonees ei sobi??
AutorPostitused