MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberMa ei ole ise eriti teadlik neist asjust, kuid olen mitmelt poolt kuulnud, et 37.2-3 ei ole loeta palavikuks, eriti õhtul kraadides?
MoloM
MemberKirjutan siis siia täpsed kogused mis täna olen söönud..
krõbe marjamüsli 60g
piim 2,5% 125g
kohv 320g
apelsin 360g
juust 25g
leiburi röst 60g
pelmeenid 102g
salat kodujuustu,kurgi,paprika ja rohelise sibulaga 150g
felixi kaste 15 g
kokku näitab see siis ühesõnaga täna 1050 kcal
Katsu vähemalt mitte alla BAV süüa. See lõppeb kas terviseriketega või tulevikus (kui juhe on koos) korraliku ülesöömise ja …
MoloM
MemberLisaks kõigile muudele soovitustele: viska oma menüüst mõneks ajaks absoluutselt välja sellised toiduained nagu: margariin, viinerid, pelmeenid ning muud pooltooted. samuti erinevad poest ostetavad müslid ja helbed. Müslit võid teha ise – röstid kaerahelbeid meega ning lisad natuke segule rosinaid, kuivatatud jõhvikaid ja kivatatud õunu vmt, peamine, et lisatud suhkrut poleks. Margariin asenda võiga, kui ilm ei oska olla – kui kalorite põrast kardad, siis kasuta lihtsalt väiksemat kogust, kuid margariin lihtsalt ei ole tervislik.
ning hakka palun sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellise päevase kaloraažiga purjetad sa korraliku kaalukasvu poole, kui üx hetk kuul kokku jookseb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelneval postitajal küll selge, kuid mina paluks nüüd selgitust, mis põhjusel on või tervislium, kui margariin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok ei hakka vastust ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et margariin omandaks meeldiva, võid meenutava välimuse ja „vitamiinirikka” koostise, lisatakse sellele mitmesuguseid lisaaineid ja kunstlikke vitamiine.
Õnneks leidub „surnud” taimerasvadele looduslik alternatiiv: külmpressitud oliiviõli ja värske lisaaineteta taluvõi!
Rääkimata margariini valmistamise tehnoloogiast
MoloM
MemberMa tean, et keedetud porgandis on rohkem vitamiine kui toores.
Tuleb ikka olla järgmine kord tähelepanelikum (märkus iseendale)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris nii see ka ei ole, et toores vitamiine vähem oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui enamiku puu- ja köögiviljade toiteväärtus kahaneb pärast töötlemist, siis porgandiga on vastupidi. Kui keedate või aurutate porgandeid enne nende tarvitamist, siis nende toiteväärtus hoopis suureneb ja organismil on kergem seal leiduvaid toitaineid omastada. Põhjus on selles, et porgandi põhiline kiudaine pektiin ei seedu toorel kujul.MoloM
MemberMoloM
MemberTere, käin jõusaalis 3-4x nädalas, ning on tekkinud mõningad küsimused.
Hommikul söök väga sisse ei taha minna, kuid proovin end veel harjutada.
Milliseid sööke enam soovitate, mis oleks sellised kergemad kuid samas tõhusad.
Ilmselt pudru nagu ikka.
kuskil kell 12 võtan 5g kreatiini, söön miskit ning kuskil tund peale seda trenni.
Kas on mõtet enne trenni minekut teha omale valmis sheik 200g kohupiima+dextro+kreatiin+piim (vahel ka banaan sisse) ?
Sobib üldse selline sheik?
Mõtlen just seda, kas võtan selle kaasa jõusaali? Et peale treeningut kohe see sisse juua?
Või ei ole vahet, võin seda 30min pärast ka kodus juua?
Ning kuskil 2h peale trenni praad süüa on ok?
Küsin , et 100% kindel olla lihtsalt, aitäh.
Hommikul proovid harjutada? Lõuna ajal sööd miskit ja õhtul praad? Omapärane menüü
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2013 at 6:58 e.l. in reply to: Soov oleks teada kuidas peaksin hakkama trenni tegema,et lihasmassi normaalsetel tingimustel suurendada!? #340137MoloM
MemberEga siin 2 kuuga tõesti palju tee.
Siin ma julgen omadel kogemustel natuke vastu vaielda. Kahe kuuga imet tõesti ei tee aga kui kõvasti vaeva näha, siis on võimalik väga palju ära teha nii väljanägemises, kui ka sportlikus vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberKas keegi oskab lähemalt rääkida EMS treeningust, kuidas see toimib ja kas nende lubadused vastavad tõele? http://www.justfitclub.ee
Piisab kui treenida 20 min nädalas ja see olevat 18x efektiivsem kui fintness treening, 8x efektiivsem kui jõusaali treening. Kõlab liiga hästi, et olla tõsi;)
Mine proovi ära ja pärast jaga siin kogemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSuitsetamine on üldse rumal, kulukas ja tervistkahjustav harjumus. Jäta need 2-4 suitsu tegemata, ei ole vaja ka muretseda selle pärast kas on takistav faktor või mitte
MemberHaamer sai ka lõpuks vastuse oma küsimusele, ei pidanudki kaua ootama väga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTere, mõnda aega tagasi hakkasin jooksmas käima. Nüüd on kolmas nädal kus seda järjepidevalt teen
Üleelmine nädal jooksin kolm korda, eelmine nädal neli. Jooksen umbes 10-12 km, eelmine nädal jooksin ükskord ka 15 ja teinekord 19,5 km.
Tekkis küsimus, et kui mul on pirnikujuline kehatüüp, siis kas jooksmine on hea variant või muudab jalgu vaid suuremaks ja keha veel ebaproportsionaalsemaks?
Kui ma nüüd sellise koormusega jätkan 3-4 korda nädalas 10-12 km umbes, siis kas keha üldse muutub kuidagi (nähtavaid jala/kõhulihaseid pelgalt nii ilmselt ei saa..) või see pole piisav koormus?
Kaalun umbes 53-54 kilo, soov on 51-52 kaaluda. Olen 167cm pikk.
Mis peaks mu päevane kaloraaž olema päevadel kus jooksen ja kui ei jookse, et kaal natuke langeks?
Kui pelgalt jooksmisega üldse on võimalik mingeid lihaseid saada, siis kui palju km ja mitu korda nädalas tuleks joosta? Jõusaalis kahjuks ei saa hetkel käia.
Jooksmine on väga hea variant nii tervisele, kui kehakaalule. Jooksmine ei muuda jalgu suuremaks, ega keha ebaproportsionaalsemaks. Jooksmisel on see oht, et ta väib muuta jalgu ilusamaks
MemberOlen googeldanud ja lugenud raamatuid, kuid ei leia vastust.. ehk saab keegi aidata.. Palju peab inimene tarvitama kiudaineid päevas oma keha raskuse kohta? Mis selle suhe on?
http://www.toitumine.ee/kiudained-2/
Päevas peab täiskasvanud inimene saama 25–35 g kiudaineid. Nooremad, alla 18-aastased inimesed peavad päevase soovitusliku koguse arvestamisel kasutama valemit:
vanus aastates + 5 g.
Ma ei tea, kui palju seal kogu jutus jama sees on aga googeldades andis kohe päris palju vastuseid kiudainete, kui kogu toitumise kohta
MemberEks see isiklik pöördumine ja suhtlemine silmast silma ole ikka kõige parem. Mina soovitaks ka seda kõige enam
Siiski kardan, et nt Otil ei ole aega kõikide nende inimestega, kellele ta on toitumiskava teinud suhelda 2h. Igal treeneril ole oma meetodid, kes tahab ja viitsib suhelda ja kellel on ka muudki teha ning ei jää aega kõikide asjadega tegelemiseks.
Oled kuulnud ehk sellist ütlust: “Need, kellel pole kunagi aega, teevad kõige vähem ära”
MoloM
MemberJust siukesed ongi kõige väärtuslikumad.
Tavainime diivanil saab end pekisest logardist paremana tunda, voorumites seda välja näitadata, tibi omakorda 15.min kuulsust, mingi papi …
Ntx sind mina produtsendina saatesse ei võtaks.
Trenni teed, treeneri suuniseid jälgid, lähed aastaga aina paremasse vormi … sõnaga, rikud kogu saate ära …
ja vaene tavainime diivanil kas neelab kasvava alaväärsuskompleksi tõttu antidepressante või saab kadedusest insuldi,

Jama lugu, siis ju jääbki mul 15 min kuulsust saamata
MemberMilleks siis saatesse üldse ronida? Mina oleks talle kohe rasvaimu soovitanud.
Ega sellest ei saa mina ka aru aga kui ma nüüd millegagi sassi ei aja, siis oli seal saates mingi tibin, kes võttis lausa kaalus juurde ja ütles orgule otse näkku, et ma ei viitsinud või ligilähedaselt nii see oli
-
AutorPostitused