MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberMul oli kunagi soolatyygas, juhtus niiviisi, et jäi kusagile taha kinni ja rebis käe küljest lihtsalt ära, pika juurikaga. Peale seda pole tulnud uusi. Oli valus ja verine soolatyykast lahti samise viis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2009 at 9:59 e.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #183586MoloM
MemberPanin ka hääle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberRahulikke jõule ja mürtsuga aastavahetust!!!
MoloM
Membermul siuke probleem, et päris mitu aastat juba on silmaalused sinised olnud. Ei mõjuta see, kui kaua magan, lihtsalt pidevalt samamoodi. Tahaks teada millepärast see nii on, et äkki on mingi haigusega seotud ning kuidas sellest lahti saada.Mul olid silmaalused sinised, kui alakaalus olin, nüüd enam pole sinised peale seda, kui kaal normi sai!
MoloM
MemberSellised
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Ühinen postitaja arvamusega

MoloM
Membermuidugi…sest sa oled liiga noor nende jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vähe vanem aga mind ka ei häiri, isegi tähele ei pane neid reklaame enam.
MoloM
MemberRoheline tee aitabki paremini õhtul magama jääda, vähemalt minul on nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul täpselt vastupidi
MoloM
MemberKuigi nüüd juba järgmine päev, liitun õnnesoovijatega!
MoloM
MemberMis kuradi jalgpalli sa kohanud oled ? : OMillises meeskonnas nii mängida annab, et iga 5 minuti tagant pead jooksma?
Normaalne jalgpall nõuab ikka 90 minutilist pühendumust ja puhkamiseks mõned sekundid.
Käin ka vahel harva jalgpalli mängimas, ei võta higigi välja! Aga no jah, ma istun väravas ka:P
MoloM
Memberpead igapäev nuuskama olenemata aastaajast? kaua nohu on olnud?Olenemata aastaajast jah, eks hooti ole vahel rohkem tatti vahel vähem aga põhiline on, et kogu aeg on tatti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nohu ikka väga ammu juba keskkoolist saati. Jupike üle 10 aasta!MoloM
MemberNimelt on juba paar aastat piinanud selline imelik nohu, nimelt iga kord pärast ärkamist on vaja kindlasti korralikult nuusata..nii mitu korda, siis on põhimõtteliselt õhtuni muretu (aegajalt natuke nuuskan).Kroonilist nohu põhjustavat nt kodutolm…olen maganud ju ka mitte kodus ja pikemat aega, kus tolmu olematult vähe, nina otseselt kinni pole ja lõhnu, maitseid tunnen täiesti normaalselt enda arvates.
Millest võiks abi saada?
Tolmu on igal pool. See, et Sa seda ei näe, ei tähenda, et seda seal ei ole!!!
P.S. Mul on krooniline nohu, käidud arstidel jne, kuid lahti enam ei saa, tuleb sellega elada! Mine käi kontrollis, kui on allergiline nogu, saab veel abi!
MoloM
MemberTere. Oleks soov saada lahti liigsest rasvast. Olen tegelenud natuke jõusaali trenniga kunagi, aeroobset trenni teen mitu korda nädalas(jalgpall), aga rasv ei vähene.Ise olen 17 aastane noormees.Kaalun 75 ja 178 on pikkust. Milliseid ettepanekuid on trenni ja toitumise koha peal?
Pakun et sellise kaalu juures ei saagi olla seda rasva niipalju, et oleks mida vähendada!
MoloM
MemberÕhtul 1-2 pudelit õlut ei tohiks suurt midagi teha, peaks vältima õlle kõrvale igast snäkke, too on kurja juur! (samas ei tee see õlu ka midagi head)
MoloM
MemberKäisin siis täna igaksjuhuks traumapunktis, kuna oli ikka paistes ja valulik ning kergelt sinine.Öeldi, et täitsa tavaline asi sel suvel ja kästi viinakompressi teha.
Mina olen alati viina peale pand ja aitand mind on nagu imeväel
MoloM
MemberTere, Olen 24 a neiu ja viimase aastaga olen kosunud kõvasti(enne olin suurus 38, nüüd 40).Nüüd ei suuda ma enam oma vandesse pükstesse ära mahtuda ja ausalt öeldes, ei taha enam linnagi minna…piinlik on lihtsalt ja negatiivseid kommentaare tuleb lähedastelt iga päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juurde võtmise põhjus on olnud ilmselge söömine ja iseloomu mul ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaxin teha kõik, et saada tagasi n.ö the old me.mõtlesin osta omale koju mingi trenasööri…aga millise? või oleks ikkagi õigem minna trenni? trenne on ka nii palju…milline on see õige minu jaoks? Loodan,et oskate mulle natukenegi nõu anda.Ette tänades,Enne järjekordse ebavajaliku söögi suhu pistmist vaata peeglisse või proovi selga riideid, mis enam ei lähe ja mõtle hoolega järele, kas tasub üleliia süüa või “rämpstoitu” suhu pista. Iseloom kasvab mis mühiseb!
Kaalu langetamise puhul jooksu, ratast, rulluiske jne. Valikuid palju, leia endale sobivam!
Edu!
-
AutorPostitused