MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
Memberlihtsalt küsin arvamust.võta kinni mis on õige kas jälgida toitumist või süüa nagu loom ja näha hea välja
Kõik oleneb ju elustiilist. Kui enamus aega istub näiteks arvuti taga ja liikumine null, pole ka loomamoodi söömisel mõtet ja vastupidi. Eks see sõltub ju palju elustiilist, igaüks peab ikka enda jaoks suutma läbi mõelda, mis temale parim on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberAga mis sinu postituse mõte on ?Minu postistuse mõte on teada saada, mis oli teema algataja postituse mõte. Lihtsalt ei saanud aru, mis ta teemaga üritas saavutada, kas mingis asjas nõu saada… või mida iganes ?
MoloM
Memberhuvitav on see et artiklitest loed siin:söö nagu loom ja näe hea välja(samas muidugi tuleb sportida ka)ja teiseks loed foorumist et see pole hea teine pole hea võta sa kinni mis parim toitumine
süüa valimatult isuga ja pamine et sisaldaks valku?
mis selle postituse mõte üldse on???
MemberSelge see, et ei hakka. Soovisin lihtsalt infot selle kohta, kuidas oleks võimalik äkki seda menüüd valmistada jms.. või, et äkki pean hoopis seda siiski spetsialistil laskma teha.Siiski tänud!
Tee endale selgeks, millek on toitumiskava on, loe palju kasvõi sedasama foorumit toitumise kohta ja pole ka kava valmistamine suurem probleem, ise endale tegin niiviisi kava. Muidugi kui midagi jääb selgusetuks, saab ku küsida üle. Muidugi kõige kindlam variant on pöörduda profesionaali poole, siin neid jagub
MoloM
Member186cm 102kg 29a. 30 pürgin
MoloM
MemberPigem rinnad, kui 6pack, vähemalt naiselikum
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem võiks olla kõik proportsioonis
MemberVäike parandus, kava tellimise juures pole kirjas, et kava saabub paari päeva jooksul, vaid mõne päeva jooksul
MoloM
MemberIse olen kuulnud ja ka omal nahal tundnud, ning järeldused teinud, et õlu ise ei tekita mingit pekki, muidugi mõistliku tarbimise juures. Pildituks juues iga päev, ei oska kommenteerida. Kuid kurja juur on snäkid, mida õlle kõrvale armastatakse tarbida, igast krõpsud, jne…
MoloM
MemberEnnegi ju inimesed Atkinsi dieeti üle eland, niipalju kui mina tean on võibolla üksikuid kel midagi halvemat juhtunud, osad on kogenud enesetunde langemist.Ka maailma tasemel tuntud toitumisspetsialistid kasutavad vahel Atkinsi dieeti.
Mis te selles nii katastroofilist näete ei mõista hästi?
Selles ei ole midagi katastroofilist. Isiklikust kogemusest võin lihtsalt öelda, et mullle see ei sobinud, kuna peale kolmandat päeva oli selline nälg, et silme eest must…
Aga iga inimene individuaalne, küllap lihtsalt mulle ei sobinud. Edu
MoloM
MemberTere,Plaan oleks hakata taas saledaks. Viimati sai kõvasti trenni tehtud 5 a. tagasi.
FHM-i lugedes jäi silma ühe treeneri dieedi kava.
esimesed 3 päeva on sellised:
7.00 – 2 klaasi vett, proteiini jook, 15 mandlit, “smuuti” (õun, seller, ingver ja spinat blenderis segatuna)
13.00 – hirsi-quinoa puder meega
16.00 – see sama roheline “smuuti”, mis hommikul
19.00 – aeroobne ja kardiotreening
21.30 – hirsi puder, suur salat (värviline köögiviljadest), proteiinijook.
edasi on 4 nädalat sellised:
7.00 – “smuuti”, 2 muna, kalamaksaõli tablakas, 2 glutamiini tablakat, kaltsiumi tablett, multivitamiin
11.00 – proteiinijook, 15 mandlit
13.00 – juurikad, proteiini ja süsivesiku toidud (a’la tuunikala, õun, herned – kõike rusikasuurused portsud)
16.00 – 3h enne trenni 1 õun
18.00 – 1h enne trenni 1 õun.
kas selline asi on liiga ekstreemne? peaks midagi lisama/välja vahetama?
pikkust on mul 197cm, kaalu 111kg…päris ümar pole, aga õllekas on märgatav.
kui dieet läbi, siis tuleb hakata ka korralikult toituma.
Nii suur mees peaks peale esimest päeva näljanõrkust tundma! Põhimõtteliselt on kell üks päeval viimane sööka ja siis õhtul veel trenn. Ja peale trenni ei söö !!!!? Organismil ikka peale trenni taastumiseks toitu tarvis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu!MoloM
MemberRebendid tulenevad ka naha kuivusest .Rebendid tekivad ka kiirest kaalu langusest/tõusust, mul kahjuks järsust kaalutõusust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberMis erandjuhus täna oli? Kas edaspidi plaanis veel vähem süüa? Katsu natugi siin foorumis ringi vaadata, siin toitumise kohta väga asjatundlikke õpetusi. Edu!
MoloM
MemberAitäh soovituse eest jõusaali minna aga ma siiski eelistan kodust meetodit. Mu eesmärgiks ei ole omal sixpack välja tuua ja saavutada oma kehast maksimaalne tulemus.Kui ma käiksin 3x nädalas jõusaalis, siis mul kuluks selle peale vähemalt 7 tundi(pluss raha mida säästan) rohkem kui kodus ja mul ei ole selleks aega/jõudu.
Üldiselt ma ei taha hakata siin jõusaali huntidega vaidlema teemal kodus treenimine vs jõusaalis treenimine. Teema point on siiski see, et kuidas treenida õieti kodus väheste vahenditega ja saavutada hea tulemus, millest ka keha naudiks(lihas areneks ehk veidi pluss oleksin füüsiliselt tugevam).
Lähen loen nüüd seda artiklit mida postitasite
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin olemas treeningkavade all algajate treeningkava vabaraskustega, võid ju tollest pihta hakata. Kindlasti katsu endale kusagile lõuatõmbekang üles seada.. Ma ise ka kodustreenija tüüpi.. Edu!
MoloM
MemberPean silmas, et õhtuks kulutan ära tarbitud toidu.Alakaloraaz jah, mõtlen, et peaks hommikul midagi energiarikast sööma, mis ka alla läheks.
Riputa siia, milline päevane menüü välja näeb? Näljutamine pole dieet, peaksid leidma mingi toidu, mis hommikul sisse läheb paremini kui vägisi..
MoloM
Memberpraemuna on oluliselt maitsvam, vähemalt mulle meeldib rohkem
AutorPostitused