MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberOleks algajale mingit kava vaja.Treenin kodus. vanuseks 16 aastat.
Olemas on ainult kaks 3kg hantlit (saab ka kahte korraga hoida, kui juba arenenum)
Kätekõverdusi ja istessetõusu saab teha.
Hantlitega teen igasugu erinevaid asju, aga tore oleks teada ka mida veel saab teha, ja mida ma juba oskan.
Tahaks enamasti selga, kõhtu, rinda ja käsi treenida, et siis terve ülakeha.
Ja kui panete harjutuste nimetusi oleks hea kui oleks seletud/pilt igaks juhuks.
Aitäh!
Toksi youtube sisse midagi, nt. “home workout” ja leiad sealt igast harjutusi hantlitega, keharaskusega jne… 3kg tõesti natu vähevõitu.
Edu
MoloM
Memberlihas krupidMis need on?
MoloM
MemberTerv!Otsin raamatuid siis jõualadest,toitumisest,treeniguist,kulturismist?
Head jaani siis jõusaalivennad!
Jaani Sullegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Memberyhe tunniga on v6imalik alla v6tta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)Üks tund higistatud välja ligi neli kilo(kui eksin parandage), kuid see ju vee arvelt, mille hiljem tagasi jood:P
MoloM
MemberVäga loogiline põhjus on sellel olemas – lampjalad.Endalgi samad probleemid, umbes sarnase alaga.
Suusatamisel umbes. 3’nda kilomeetril tekivad rämedad jalatalla valud, põhjus – lampjalg.
Hoian siis suuski üleval ise selili lamades ja valu ei ole tunda, toetun uuesti, valu uuesti.
Läbin veel kuskil 2 km ja jalavalu taandub, sama juhtub edasi järgmine kord sõitma asudes.
Tänan erinevate vastuste eest. Katsetan erinevaid variante. Uisutamisega olen varasemal ajal palju tegelenud, nüüd rulluisud hakkasid ka väga meeldima, nii et alla ei anna
MoloM
MemberCoca kohta ei näi siin arutlejad midagi nimetamisväärselt halba argumenteerivat:http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15800&st=60
Suhkru-asendajad, mõned tootja poolt saladusse jäetud aineid, tühjad kalorid (vitamiinikaart nullis), lisame ehk miskit veel, midagi tapvalt kahjulikku ei näe, kuulaks mis argumendi alusel tootesse nii emotsionaalselt negatiivselt suhtuda.
Soovitaja peamine alus oli 0.5L koka sobiv süsivesiku sisaldus trennijärgselt ilmselt, see sobiv on tõepoolest, teiste limonaadide puhul ilmselt sama sobivus olemas.
Siia vastuseks lisada midagi, mis viidatud foorumi teemas juba olemas on, pole mõtet, kui seal juba asja käsitletud.
Coca-colaga tehti väidetavalt katse, kus pandi Cola sisse lapse piimahammas, mis seal lagunes… Näiteks, kusagilt lugesin, ehk vastab tõele.
MoloM
MemberMoloM
MemberEesmärk on cm maha saada. Magama lähen kella 22.00 paiku. Olen proovinud rohelist teed juua, kuid eriti see tulemusi ei andnud. Joon ka päeva jooksul 2-3 tassi kohvi piimaga – kas see võib kuidagi negat. mõjuda. Olen ainult 163 cm pikk -sellepärast muretsen veidi kaalu tõusu pärast. Kas on lootust, et see ka langema hakkab…! Kuidas üldse ainevahetust kiiremaks saab…Kuid jah, eesmärgiks on ikka ennast vormi saada.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5036
Näiteks artikkel kuidas ainevahetust kiirendada. Sibli foorumis ringi, uuri toitumise artikleid ja foorumiteemasid, siin neid jalaga segada. Kaalulangetamise ühed olulisemad osad toitumine. Abiks ka aeroobne treening, nt. jooksmine kuid mitte hingetuks jooksmine. Edu
MoloM
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ei oska ise midagi arvata. Olen kodune tegija. Põhiliselt Cindi Crawordi plaadi järgi ja Fat Burneri plaadi järgi. Ainevahetusega on ka probleeme tekkinud. Varem olin 55kg nüüd venitab õhtuks 57 ja pisut peale (kuigi lõpetan söömise kella 18.00 paiku). Trenni teen 2 kg hantlitega. Trenni pikkus on tavaliselt 1 – 2 tundi.
Kas see on loomulik asjade käik….!
Kõike head soovides Anneli Jõearu.
Küllap toitumine paigast, kui ka ainevahetusega probleeme tulnud. Mis kell magama lähed, et nii vara söömise lõpetad? Mis on eesmärk, kaalu langetada või tõsta?
MoloM
Memberhttp://www.kalkulaator.ee/?lang=1&page=24
Viimasel ajal kauplustes moodsaks saanud BMI mõõtmine, lasin ka siis mõõta, tulemuseks öeldi, et ma rasvumise ääre peal (1.85 ja 94Kg). Esimese asjana soovitas mitte peale kuut õhtul süüa.. vähe asjatundlikumad tegutsejad võiksid olla… Vastasin, et eks ma siis ei söö jah.. jõuan töölt ca 9 koju magama kusagil 1 ja 2 vahel öösel.. siis tundus et sai ise ka aru, et totter soovitus…
MemberMajanduslangus, reklaam… keegi vist töötab antud jooki tootvas ettevõttes.
Memberhttp://www.reporter.ee/2009/05/15/kassahit…us-trenni-teha/Naljamehi ikka leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Super, sai üle tüki aja korralikult naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 10:16 e.l. in reply to: Ma olen söönud 3päeva järjest magusat!!!Mida teha??:D #201056MoloM
MemberKuidas saada lahti nendest kaloritest, ma täiega kahetsen ..Muidu olen toitunud väga tervislikult ja korrapäraselt, aga korra magusasse ampsu sain läks lahti..Ma kardan ,et kõik läksid kõhtu ja sealt ladestusid rasvaks ja mu ümbermõõt on suurenenud??Mida teha!!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas need kolm päeva mõjuvad või mitte??
Pakun, et Sinu tervislikus toitumises on aineid vajaka,kui selline magusavajadus niiviisi peale tuleb, Soovitan kriitilise pilguga menüü üle vaadata. Abi selleks leiad foorumist, seda teemat on asjalikult käsitletud varem siin foorumis ja asjalikke nõuandeid jagatud.
Edu!
MoloM
MemberEga ma muud söögi kui ainult vanematelt valmistatud toitu. Õhtuti grillime. lõunal söön ainult koolis ja hommikul söön putru või jogurtit. Kõik räägivad et kasvan pikkusesse aga pikkust pole kuskilt otsast juurde tulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll ta tuleb, minul tuli enamus pikkust alles keskkoolis ja isegi veel peale keskkooli viskas 5 cm-i juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberMa tean, et seda teemat on korduvalt käsitletult, kuid ikkagi on mul üks küsimus selle kohta. Nimelt ma juba treenin 8 nädalat ja püüan süüa nagu vaja ,kuid ikkagi pole mu punniskõht kadunud. Nüüd ma mõtlesin, et hakkan treenima end hommikuti. Kui kiiresti võiks tulemusi näha olla. Või soovitage midagi, peale toitumiskava, sest selleks puudub mul raha.Aitääh teile, kes viitsivad vastata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aega ei napi, siis soovitan sirvida artikleid, foorumiteemasid ja kui teha nendest omad järeldused, ei olekski vaja tellida toitumiskava, vaid suudad selle enam-vähem ise koostada. Kui see valmis, usun, et kõik on nõus seda siin ka kommenteerima, et see veel paremaks ja tõhusamaks muuta.
P.S Mismoodi oled treeninud ja toitunud need kaheksa nädalat?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused