MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberOlen nüüd analüüsinud oma toitumist ja treenimist, ja tundub, et tegu on vist tõesti nn. üle kaloraaziga. Ühesõnaga söön rohkem kaloreid päeva jooksul, kui õhtul trennis jõuan kulutada. Sest loogiline oleks vist, et seal kulutan rohkem, kui söön. Aga mis need numbrid olema peaks, palju kaloreid ma sööma peaks päevas ja vastavalt sellele, siis palju kulutama?Kui Sa tahad kasvatada lihats ja jõudu, siis peadki sööma rohkem, kui kulutad.. Pealegi süües päeval vähem kaloreid, kui õhtul trennis kulutad, sured varsti nälga, muu energiakuluga pead ka ikka päeva jooksul arvestama..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Membervaatasin ka selle suure teema peale siin eelmise saate ära. Väga veider saade minu meelest , enamus aega näitas, kuidas nad juttu ajasid, voodis lesisid jne.. Mina küll selles saates midagi huvitavat ei leidnud ega rohkem vaadata ei kavatse
MoloM
MemberSelle põhimõtte otse inimmaailma üle kandja ei näe ilmselt neil kahel asjade käigul mingisugust vahet ja summa on tema jaoks sama:A. Lähed WCsse, lased püksid alla, istud potile ja õiendad oma vajadused, tõmbad püksid üles, lahkud WCst
B. Lähed WCsse, lased püksid alla, istud potile, tõmbad püksid üles, lahkud Wcst ja lased kangi püksi
Matemaatikat on hea tunda, aga igas kohas kõik reeglid ka ei kehti.
Superloogika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberNo nii spordisõbrad, andge teada kas teete trenni ja mida üldse spordist arvate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siit lingilt väike küsitlus ja statistika. http://www.verticaljumpcenter.com 
Kui see nüüd nali ei olnud, siis on see ikka hea nali küll

MoloM
MemberNo ma siis mõtlen, et teen siukse koksi:Roheline tee, sinna sisse pigistan sidrunit, väiksem kogus fatburnerit, gayanne ja vaatan kuidas laksab
MoloM
Member186 cm 95kg 30a.
MoloM
MemberMoloM
MemberMis sa arvad, kui palju seal heal juhul lihast oli? Ära hakka mitmetest kilogrammidest rääkima. Selline kaalutõus on ilmselgelt liiga järsk.Tegelikult polegi teemaalgataja kirjeldanud, mille arvelt kaalu soovib juurde võtta
MoloM
MemberPraad juba iseenesest… Eestlase jaoks on see hunnik kartulit ja sinna juurde lihatykk
…ja veel jahukaste.
Ah, kui te seda praadi juba s88te, mis siis enam, jooge veel keefiri ka peale. L2ks trumm, siis mingu ka pulgad.
Lihavalgud ja piimavalgud koos…nii n2mma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult sellisel kombel kirjeldatud praadi ei söö, praade ikka aegajalt söön, vahel ka joon piima kõrvale, võibolla ongi vale aga maitseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta õige ole, et piima joomine muu toidu kõrvale väidetavalt raskendab ja aeglustab seedimist teatud määral.
Enamasti ei söö ma kartulit ja liha(eriti sealiha) ühe toidukorraga, pigem see on tekitanud kergeid seedimisraskusi. Aga inimesed ka erinevad, mis sobib ühele, see ei pea ilmtingimata sobima teisele

MoloM
MemberPea nyyd hoogu!Mitte kumbki ei sobi prae k6rvale! Piim ja keefir on omaette toit…mitte jook.
Mis see siis halba teeb, kui juua prae kõrvale emba/kumba neist kahest ?
MoloM
Membereesti keeles paluks
http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…p;hl=hardgainer
Ja sibli siin foorumis ringi, siin teemasid ja artikleid toitumise kohta nii et tapab, ega keegi ei hakka sulle täpset kava koostama siin, et kuidas toimida. Kava koostatakse küll aga selles kohas..
MoloM
MemberKuidas ja mille abiga tõsta kehakaalu? Nimelt mul kiire ainevahetus ja võin süüa ükskõik mida ja kui palju, kaal sellest ei tõuse.Ootan siis soovitusi.
MoloM
Memberhttp://www.ampser.ee/index.php?page=22 see peaks siis õige link olema.Täpselt sama link, mis toimub. Enne kui lingi sisestasin, oli piima ja keefiri võrdlus, nüüd järsku kohv koore ja suhkruga. Peale lingi sisestamist veel kontrollisin, kas sai ikka õige link. Kas keegi teeb halba nalja või peksab lihtsalt segast?
MoloM
MemberSelline küsimus siis, milline on kasulikum lõunaajal ( õhtul ) prae kõrvale juua kas keefir või piim?http://www.ampser.ee/index.php?page=22
Selle järgi suht võrdsed andmed, usun, et kumb maitsvam tundub
MoloM
MemberTavaline!? Nalja teed v??Mees kas sa tead mis 55a mehe testo tase teeb ka v ja kuhu langenud on??Selliseid lihased kohe kindlasti 55a ei ehita naturaalselt ilma keemiata!Super vana muidu!!Tehke järgi kes suudab,enamus Eesti meestel juba 30a kõht ripakil vastu maad.
Ei ole ta nüüd mul midagi nii ripakil ja varsti saan 31
AutorPostitused