MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberLoe tema küsimust…mis harjutusi jõusaalis tegema peaks rohkemKui näost sööd sisse rohkem kui kulutad, pole mingit vahet mis harjutusi seal jõusaalis rohkem või vähem teed
detsember 12, 2009 at 7:55 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241686MoloM
Member-60kg kehakaalus läheksin kolmandale kohale vb isegi teisele.Aga mina läheksin esimeseks
MoloM
MemberKas kuskil leidub siis naisi, kellega tasub ülbitseda?Täpselt sama mõte käis mul ka peast läbi
MoloM
MemberTere kas on olemas kalorikella?Kas saab olla nii et pulsikell ja kalorikell on koos yhes kellas?Ja et oleks olnud veekindel.Kui palju selline UMBES maksab.Kas Eestis-Tartus-Eedenis-Sportlandis saaks sellist osta???Enamus spordipoodides on jah sellised kellad täitsa olemas, võid ka netist osta:
http://www.tervislik.ee/products/Pulsikell…%2C-Beurer.html odavam variant
http://www.pulsikell.com/?page=2001&ca…de=&brand=2 kallim variant, selles vahemikus enamvähem hinnad on
MoloM
MemberAJAKIRJANIK KES SA SEDA LOED SIIN …kas sa saad tõesti nii vähe palka, et pead kopeerima 1:1 siinset teksti? tavainimest see möll siin ei huvitagi üldse, krt mine riisu lehti väljas või või midagi, tee midagi kasulikku…..Täiesti toetan seda mõtet. Kaevaku kraavi, ehk leiab mõne uue sitikaliigi..
MoloM
Membersee teema kisub küll väga ebaviisakaks
MoloM
Membervanus on vale.tegin vale konto siia.
Et nagu õigete andmete alt ei julge sõna võtta…
??MoloM
MemberMa ei oskagi õelda millised need jooksu jalatsid on.Pole päris tossud ja samas ketsid ka pole.Igatahes suhteliselt ära kulunud tald ka juba,vb sellepärast ka on valus,kui mingi terav kivi jala talla alla satub?Lampjalgne ma ka pole,seda tean päris kindlasti.Ei oskagi õelda,miks mul jalatallad nii valusad on.Igatahes jalalaba või noh varvaste juurest on veresooned hästi tugevalt esile tulnud,varem polnud neid eriti üldse näha.Ema käskis minna arsti juurde kontrolli,aga arvan,et asi nii tõsine pole.Joostes ma ei ole tähelepannud,et ma ainult väga varvastele liialt tugevasti toetan.Võibolla teen liiga tihedasti jooksu?Võibolla peaks jalgu paar päeva puhkama?
Samas tekiks süümekad,kui mingi õhtu jooksma ei lähe.Oeh,karm see värk….
MoloM
MemberPaljud ei võta ju nõuannet tõsiselt. Kui antakse selline vastus, et söö vähem või telli kava jms, siis peetakse seda mitte nõuandeks, nagu aru olen saanud.Jah, sest enamus selliseid nõuande küsijaid soovib, et talle tehakse siin täpne kava ära, et mida kui palju ja millal süüa, sama ka treeningu kohta, kõik on ju jube pettunud, kui antakse nõu, et loe, hari ennast jne.
MoloM
MemberLoodan südamest, et Sinu kallis saab ruttu terveks! Õnneks minu peres saavad kõik aru, kui tähtis on turvaline autosõit- vööd alati peal ja purjuspäi keegi rooli taha ei istu, aga paraku on terve Eesti täis idioote, kelle pärast täiesti korralikud inimsed kannatada on saanud. Mul on väga kalleid sõpru, kes kahjuks ei taha aru saada, et turvavööd peab kasutama, aga vähemalt kui nad minu auto tagaistmel sõidavad, siis enne auto ei liigu, kui seal kõigil vöö kinni. Tõesti, inimesed, rohkem holivust enda ja teiste suhtes!Ärge mõistke valesti, ei propageeri turvavööta sõitu, kuid minule üks väga lähedane inimene jäi korra ellu tänu sellele, et turvavöö oli kinnitamata ja kõva kokkupõrke tagajärjel lendas autost välja lihtsalt. Ise kannan alati turvavööd peal.
Ja joobes juhid on potensiaalsed mõrvarid. Kui joobes ei suuda roolist eemal olla, siis võiks enne joomist sellele mõelda, et joomingu käigus rooli ei satu.
Kiiret paranemist teemaalgataja teisele poolele.
MoloM
Member95 kilo, 17 rohkem ei jaksanud.
MoloM
Membermhm linke kerge jagada ,kas te lugesite üldse läbi minu kirjutatud postituse ? pole lõuatõmbamis kangi , pole ka mul kaldpinki ja ma tahaks treeningkava nädalaks. ja ei saa ma soojenduseks ka joosta ega ratast sõita ,nagu oli ettenähtud soojenduses vms.mismoodi ei ole võimalik joosta, minu meelest see ainuke ala, mida on kõigil võimalik teha. ja lõuatõmbe kang on ka võimalik muretseda mingi aja peale või leida koht kus see on olemas(näiteks selle ajani, kui mul endal kodus ei olnus kangi, käisin lähimal staadionil, kus see oli olemas) Edu
MoloM
MemberTervist, mul oleks vaja nimelt koduset treeningkava.Võimalikud asjad millega teha trenni on : Reguleeritavad hantlid , jõupink Kettler ( http://www.bensport.ee/catalogue.php?prID=…38fc8d2872f1ec6 ) , sangpomm 24kg. , poksikott .
Venitus harjutused , kõhulihased , kätekõverdused sellisteks on ruumi küll .
Surun rinnalt 65kg. Kaalun ise 71kg.
Oleks väga kena, kui saaks mulle mõni lahke inimene ära teha treeningkava. Loomulikult tahaks ka soovitusi teistelt inimestelt .
detsember 1, 2009 at 11:23 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238594MoloM
Member325350
MoloM
Memberseeriad on sellised siis : 4 x 8-10preagu teen pausi mingi 2 minutit…aga lugesin kellegi kava siin ning tal oli 1minut ja harjutuste vahel 3 minutit
kui kaua peaks tegelt tegema?
Mina isiklikult teen seeriate vahel pause 30sek kuni 1 min. olenevalt hetkeenesetundest. Lugedes siin kasvõi tööriistade alt seda kava http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=19 siis siin isegi soovitus lausa et seeriate vahel ei tohiks olla paus rohkem kui 30 seki
AutorPostitused