MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberMure siis selline, et hakkasin käima trennis ja olen seda teinud juba 2 kuud järjepidevalt ja keskmiselt 3-4 korda nädalas. Rühmatreeninguteks on shaping (peamine) ja kord nädalas mingi tantsuline trenn. Kaalun 51 kg ja olen 165 cm pikk. Eesmärgiks on peamiselt siis keha trimmi. fookuses on peamiselt kõht – tahaks et see nahk tagasi tõmbuks. Lihased on seal all juba tuntavad, nagu igal pool mujalgi. Ainult kõhul on 1,5 cm rasvakuge naha ja lihaste vahel. Samuti on nahk veidi lõtv. Toiduga olen siiani korralikult ümber käinud. 2 h enne ja 3 h pärast trenni ei söö. Aga sellel nädalal olen küll paha-paha olnud. Mul käivad hirmsad neeldu rasvase sealiha järele. Nuta või naera, aga tahaks soolast ahjusküpsetatud läbikasvanud ribi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile ja täna sõin 2 h peale trenni siis 2 ahjukartulit ja 30 gr läbikasvanud soolapeekonit Kella 15 paiku. Nüüd ei jõua ära kahetseda. Kas selline asi on vahel lubatud? Mitu nädalat ma nüüd trenni peaks tegema, et sellest pekist, mis otse tagumikku kukkus lahti saaks
?Natuke anoreksiku jutu moodi kogu see tekst siin, vähemalt teel sinnapoole. See ~100kcal ei tee sulle kindlasti mitte midagi, arvestades, sinu allpoool räägitud toitumisest, pigem elavdas natukegi ainevahetust. Sa küll ei maini toidukoguseid, kuid arvestades, et kahe kartuli ja 30gr liha pärast nii kohutavad süümekad, siis pole ka nood toidukogused kindlasti märkimisväärsed.
Liiga väherasvane ja süsikaterikas dieet võib ka tekitada neid isutamisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Memberpedeism on vaimuhaigus,sama naq skisofreenia ja depressioon.Küll aga on mõlemale viimasele ravi..Pededele ravi ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..veel,vb kunagi on..Ei ole mõlemale viimasele ravi, on ainult ravimid, mis hoiavad haigust kontrolli all, nu depressioonile ehk isegi on ravi, väga pikk ja vaevaline..
MemberPeab ka tunnistama, et erilist vahet ei märka minagi. Vasakpoolne tundub isegi parem, ehk seepärast et pilt läikivam, mine tea
MemberMoloM
MemberJust! Nemad saavad yhe odekolonni ja meel hea.Selle peale tuli taas üks pisike nali meelde, et asi liiga kuivaks ei muutuks.
Nimelt on siis mees habemeajaja juures ja peale seda kui habe sai aetud küsib siis habemeajaja:
“Kas odekolonni ka soovite”
Mille peale sai klient muidugi kurjaks:
“Mida Te endale lubate, ma just sain välja viinaravilt ja ei ole juba nädal aega midagi võtnud”
MoloM
MemberÕnne ja Edu!
MoloM
MemberTubli poiss!Tavainimese toidukorv on t2is igatsugu t88deldud lihatooteid, valmis salateid, kypsiseid, komme, maitsestatud jogurteid, kohukesi, j22tis, kommid jne.
Inimesed ei tee enam kodus syya…
Meil ikka süüakse omavalmistatud toite õnneks. Mis nondesse viimastesse maiustustesse puutub, siis aegajalt isegi noid ostan, kuid tütrele peamiselt, praegusel aastaajal muidugi ka sussi panekuks, kuid enamus kordadel juhtub sussi ka mandariin või midagi sarnast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal magusasoolikas puudub, pole elus eriti hoolinud magusastMoloM
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=B-3yGVVmn4U
Kannatab ka selle taustal trenni teha ja lisaks veel aastaajale suht kohane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberMina alustasin…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alkoholi ma reeglina ei osta. Kui minu juudist mees just ei taha kosher veini pidulikumaks reede 6htuks. borei pri hagofen..
Suurima osa koguselt moodustab v2rske puuvili. Beebiporgandid…K6rvits. Peet. Talvel kylm. marjad. Piim l2heb minu seenepoegadele. Vahukoor, v6i, munad, igasugused rohelised maitsetaimed, millest nyyd on hea salatit teha. Kord n2dalas mahejahud, igasugused seemned
…ja ongi k6ik. Liha l2heb p6hiliselt koertele, kala…ka suures osas.
Suures osas siis suht sarnane ju tavainimese toidulauaga, ehk siis minul enamvähem sama, pisikeste erinevustega muidugi. Õnneks ei pea puuvilju ja marju ostma, need oma aiast keldris ootamas ja igal hetkel kättesaadavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nu ja mis lihasse puutub, siis see läheb ikka enamus mulle, teine pool ka ei ole eriti lihats huvitatud
MemberParem kui cocacoola… kuid kr2pp on ta ikkagi.Suhkruryybe…
Igasuguse kääritusprotsessi käigus väheneb suhkrusisaldus, mis teeb selle joogi kohe kindlasti paremaks kui coca-cola ja paremaks kui enamus karastusjoogid ja muud kaljajoogid, mis meie poelette ehivad. Isiklikult ei joo, ei maitse
MemberWTF?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ühe viineri kohta kirjutasin ja kohe sai sellest “teiste toidukorv”
mai ole halvustanud ega kritiseerinud kellegi konkreetse toidukorve, kõik siin foorumis ju annavad nõu ja OMA ARVAMUST igasuguste toiduainete kohta. kommenteeritakse ÜLDISELT nii toidulisandeid kui tavatoitu.
sina söö mis tahad, täiesti ükskõik.
Sinu postituse algus, ei ole halvustamine, kui teiste toidukorvi sisuga tuvisid loobid???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Kahjuks enamus inimestele saabki igatsugu r2mpsu sisse s88ta. Oled sa j2lginud, milline n2eb v2lja tavainimese ostukorvi sisu blink.gif “
Olen, paras tuve pilduda sellega. kööki ei tooks cool.gif
MoloM
MemberSee on siiski kali, milles on alkoholi kuni 0.5%.Ehedat kalja ei saa kunagi teha ilma kääritamata. Kääritusprotsessi tulemusel tekib kalja väike kogus alkoholi. Samuti väheneb kääritamisprotsessi käigus suhkrusisaldus ja seetõttu on ehe kääritatud kali oluliselt madalama kalorsusega kui tavaline karastusjook.
Naturaalse kalja valmistamiseks tuleb linnaseid kääritada. Iga käärimisprotsessi tulemusena tekib tootes väike kogus alkoholi, mis ei tee kuni 0,5protsendilise alkoholisisaldusega joogist alkohoolset jooki. Näiteks keefiris võib alkoholi olla kuni 1,2 protsenti ja legendaarse kollase vaadikalja alkoholisisaldus küündis omal ajal koguni 2 protsendini. Seega ei ole naturaalne kali mingil juhul alkohoolne jook.
MoloM
MemberOn hakanud maitsma see Ale Coq’i 0,5% kali. Küsimus, et kuna tegu on siiki kääritatud joogiga, siis kas peaks suhtuma sellesse sarnaselt nagu alkoholigi või mitte?See on siiski kali, milles on alkoholi kuni 0.5%.
MoloM
MemberSõbranna tegi ka seda dieeti paar aastat tagasi, kaal langes vist isegi 6 kilo, tal on, kust seda kaotada ka, teise nädala alguses jäi muidugi haigeks- palavik, nõrkustunne, kurk paistes. Sellest hoolimata tegi ta seda dieeti edasi, lõpuks nägi tõesti kõvasti “õhem” välja, aga see kõik tuli üsna ruttu kolinal tagasi…Konkreetselt ei poolda selliseid äärmuslikke dieete, kuid ei suuda ka samas mõista, miks kolinal kõik tagasi peaks tulema, kui peale dieedi lõppemist toituda nii, et ei tule tagasi. Olen ka ise elus dieete pidanud paar korda, kaotanud selle käigus ka kilosid mõningaid, tagasi ei ole kunagi võtnud, kuna ka peale dieeti toitumise enda jaoks paika pannud. Ei näe mõtet dieeditamistel, kui pärast tagasi kõik õgida. Tänaseks päevaks muidugi ei näe üldse dieeditamistel mõtet, lihtsalt toitumine korda. Muidugi arusaadav juhul, kui arsti poolt kirjutatud dieet.
Member“Kahjuks enamus inimestele saabki igatsugu r2mpsu sisse s88ta. Oled sa j2lginud, milline n2eb v2lja tavainimese ostukorvi sisu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Olen, paras tuve pilduda sellega. kööki ei tooks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alles hiljti märkasin uut:::>
Meil on suurim heameel teile tutvustada Eesti esimest südametervislikku viinerit!
Klaabu lihaviiner!
SÜDAMESÕBRALIK, TERVISLIK, LIHA-VIINER
ja kui sa siis koostist vaatad:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koostis: kana-broileriliha (67%), vesi, tärklis,
keedusool (max 1,5%), maltodekstriin, glükoos, suhkur,
lõhna- ja maitseained, säilitusaine naatriumnitrit.
sama junk mis kõik teised viinerid ja vorstid…tärklis…suhkur..naatriumnitrit…ja veidi liha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….
seda et , jah ei olnud päris alko-teemasse, aga “keskmise eestlase toidulaua”kohta kommentaar
Paned siia ehk siis võrdluseks enda ostukorvi? Tekkis pisike huvi, et millega siis inimene, kes teiste ostukorve ainult kritiseerida ja halvustada oskab, ise ennast toidab.
-
AutorPostitused