MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
Member100% kindel ei ole aga Myfitnessi klubis hakkas see silma. Proovisin ka nädal aega seda. Enesetunne ja üldine vorm paranes silmnähtavalt. Jätsin pooleli, kuna oma töö tõttu ei saanud pidevalt tegeleda sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunagi võtan aga kindlasti uuesti käsile.Võta Shaun T Focus T25, 25 min päevas eriti intensiivset. Ise möllan sellega hetkel, kuna ka ajanappust aga 25 min päevas ikka leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes naerab et oh, mis see 25 min päevas pole mingi trenn, siis proovige järele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTere, mul on probleem hingamisega jooksmise ajal, mul on piisavalt vastupidavust aga hingamine täielikult vale ja selle tõttu ei saa joosta pikemaid maid, mis rikub mu vaated sõjakooli sisse saada, kas keegi oskab mind aidata kuidagi
Kui Sa tead, et hingamine on vale, siis peaksid ka teadma, kuidas õige hingamine käib, siis hakka ju õieti hingama.
Peale selle kas sõjakooli sisseastumiseks on tarvis pikemaid maid joosta??
MoloM
MemberKui annan…siis…ei …anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu arvamus ja soovitus siin on vaba normaalne teema, kui viitsid, siis lisa juurde, mis täpsemalt sinu arvates minu soovituses halba oli?
Imestan, et miks Moderaatorid kustutavad siinseid blogide teemasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei räägi konkreetsest soovitusest vaid kogu Sinu postituste suhteliselt jaburast sisust kokku
MoloM
MemberSuhtumine pole geneetiline. Kalapüügi suhtumine ei tule geneetilikast vaid kasvatusest.
Ma olen postitan kolmas kord siia seda ja ei näe selles tekstis midagi valet, aga 2 korda see postitus/tekst siin kustutati moderaatori poolt. Naljakas, aga jätkame, ma postitan ka neljas kord seda siia kui ka selle kustutate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>( Blogides rääkige geneetikas vabalt ja muust, ärge kustutage kui eksite, sest normaalne on, et ka moderaatorit eksivad ja mina ja kõik eksime, poel vaja kustutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kas Sa annad reaalselt ka mõnele tuttavale/sõbrale trenni-toitumisalast nõu. Kui annad siis… ära anna!
MoloM
Memberjuuli 14, 2013 at 7:32 e.l. in reply to: vaim ja keha on valmis nüüd kõvasti kaalu langetama #346489MoloM
Membersuhtuge kartulisse kui looduslikku heasse mullatoitu, mullatoitainesse.Kõik eesti inimesed mullatoidule !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muuseas sulle kartulist vähe infot ja kartuli toitaijnesisaldused otsi ise välja
Kartul on pärit Lõuna-Ameerikast Andide kõrgmägedest. Arheoloogilised uurimused näitavad, et kartulit on kultiveeritud Tšiili lõunaosas juba 14 000[1] ja Titicaca järve piirkonnas (Peruu) 7000 aastat[2]. 16. sajandil leidsid hispaanlased sealt kultuurtaime, mille mugulad kõlbasid süüa. Meremehed tõid taime koju kaasa.
Hispaaniast levis kartul ka Itaaliasse, Inglismaale ja mujale. Eestisse jõudis kartul esmakordselt 18. sajandi keskel.
MoloM
MemberSoojendus+venitus on täiesti loomulik treeningu osa minu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberArvan, et leiaks ka video/artikli, mis räägiks et mineraal-vett tehakse sarnaselt nagu pudeli lauavett.
Ja kui ei leia, siis mida sisetunne ütleb? Mulle ütleb selgelt, et mineraalvees pole mineraale.
Kui fakte ei ole siis ei ole mõtet huupi lahmida tegelikult
MoloM
MemberPeaks olema tehtud eraldi saalid, ühed siis neile, kes tahavad käia üksteist kommenteerimas (sinna ei ole nii palju treeningvahendeid ka vaja) ja siis teised saalid neile, kes tahavad tõsiselt trenni teha. Tõsiselt olen tähele pannud, et ühed käivadki ainult selleks vist, et teisi kommenteerida ja lausa halvustada. Eks nende endi tegevus ka tegelikult jätab pehmelt öeldes soovida, muidugi on erandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTrenniga pole aktiivselt muidu tegelenud ja otsustasin hakata.Leidsin netist lõuatõmmete suurendamise jaoks kava mis sisaldab negatiivseid lõuatõmbeid.(astud üles ja lased aeglaselt alla)
tegin 3×8 ja 1×4.Peale seda tegin ka kätekõverdusi 1×20, 1×12 , 1×8.
Järgmisel hommikul kui ärkasin olid mu käed äärmiselt kanged, ei saanud isegi alla lasta enne kui paar minutit ei venitanud.
Trenni tegin reedel, nüüd käes esmaspäev ja ikka annab tunda.
Küsimus tuleb siit, kas trenn oli liiga koormav mulle?Või peaksin nüüd täna õhtul ikka sama tegema kuniks keha harjub, ja siis tõsta koormust?
Tänud ette,delusional.
See Sul esimene trenn, ei ole mingi ime, et valu on ja lihas kange, pikemat aega. Minu puhul näiteks on üldse nõndaviisi, et lihas jääb valusaks alles ülejärgmisel päeval peale trenni. Viimasel ajal enam ei kipu jääma valusaks aga on ka paremaid päevi,kui jääb.
“Valu on nõrkus, mis lahkub kehast”
MoloM
MemberHuvitav kas mõnedel tegelastel ei ole tõesti saalis muud teha, kui teisi jälgida lausa selliste peensusteni välja nagu näoilme? Ennast jätab küll täiesti külmaks, kui mõni puhib või kasvõi käigu kuninga näoga ringi, kui tunne on nagu kunnil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2013 at 1:51 p.l. in reply to: Küsimusi üldiselt ning ka pulsikella ja kalorite kohta. #345500MoloM
MemberKava järgi oli ~2600-700kcal, kuid kava oli mõeldud massi lisamiseks. Hetkel tahaks pigem hoida seda veel paar nädalat, kuna reis tulekul ning tahaks seal hea välja näha veel.
MoloM
MemberTäna siis juhtus midagi naljakat minuga Tartu Auras. Tulles poisiga beebide ujumistunnist küsis üks 10-12 aastane noormees mu käest, ET ONU KAS TE OLETE HAIGE
. Ma siis lolli näoga küsisin : MIKS SA SEDA ARVAD ?. See noormees siis vastas maru tähtsa näoga MA NÄEN TE ÕLGADEL VERESOONI
.Ei osanud kohe midagi kosta ja jalutasin vaikselt minema.
Riietusruumis tekkisid maru imelikud küsimused pähe:
– Millist elustiili viljelevad selle lapse vanemad ?
– Millist elustiili hakkab tema viljelema ?
– Kas tema on esimene pääsukene või on selliseid veel ?
– Millised on tuleviku Eesti noored ( kas peenikesed kehva tervisega või terved ja sportlikud) ?
Vähemalt mul on võimalus oma pojas kasvatada mees kes ei pea sport tegevaid inimesi haigeks ja sporti ajaraisamiseks.
Aga kas ikka andsid väiksele kodanikule teada, et Sa ei ole haige või jätsidki kuti oma väärteadmistega??
MoloM
MemberTere!
Olen endale alati lubanud ühe patupäeva, ehk siis söönud sel päeval komme,kooke jms mida muidu minu menüüst ei leia. Alati tekib sellega aga see probleem, et ma ei suuda piiri pidada. Mu ajul on põhimõte: läks üks tükk, läheb ka kogu kook. Ja piirduks see siis vaid sellega, ei. Vaja on ju ära hävitada ka kogu kommide tagavara
Kõige lihtsam on endale mitte muretseda koju mingit tagavara
juuni 12, 2013 at 8:12 e.l. in reply to: Parim aeroobne trenn, mida saaks teha nii noores kui vanas eas #344950MoloM
MemberMina soovitaks just nimelt jooksmist või jalgratast. Vähki tekitab ikka see, mida sa hetkel just teed – diivanil lamamine ja krõpsude söömine.
Kuulaks meeleldi tõestatud materjale selle kohta, et diivanil lesimine tekitab vähki
AutorPostitused