MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberMõningate allikate järgi on Eestis praegu viimse 100. aasta suurim lumeuputus! (veel mitteametlik)Ja kui kiigata aknast välja siis ei üllata see uudis teps mitte.
Mulle igal juhul see suur lumi meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mõtlesin isegi minna Nõmme spordikeskusesse ja rentida sealt murdmaa suusad ja teha üks korralik välitreenig.Mulle ei ole veel igal juhul negatiivset emotsiooni valmistanud see olukord, samas ei oma ka autot.
Ühistransport on seni enam-vähem graafikus, seega ok.
Millised emotsioonid on teil seoses suure lumega?
Väga mõnus on ja silmalegi ilusam vaadata, kui enamus poriseid Eesti talvi;) Kuid viimaste uudiste andmetel on veel 2,5 cmi ajaloo rekordist puudus. Kuid vaadates ilmateadet, kus lubab nüüd paar päeva sadu, siis lootust on, et tuleb ära:D Igasugune rekord on ilus asi ju
jaanuar 2, 2010 at 2:09 p.l. in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #246840MoloM
MemberLeidsin netis surfates Itaalia keelse exceli tabeli meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks ning keha kaalu jälgimiseks. Tõlkisin selle eesti keelde ja soovitan seda uurida.Sooviks teie arvamusi ka
Väga hea tabel
MoloM
Member6. Mida tähendab kulturismis inglisekeelne lühend IF ehk IBF ja tõstespordis IT?Olen sellisest asjast teadlik:
IBF- International Boxing Federation
IFBB- International Federation of BodyBuilders
IT ja IF ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IT muidugi Information technology
MoloM
MemberOskaks keegi õelda,palju peaks päevas sea-või kanaliha sööma,just massi ja lihaste kasvu jaoks.Söögiisu pole probleem,kuid asi rahas rohkem.Sellise küsimise põhjal ei oska sulle keegi küll mingit adekvaatset infot anda, mitte midagi sinu kohta teadmata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberRoheline tee sisaldab kofeiini.Rohelise tee koostis siis;)
Katehhiinid , C- vitamiin, B- vitamiini kompleks, E- vitamiin r-amino butaanhape, flavonoidid, polüsahhariidid, floriid, teaniin (amiinohape)
MoloM
MemberKäidud ka lumehange, kui ka tiiki jääauku, kui ikka korralikult laval ennast nii kuumaks ajada, kui vähegi kannatab, siis väga mõnus. Kui laval piisavalt ennast ei kuumuta enne, siis oht haigestuda jne
MemberKuna käin jõusaalis öösitiTäitsa öösel kohe või?
MoloM
MemberKas on üldse olemas mingi toiduaine, mille tarbimist keegi kusagil ebatervislikuks ei tembelda
MemberMa oskan soovitada seda, et igal võimalusel suusk alla ja metsa. Tund poolteist ja kalorikulu on päris kenake (oleneb muidugi, palju ennast piitsutad )
Ja rohkem teemasse nüüd. Toon välja rohelise tee kasulikkuse tervisele :
-Ennetab ja kiirendab paranemist külmetustest ja gripist.
-Ennetab halba suulõhna. (halitoosi).
-Aitab ennetada ja kergendada teise tüübi diabeeti.
-Blokeerib võtmeretseptoreid allergiliste reaktsioonide tekitamisel.
-Aitab Parkinsoni haiguse all kannatajaid.
-Aeglustab HIV viiruse protsessi.
-Säilitab tervisliku vedeliku tasakaalu.
-Leevendab väsimust ja stressi.
-Naharakkude imuunsüsteemi tõstmine
-Artriidi kergendamine ja ennetamine.
-Vähendab rabanduse riski.
-Ennetab osterporoosi.
-Vähendab suitsetajatel DNA kahjustust.
-Vananemise tunnuste edasi lükkamine.
-Parandab luustruktuuri.
-Ennetab ohtlikku verehüübimist.
-Kalorite põletamine – rohelist teed kasutatakse kasvavalt osana tervislikust dieedist, kuna see võib mängida rolli keha kaalu ja koosseisu kontrollimisel läbi termogeneesi või rasva oksüdatsiooni aktiviseerumisega või mõlemaga korraga. See töötab, suurendades energiakulu ja termogeneetilisi omadusi, mis edendavad rasvade põletamist.
Andmed pärit http://www.coffeetea.info/ee.php?page=topi…cle&id=1279
Ehk olen ma ainus inimene ilmas, kuid mul kaob peale rohelise tee tarbimist igasugune võime uinuda. Seega ei saa ma teda õhtul manustada mingil moel. Kord istusin peaaegu hommikuni üles, kui õhtul teeisu tuli
MemberHead ja sportlikku uut aastat !!
MemberTeema selles, et muidu käin jõusaalis, aga praegu vaheaaeg, ja pole võimalus jõukasse minna, ei ela jõuka ligidal, bussiga minema.Et suusatamine tuleb ka kasuks ?
MoloM
MembertiinekanaMis see on?
MoloM
MemberTere!Kas ujumisega on võimalik lihaseid kasvatada? Kui vaadata ujujate kehasi siis nad küll ju suht heas vormis üldiselt.
Üldiselt lihasekasvatamiseks mitte kõige tõhusam spordiala
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberAga kas ma saan neid süsivesikuid kusagilt toidust või peab eraldi hakkama lisandit võtma?Mis siin toimub, tüübil pole toitumisest mingit arusaamist ja teie soovitate talle lisaks veel ajada ka toidulisandeid näost sisse

-
AutorPostitused