MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
Membere-ee …a kui seda marja süüa;kas siis veel trenni on vaja teha,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vist ei ole, usun, et siis juba piisab kui top-shopid endale mõne elektriimpulsaatori
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSelgeAga kas keegi saaks mulle 6elda,millised need harjutused on?
Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 10 – 12
Jalatagaosale jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 – 10
Istudes trenazööril jalgade kõverdamine 3 x 8 – 10
Säärtele pöiale tõus hack- masinal 3 x 8 – 10
Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 10 – 12
Säärtele ” eesel ” trenazööril või partneriga 2 x 6 – 8
Lendamine trenazööril 3 x 8 – 10
Kerepöörded trenazööril
Siit leiad harjutused erinevatele lihasgruppidele
MoloM
MemberHiljem panen hantlitega veel rinda.Kas on mdiagi viga?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsiselt räägi treeneriga, koostage korralik kava, või ka näitex siit lehelt leiad algajatele kava. Edu
MoloM
MemberMiks? Oletame, et teen trenni(mingit tavalist füüsise trenni umbes nagu jooksen ja tantsi värki, mitte mingit ilget lihaste pumpamist), kuid ikkagi lihased väsivad sedavõrd kiiresti! Näiteks, kui kirjutan tahvlile midagi siis hoian kätt üleval ja lihased väsivad ära. Kui ma seda tegevust peaks tegema tund-1,5h järjest, siis on mu käed täiesti väsinud. Mingisugused lollid vastused jätke endale, rääkige seda just pigem bioloogilisest seisukohast. Millest on see tingitud ja nii?Ettetänades,
Henri
– spordiga alustajal on soovitatav enne jooksu ja jõutreeningute juurde asumist tugevdada lihaseid ja liigessidemeid;
– vastupidavusalade harrastajatel ja tervisesportlastel, kes muidu jõusaalis ei käi, on soovitatav teha oma keharaskusega jõuharjutusi kõikidele lihasgruppidele vähemalt üks kord nädalas, et ära hoida oma eriala iseloomust tulenevaid ülekoormusvigastusi;
– suure jõu ja/või kiiruse osakaaluga spordialade esindajad vajavad periooditi süvalihaste treenimist, sest vaatamata muidu heale füüsilisele vormile võivad järelearendamata süvalihased olla järjestikkuste vigastuste põhjuseks.
MoloM
MemberÜks näpunäide sulle. Ei ole oluline jooksus kilomeetrid või ka ujumises. Oluline on ,kui kaua sa seda teed!Mida rohkem ajaliselt seda parem.Mina näen ikka suhteliselt suurt vahet. Kui joosta näiteks tunni jooksul 7km või 14km, energiakulu on ikka hoopis teine.
MoloM
MemberTervist!Olen kaalu langetamisega tegelenud septembrist saadik kui kaalusin 100 kilo ringis, pikkust 178cm. Kuskil jaanuari lõpuks alanes kaal 65-66 kilo peale ning on seal püsinud. Trenni ei teinud, tegelesin ainult dieeditamisega. Nüüd on mure nimelt selles, et kõht ikka ees kuigi kaal peaks normis olema. Söön päevas kuskil 1000-1100 kilokalorit ning “junk foodi” jms ei tarvita. Kas mingisugune trenn(jooksmine?) aitaks siin või on mõningane ektra nahk säärase kaalulangetuse normaalne nähtus ?
Hakka sööma ja treenima, näed, kuidas pilt muutub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTereHakkasin 6 kuud tagasi kaaluga tegelema kaalusin enne 94 kg ja cm nüüdseks olen 78 kg ja soov veel alla v6tta alguses muutsin toitumist ja hakkasin palju k6ndimisega tegelema .Nüüd on nö suurem kaal kadunud ja peaks vaatama midagi mis kulutab rohkem energiat jne.Kuna see k6ndimine ei anna enam tulemusi .
Nimelt hakkasin paar kuud tagasi jooksmisega tegelema alguses 20 minutit ja nüüd juba 30 minutit,v6tab ikka läbi küll kui sporti ennem ei harrasta:D
Nö naised saunas rääkisid ,et kui ärkad siis ei söö ,vaid lähed jooksma ,et siis pidi rasva p6letama ja siis kui ma ütlesin ,et mulle meeldib 6htuti joosta siis öeldi ,et see kasvatab lihast kuna oled päeva ja 6htu jooksul kalorid ära söönud ja p6letab ainult need kalorid ära mitte ei v6ta kaalust alla.aga kumb versioon on usutavam?
Millal oleks hea aeg joosta?
ja kas hetkel 30 minutit on normaalne? püüan 4x nädalas joosta ja 1x nädalas on aeroobika.
Väga hea treening ka rasva põletamiseks.
MoloM
MemberTarkus ei pea olema jumalaga seotud.Treeningu kestuse kohta on laialt levinud arusaam, ja see arusaam ei tota pikki trenne. See et praktikas keegi pikki trenne teeb on teine teema ja ei lükka kuidagi ümber seda laialt levinud arusaama, et treening ei peaks olema 2 tunnine.
Kui tahad rõhutada just seda, et mingi kasu ikkagi on maailma igas asjas, sisi see on kahtlemata õige.
Ma loodan, et Sa treenerina ei tööta ja kunagi ei hakka ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberVaesed eesti kulturistid ja jõutõstjad kes seda jumalikku tarkust ei tea ja end ligi 2-tunniste trennidega raiskavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teadmata et sellest pole mingit kasu.Ja ka kõik teised sportlased, kes näevad päevas lausa tunde aega et lihvida tehnikat jne. Peaks neile ka teada andma, et üle tunni tehtud tegevus järjest on täiesti kasutu

MoloM
MemberOlen leidlik. Ühiskond vajab selliseid. Niiet on ka leidlikel koht ja eesmärk siin päikse all;)Aga mõtle nii, et trenn on keskendumine, tuleb tähelepanu ja kontsentreeritus kõrgel hoida, samamoodi nagu keskkoolis lõpu kirjandit kirjutades, ja kui sa kirjutad kirjandit tund aega, siis on pea soe jam idagi head sa enam pärast seda tundi enam sinna kirjutada ei suuda, sama on trenniga. Oled nõus selle mõttega?
Sinu loogika kohaselt peaks siis tööpäevad olema ka 1 tunni pikkused. Sest peale tundi ju keskendumine kaob ja ei ole ju tööandjal mõtet palka maksta ülejäänud 7 tunni eest, kui nagunii ei suuda midagi teha ja raiskad aega ainult. Kas nii??
MoloM
MemberPika kestusega trennis on trenni kvaliteet niimadal, et võib öelda, et tegu on aja raiskamisega.Seega ei ole mõtet üldse rääkida, kas tegu on kataboolse või muud moodi halva nähtusega.
Kust Sa tuled selliste asjade peale?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberEi ole eluaegse poolt, ükski äärmus ei ole hea.
MoloM
MemberPõhimõtteliselt kui teha aeroobset trenni joosta , hüpata jne . Ja pärast teha pressi , kätekõverdusi , kükke ja kodus ka natuke kõike, siis pole tingimata vaja minna jõusaali lihast natukenegi väljatooma ja rasva pealt natuke ära kaotada ?Jah üks korralik istesse kükk ja siis press peale, hakkab kergem küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt minul.MoloM
MemberPõhimõtteliselt ei ole selleks vajadust, kui sa lähed kerget aeroobset trenni tegema. See jooks on juba ise soojenduse eest ning venitada pole vaja. Kerge soojendus oleks asja eest, kui ilmad oleks külmad.Igal juhul venitada. Ei ole liigne ajakulu ca 5 min peale jooksu, võib ka enne jooksu venitada. Vähem vigastusi, paremad tulemused jne. Ise venitan enne igat treeningut ja peale igat treeningut. Pühapäeval, trennivabal päeval, teen ainult venitusi. Umbes tund aega terve keha. Olen niiviisi juba pikemat aega teinud. Areng olnud kiirem, pole olnud vigastusi, isegi vanast ajast rikutud selg ei ole enam sellisel määral tunda andnud.
Mina ei näe küll mingit põhjust anda soovitust mitte venitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused