MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberMiks teha tervet asja katki ja siis tõdeda, et oli, jah, mul seda vaja.

Mõned märksõnad: ahhilleuse kõõluse põletik, jalatalla lihaste ülekoormus, eesmine sääre valusündroom, “hüppaja põlv”, puusaprobleemid, juhuslikud jala välja väänamised libedaga jne; külm kahjustab hingamisteid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elamine on üldse kahjulik, ära võib surra…
MoloM
MemberVaata palju mehe kehakaal on – üle 95 kg. Kui veel ei ole põlvedega probleeme, siis kõval pinnasel jooksmisel varsti ilmnevad.
Olen tähele pannud, et pigem annavad mul põlved tunda just siis kui olen pehmel pinnasel jooksnud või mingit muud trenni teinud?
MoloM
MemberKui Sa kirjutadagi ei julge, kuidas Sa siis veel trenni võõraga tegema lähed

MoloM
MemberNii tore, et teemasse postitatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSelge see. Nüüd tuleb veel mõelda välja vabandus, et ei peaks trenni ka täis koormusel tegema.
E:Võib vabalt selle taha pugeda, et jõutreening on liigestele liiga ränk. Muudkui koormust vähendada ja nii ei peagi varsti üldse trennis enam käima.
Kahjuks on reaalsus nii, et ega ei PEAGI ju..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberMisasi see AD on?
MoloM
MemberKes on crossfitiga kokku puutunud, mis mulje on? Lähen proovin ka järgi täna, ootan arvamusi antud treeningstiilist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head, MoloM
november 25, 2013 at 1:18 p.l. in reply to: Kolm lihtsat põhjust, miks valgurikkad toidud on kaalulangetuseks hea valik #354818MoloM
MemberTeise punkti kohta ytleks, et sysivesik on soodsam. Kartuli naol naiteks ja tekitab taiskohutunde vaga hasti.
Täiskõhutunde kestvuses on vahe, vähemalt minu puhul küll on väga suur vahe, kui kaua seisab kõht täis olenevalt millega seda täidan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberLugupeetud Moderaatorid, minu arvamus on selline, et võiks Sügiskülvi mõneks ajaks peitu panna.
Ausalt öeldes vähemalt pooled tema postitused on täiesti sisutühjad või siis lihtsalt arusaamatud.
Pisikesele järelemõtlemisajale saata, usun, et ma ei ole ainuke, kes enam isegi teemat ei loe, kui näeb, et tema on viimase postituse teemasse teinud
Parimat, MoloM
november 20, 2013 at 6:57 e.l. in reply to: Uurimistöö ”Toidulisandite mõju organismile” küsimustik #354412MoloM
MemberMa vastasin mõned korrad ära, arvuliste vastuste puhul kasutasin 16nd-arvusüsteemi.
Siin küsitluse koostaja ilmselgelt pole teie rahvusest, seega keelelisi vigu leiate siit rohkelt.
Samas minuarvuates tore küsimustik.
Annaksin hinde 6/10.
Mis rahvusest muidu ise oled? Sinu postitusi lugedes ka ei arvaks, et meie rahvusest …
P.S Huvitav küsimustik, üle 50 aastased ei tohigi vastata

MoloM
MemberLihaskasvu alus on siiski toitumine, raskused ei pea olema kontimurdvad
Ilma vastava treeninguta ikka lihas ei kasva, toitu palju tahad! Katsuks need kaks omavahel kombineerida, siis vast hakkame ka tulemusi nägema
MemberNagu öeldi, maga nii palju, kui sa ise tunned, et oled välja puhanud.
miks pimedal ajal pikemalt magatakse – valgustugevuse ja melatoniini tootmise vahel pidi minu teada olema seos. Kunagi lugesin, et kui juhuslikult peaksid öösel häda peale ärkama, siis ära pane tuld põlema ja mine käsikaudu hädale. oma kodu peaks ju piisavalt hästi tundma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et pimedas orienteeruda.Peaasi, et külas olles siis riidekappi ei lase
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sügiskülv, uni ja magamine on väga tähtis, palun ära anna põhjendamatuid soovitusi
MemberPodagrasse haigestumine toimub alates 40 -dast eluaastast.
Olen juhtunud kuulma ka nooremaid juhtumeid, ilmselt ei ole see 100% reegel
november 18, 2013 at 7:35 e.l. in reply to: Miks võtame sügisel kaalus juurde ja kuidas seda vältida. #354274MoloM
MemberMa olen vist mingi friik, ma võtan pigem suve jooksul juurde 3-4 kilokest, ei midagi hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberJust. Treening peab olema elukestev. Seejuures pole üldse vaja eesmärke seada, teed ilma eesmärgita pikki aastaid samamoodi nagu hambapesu.
Teiseltpoolt ka see, et jooksjate kehas nö pole lihaskasvu geene (müosatsiini tase kõrgel), seetõttu ega sa väga paiste niikuinii ei lähe, aga kergelt punni ikka siit sealt.
Jälle palju targemaks sain
AutorPostitused