MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
Membertere et juhtus väke õnnetus et murtsin rangluu ja sooviksin teada sellist asja et kas se hakkab jõusaalik käiku segama või mitte arst ütles et nemad ei teaaga mis teie arvate kas se mõjutab midagi või mitte???
Hmm, ära nüüd murtud rangluuga küll jõusaali tee. Kui korralikult kokku kasvab, siis ei sega ta jõusaali hilisemas elus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSiiani olin musta tee eelistaja aga kuna töö juures on enamjaolt rohelise tee joojad (kuigi pakitee) siis olen avastanud selle ka enda jaoks, aga nüüd tahaks siis korraliku rohelist teed..Suured tänud vastajatele!
Korralik roheline tee on piparmüntm omal kasvab aias meliss, saab ka väga head teed
MemberUse eluaeg portugali fännanud, kuid see aasta Hollandile võitu tahaks näha
MemberVaieldamatu lemmik on muidugi lõhe, kuid seda ei jõua nii palju osta, kui tahaks ja Rimis soodukad üsna harvaks jäänud. Teistes kalades aga rasva vähem.Millised kalad lõhele üldse kasulikkuse poolest konkurentsi pakkuda võiksid?
skumbria ehk makrell, tuunikala, merluus, kaptenkala, hõbeheik, piksa, stauriid, lintsaba, kivikoha, jääkala, meriahven, meriluts, merihunt, latikas, lest, haug jt. Kaladele lisaks veel mitmed muud mereannid – vetikad, krabid, krevetid, kalmaarid, homaarid jm koorikloomalised.
MemberÄkki püüaks siis paar julgustavat ja innustavat sõna öelda, aga ei…Minu arvates on mingi kindla kava jälgimine võib-olla mõnevõrra lihtsam, kui pelgalt tervislikult toitumine. Sest niisama tervisliku toitumisega tehakse liialt palju nö erandeid:)
Aga no kava keegi mulle ei tee. Siin nagu näha süüakse 10 muna hommikuks ja tervis tuleb:D (nali)
Väga raske Sind innustada millekski, kuna numbrite järgi ei ole Sul ülekaalu.
Kava Sulle keegi kindlasti tegema ei hakka tasuta, kuna nii mõnedki inimesed teenivad sellega elatist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga loe, katseta ja hari ennast, siis saad ise endale koostada kava kunagi ehk, nagu mina olen teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga edu igal juhul ülekaalust vabanemiseks
MemberEga pelgalt toitumisega ikka ei kaota midagi.Ma niigi kergekaaluline, aga võin ühe päevaga kaotada 2 kg vabalt kui teen intensiivset trenni või sporti.
Nii et hakka ennast liigutama ka, siis kaovad kilod ruttu.
Pelgalt toitumisega kaotab küll. Nõus, et treeningud aitavad tublisti kaasa soovitud eesmärkideni jõudmisele, + hea välimus ja tervis jne.
2kg mida ?? Rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Sihi siis, et tuleks õige kaloraaž ja, et valgud moodustaksid vähemalt 40%, rasvad siis umbes 10-20% (kasulikud rasvad nagu pähklid, oliiviõli jms, mitte viinerid ja või), ülejäänud 40-50% süsivesikudMoloM
MemberTere, olen alles algaja jõusaalis ja ma ledsin endale algajate kava aga ma ei tea osade harjutuste tähendusi.1) Triitsepsitele ploki alla surumine seistes
2) Säärte sirutused ette trenazööril
3) Seljasirutajale keretõsted pukil kõhuli
4) Õlalihastele lendamine küljele. Kas seda on võimalik ka hantlitega teha?
5) Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga
6) Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega
Anda võiks mõne lingi, kus need harjutused on olemas või lihtsalt proovida seletada natuke lahti.
Ette tänades, Mark
MoloM
MemberEt siis kutid hakkavad sööma nagu Kalmus ja kasvavad nagu Kalmus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt küll, huvitav oleks vaadata ja kindlasti on üht-teist ja kolmandatki kõrva taha panna

MoloM
MemberSa võid mulle saata enda toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mullegi

MoloM
MemberPigem pane riideid rohkem selga trenniks!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis see annab

MoloM
MemberJõutõmme tugevdab seljalihaseid ning võib aidata seljavaludest vabaneda. Muidugi tuleb jõutõmmet sooritada õige tehnikaga sel juhul.õige tehnikaga tuleb teda sooritada igal juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberOlen viimased 3 kuud kõvasty dieeti pidanud ja hetke 2 nädalane juurvilja diiet käsil.Söön aind kas keedetud juurvilju või teen salateid.
Küsimus oleks, et kas tasub teha trenni nii nagu mina.
Ma teen iga päev vähemalt 300-400 kõhulihst, samuti vahetasin hantlitel raskust, teen nüüd väiksema raskusega, aga rohke ning käin ka ülepäeviti jooksmas.
Põhiliselt teen käärkükke vähemalt 100; 150 bitsepsi kui ka tritsepsi, 100-200 trapetsit ja teen ka vähemalt 150 kätekõverdust.
Oleks huvitatud väga asjatundjate nõust, kas tasub nii treenida.
Sellise toitumise juures(valgu-rasvavaba) tee trenni ükskõik kuidas, suure tõenäosusega kaotad kaalu kenast ja seda suuremas jaos lihasmassi arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toitumine korda!MoloM
MemberTundub, et Sa ei ole siiani mõistnud, et kaalu tõsta lihaste arvelt koduse trenniga on peaaegu võimatu. Ainuke võimalus selleks ongi minna jõusaali.Ei ole võimatu ja ei pea ilmtingimata minema jõusaali. Mina olen elav tõestus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enam-vähem 364 kõhulihast + 4×25 kätekõverdust. Keskendun praegu siiski kõhulihastele ja kätele, üritan nüüd otsida ka mõnda rinnalihaste harjutust aga kui te oskate midagi (ükskõik mis harjutusi) soovitada siis palun tehke seda.Hmm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tembeldage mind lolliks kuid enamus tehnikaga kätekõverdusi ongi rinnalihase harjutused
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberKui ma tahan kaalu alandada aga teen tugevasti trenni ja teada on energiakulu trennis siis kas ma pean BAV ja trenni energiakulu liitma ja sellest natuke vähem sööma?MoloM
MemberEi.Paljajalu on väga hea trenni teha. Kui õigesti teha on see optimaalseim. See on see, milleks me oleme ju arenenud.
Kui on ikka kõva põrand, palju hüppamist ja veel põlved ka korrast ära, siis kindlasti jalanõu jalga.
-
AutorPostitused