MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberParem kui 99,99% tibidieete ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Süsivesik annab hea une.
Aga keedetud kala?
Parem on, kuid kannataks ju pisut rasvu lisada, kui kalorsus dieedil läheb juba alla BAV, siis ei saa see kuidagi tervisele kasulikult mõjuda?
MoloM
MemberJooksen 16 km50-kätekõverdust
120 kükki
120 alumisi kõhulihaseid
150 ülemisi kõhulihaseid
ja veel rinna- õla- ja seljalihaste harjutusi
söön valku
üle päeva
Leia endale korralik, mitmekesine ja tõhus treeningkava, korrasta toitumine, treeni, aja vorm korda ja kui kunagi tunned, et sellest jääb väheks, siis hakka toidulisandeid kasutama, praegu, minu nägemuse kohaselt, selle kavaga ja muidugi teadmata, Sinu toitumisest midagi, leian vähemalt mina, et valgu tarbimine toitulisandina on suht mahavisatud raha. Jõudu
MoloM
MemberMina jään selle seisukoha juurde, et näljutamine ei ole hea ja tasakaalustatud, ning tervislik toitumine on võti hea tervise ja tugeva organismi juurde. Ilmseelgelt võib paast/näljutamine teatud olukorras olla õigustatud. Kuid tavalisele inimesele, kes soovib kaalu langetada julgen siiski soovitada korralikku toitumisplaani, kindlast meelt ja kannatust, et jõuda soovitud tulemuse ja kaalunumbriteni. Ilmselgelt ei tee paha ka toitumine ühildada treeninguga, et tulemused oleksid paremad.
MoloM
Memberseda,et mind huvitab,et kui ntx teed nii,et nädal aega eriti ei s88,ainult vajalikud ained,2000 kalorit,50g valku umbes jne,aga,et kogaueg on tühja k6hu tunne,et teeb see väga halba ja kas kaalu kaotusele onn hea?Ise seda teha ei plaani,aga tuttav küsis.
Lihtne vastus on selline, et näljutamine ei ole mitte kunagi hea, isegi mitte sellex et kaalu kaotada, kuigi 2000 kalorit ei ole kõigi jaoks näljutamine. Sellest tingituna, ka sinu poolt pakutud informatsiooni põhjal on võimatu vastata küsimusele täpsemalt, julgen ainult rõhutada, et näljutamine ei ole kunagi kasulik.
MoloM
MemberLihtne küsimus: Mida süüa õhtul? Valgud, rasvad, süsivesikud… ja keegi võiks öelda mõndasi häid õhtusöögi ideesi, toite ja asju. Ahjaa… ei ole plaan kaalu langetada, pigem aega mööda tõsta (aga mitte peki osas).Tatar,kanafilee, kodujuust, kurgi ja tomati salat külmpress oliiviõli ja balsamiäädika kaste maitseainetega, kartulipuder tillli ja maitserohelisega (valmistatud piimaga), lõhefilee, juurviljasegu porgandist ja hernestest, külmpress oliiviõli jne.. Head isu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberVõin sulle müüa 12kg hantlid 200 eeku paar. Need on muidugi juba nõuka ajast aga peamine on ju raskus ise.. Hantlitega harjutusi vaata harjutustepangast.Müü mulle, mul ongi pisikesed raskused puudu.
MoloM
MemberOtseloomulikult mitte aga kui igal korral enda isudele järele anda, siis ootaks ees sama, mida kahjuks tänavapildist väga hästi näha on-rasvumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina annan küll enamasti alati oma isudele järele, kuid mingil põhjusel ei teki mul õhtuti ja ka enamus päevadel, isu mingite rasvast nõretavate friikartulite, burgeri või suhkruid täis maiustuste järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küllap on menüü selle paika loksutanud, et organismil ei ole vajadust nö. Rämpstoidu järele. Kas tõesti võib nimetada seda, mis tänavapildis näha on, rasvumiseks?
MoloM
MemberFoorumi reeglid
Sooviks TÕESTI siin näha ainult asjalikke postitusi.
Reeglitesse võiks veel panna, et postitused peaksid olema otseselt seotud teemaalgatuse mõttega
MemberMa pidasin silmas eluaegset keeldu sportlasele.Ilmselgelt on nad selle ära teeninud ja puhas sport on puhas sport, aga ikkagi on kahju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ses suhtes, et kui keegi on fanatt sellel alal mis ta teeb, siis on ikka kahju kui temalt võetakse päris suur osa võimalusest sellega tegeleda.Eks see võrdsustab asja naturaali jaoks muidugi ja ma pole ka mingi steroidide pooldaja.. Kahju on lihtsalt kui saadakse eluaegne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kui hakata edasi juurdlema, siis pärast 1 korda võiks nagu aru pähe tulla.. See on nii nokk kinni – saba lahti teema tegelikult.
Siis tekib tegelikult küsimus, et kus asub inimvõimete piir naturaalsel treenimisel?
Mina näen seda nii, et temalt ei võeta ära võimalust vaid põhimõtteliselt võtab ta ise selle ära keelatud aineid kasutades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja põhimõtteliselt võib ju alaga tegeleda edasi, võistelda ei saa
Member… inimeste jaoks, kes on dieedil ja tahavad üksteiselt tuge leida.Näiteks on olemas
Need a diet buddy?
It’s easier to lose weight when you’re not going it alone. Find a friend in this My Calorie Counter discussion group. Featured groups: 25-lb. Club, Get/Keep That Beach Body
Kas on nõudlust?
Hetkel tundub mulle, et kõik dieeditajad on igaüks omas nurgas nohisemas.
Sellesse potti võiks siis minna ka…Tahan kõhulihaseid jne teemad.
Mõte armas, kuid on ju olemas alafoorum Toitumine, Dieet ja Toidulisandid, sinna saab ju teha alateema, kuhu kõik dieeditajad saavad üksteisele tuge pakkuma tulla
Member40-50 puhkeolekus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul ka 50 ringis vahel ka tiba alla, ei näe midagi müstilist siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSooviks toitumisest artikleid lugeda, aga panin tähele, et paljud artiklid siin ei tekita oma kasutatud kirjanduse ja anonüümsete autoritega erilist usaldust.Ehk oskab keegi nimetada alternatiivseid linke vms.
Hakka või siitsamast pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.fitness.ee/?act=article_list&am…up=4〈=1
Või eelistad ingliskeelseid…
MoloM
MemberSellest ma räägingi, et ma ei suuda endale liha ja kapsast näost sisse ajada. Liha ei saa ma juba süüa sellepärast, et mu magu ei kannata raskesti seeditavaid toite. Ma suren ilma süsivesikuteta ära. Ja suitsetamise lisakilod ei tule ainult toitumisharjumustest. Ka ainevahetus aeglustub tunduvalt, see ei ole toiduga seotud, vaid ainetega mis suitsetamine organismile annab..Ja kui ma viibin koolis 8-18 ja siis trenn, siis ilmselgelt eii ole söögi kohapealt suurt valikut. Kooli kohvikutes peale kinder delicide ja saiakeste midagi ei saa. healjuhul 12-00 14.00 on sooja toitu ka, muul ajal võib soojast toidust seljankat süüa.
Targad inimesed on välja arvutanud, et suitsetamise tulemusena kiirenenud ainevahetus võimaldab päevas süüa umbes 100 kalorit rohkem , mis on võrdne ühe viilu saiaga. Ma ise jätsin suitsetamise maha, samas kaotasin peale seda ka 15 kg kehakaalu(Kui kõik läinud nii nagu mõõtmistulemused näitavad, siis rasva arvelt). Pigem ära asenda suitsu mittetegemist millegi muu suhupistmisega, liiatigi siis veel Sinu ülalpool mainitud maiustused.
MemberLihasmassi ei kasvata harjutus või korduste arv. Kasvatab teatud kindel koormus. Juhul, kui su lõuatõmmete maksimum on 12 ja sa teed neid 10, siis ilmselt saavutad sa mõneks ajaks lihaskasvu. Kui aga su maksimum on 30, siis tehes 10 lõuatõmmet mingit lihashüpertroofiat enam esile ei kutsu. Lõuatõmme oli vaid näide.Mu vastuse mõte on selles, et kodus harjutamise puuduseks on vahendite piiratus, mõnikord ka ohtlikkus. Kui nt. triitseps on juba nii tugev, et kätekõverdustest suutlikkuseni jõudmiseks on vaja teha 50 kordust tuleks pigem teha kätekõverdusi koduste vahenditega pea peal seistes.
Ehk, kaval iseenesest ei ole viga midagi väga, kuid iseküsimus on, milline on su hetkeseis ja kas antud korduste arvud kasvu tagavad. Kükk hantliga … see hantel peaks siis olema 50kg vähemalt … Või siis tuleks seda teha ühel jalal – ohtlik.
Pea peal seistes töötavad ju sootuks teised lihased, kui tavalises stiilis kätekõverdusi tehes või olen ma kõigest täiesti valesti aru saanud?
MoloM
MemberÜletreeningut ei usu, sest iga nädal tõstan harjutustes raskuseid. Magan üsna normaalselt, vahepeal on küll olnud kooli tõttu siin kõikumisi.Mingeid ravimeid ei ole võtnud? Haige olnud? Võib tekitada isutust kuid ka kui on kooli tõttu olnud magamises kõikumisi, siis miks mitte ka söögiisus samal põhjusel.
“>AutorPostitused