MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberVahel ikka juhtub et tuntud tüdrukut nähes ei saa mehed sõna suust välja. Aga et Kirp siin poisse nii segadusse ajab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii see on, kui pole varem elusuuruses kulturistiga kokku puutund
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ikka võid. Meestel tekivad ikka suured silmad ja palju küsimusi, kui mind alasti näevad. Kui ma ainult oskaks neile vastata…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt rõõm kuulda, siis järgmine kord julgen küsimusi edastada Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes oli tore näha tavaliste klientide vahel ka toredat sportlast, kes ei häbene vahele üks kodujuust võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga väike soovitus, vaata ka vähe ringi, siis teaksid, kes praegu Sind ründab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberHei Kirp, mul oli au möödund laupäev Sinu kõrval auras saunas ja mullivannis istuda, krt oli küsimusi, oleks taht suhelda aga ei julgend, Sa olid nii keskendunud olemisega, eriti veel riideruumis, kui kodujuustu näost sisse ajasid. Tahtsingi küsida, kas teine kord kui peaksin Sind seal kohtama, kas võin paar küsimust esitada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberKui algaja on algaja ja mille järgi võtad hea vormi? sixpack?Mina ei tea, mille järgi Sina vormi mõõdad. Mina isiklikult olen alati enne uue treeningkavaga alustamist teinud füüsilise testi, et kohe alguses üle rapsima ei hakkaks, olen ka koormustesti käinud tegemas, et teada saada organismi töö- ja taastumisvõimet jne. Kui Sinu jaoks on mõõdupuu 6pakk, siis palun
“>MoloM
MemberVõrdle nt. oma 1. klassi lõuatõmbe tulemust 11. klassi lõuatõmbe tulemusega. M.O.T.T.Mida see näitab??
MoloM
Membersee,et algajale soovitatakse intervalltreeningut.Kui algaja on heas vormis, siis miks mitte, vastasel juhul jah võiks ikka põhja alla laduda
MoloM
MemberEga paljalt suure hulga süsivesiku tarbimisest lihas ju kasvama ei hakka? ikka proteiin ainukesena see mis lihast kasvatab?Ja siis tuleb veel trenni ka teha ja …
“>MoloM
MemberMille puhul kasutatakse intervalltreeningut ja kas algajale üldse selline variant on sobiv?http://www.mees.eu/artikkel/intensiivne-in…lltreening.html
Ma ei tea, kuid päris algaja võiks enne ikka põhja alla laduda ühtlase pulsiga treenides ja treenituse kasvades Hakata kavadesse lisama ka intervalltreeninguid
MoloM
MemberTereKuna suvi läheneb, otsustasin midagi ette võtta, et veidi kaalu alandada. Olen mees, 184cm pikk ja kaalun umbes 85 kilo.
Esiteks: söön hommikul kas putru või leiba singi ja kodujuustuga, vahel klaas jogurtit + tass kovi.
Enne lõunasööki kuskil kella 11 paiku mingi puuvili (õun, banaan) ja ~13.45 koolis lõunasöök (üle päeva on supp, ülejäänud ajal praad).
Õhtusöögi üritan alati enne kella 18.00’i ära süüa ja peale seda enam mitte midagi. Suurim küsimus ongi, et mida õhtusöögiks süüa. praegu suht lambist lihtsalt väherasvast toitu söönud.
Muide, kas kuskil fitnessi kodulehel tasuta toidukavu ka koostatakse?
Kuna metsateed ja ka kõik ülejäänud teed (
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) on lumes ja jääs, siis veel jooksutrenni teha ei saa ning hüppan kas hüppenööriga või väntan velotrenažööril iga päev kuskil 20.00 ajal ehk siis kui koju jõuan. Kas peaks rohkem ka lihasetreeningule keskenduma?Ootan nõuandeid,
ette tänades!
Mul jäi arusaamatuks. Kas Sa tõesti sööd viimase eine päevas kell kuus ja kell kaheksa teed veel trenni, peale mida ei söö midagi???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Memberaitähh vastuste eest!tulin peale trenni mitut sorti kohupiimadega koju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõni isegi on söödav mulle. aga mis koguse ma peaks peale trenni ära sööma? 100g?Ega siis valku ainult piimatoodetest saa. Kuhu jäävad siis munad, kala, kana …
MoloM
MemberMinu jaoks hetkel on tähtis kuna tahan just rasva põletada. Näiteks hüppenööriga hüpates kuskil 5 minutid täistempol, tõusis mu südamelöögi kiirus 2 korda. Kui muidu oli umbes 80 lööki minutis, siis vahetult peale hüppamist kuskil 160-170Maksimumi lähedal pulsiga treenimist ei saa mingit moodi enam aeroobseks treeninguks nimetada. Või olen mina treeninud valede põhimõtete järgi terve oma elu?
MoloM
MemberSoovitage häid harjutusi käevartele,mul need endale tunduvad suhtset peeniksed vahet pole,et biitsepsit ja triitsa olen kõvasti treeninud,aga see pole nagu kaasa aidanud .Olen 190 pikk ja nagu tahaks käekella normaalselt ümber panna,aga löpendab:D
Tahaks harjutis,mida saba nii jõusaalis,kui ka kodus teha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pinguta kellarihma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mul oli kunagi selline vidin, et nööri otsas oli raskus ja teises nööri otsas pulk, käed ette sirutada ja raskust ülespoole kerima hakata nööri ümber pulga. Hmm, huvitav kas keegi aru ka sai, millest ma rääkisin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberSooviks osta lihasmassi kasvatavat toodet, äkki keegi oskab soovitada?Korralik treening ja toitumiskava, näiteks http://fitshop.fitness.ee/veebtreener/
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2011 at 5:07 e.l. in reply to: Hommikusöök esimene toidukord + enne trenni söök + proteiin burgerites #292607MoloM
Memberkaks küsimust oleks.Kuna argipäeviti pole aega niimodi, et tõusen – söön – 2-3 tunni pärast söön uuesti – 1-1.30h pärast trenn.
Siis enamasti on nii et tõusen circa kell ~8 .. 9 ajal söön ja peale 10 saab hakata trenni tegema.
Kas see on väga halb kui esimene söögikord võrdub kohe ennem trenni söök`?
Ja teine küsimus, et kui ütleme et kaaluga probleemi pole, aga vaja süüa 4-6 lõunakest päevas. Ja näiteks olen linnas ja mujal ei jõuaks ära käia kui hesis ja sealt 2 juustuburksi näiteks võtta, vaatan et ahah sealt saan 40g proteiini , piisavalt süsivesikuid ja ka natukene rasva mis mulle paha ei tee. Aga kui kvaliteetne proteiin see üldse on kui konkreetselt võtta näiteks macdonaldsi või hesburgeri burgerid. Ega need vist väga arvestatavad pole jah?
Ärka varem ja on mure murtud. Muidugi oleneb treeningust näiteks jooksma ujuma küll ei soovita vahetult peale söömist minna
Pane banaan, tops kodujuustu jne tasku, kotti, unusta need kiirtoidu”restorani” burksid :S