MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberVäga tore üritus oli. Esimene kord ei osanud valida raskusi, millega oleks kõige parem teha, mõne harjutuse jaoks palju, teise jaoks vähe. Teine kord selle võrra jälle targem, tehnika vedas ka kohati alt, eks ajaga paraneb seegi. Mina paneks ennast küll sellele üritusele edaspidigi kirja, kui neid veel tulemas on. Hea treener, mõnus koht.
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTuletan meelde, et täna, 29.jaanuaril 2012(Pühapäeval), algab tund kl 14:00! Alustame bodypumpiga ja täna teeme täispika tunni koos venitustega. Lisaks meie grupile on kohal ka mitmeid meesatleete teistest gruppidest kes kõik tahavad omal nahal bodypumpi raskust tunda! Püüame mitte hiljaks jääda!
Pärast bodypumpi poseerimine!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul, tavakodanikul, saab vist küll esimene kord seal atleetide keskel raske olema aga kunagi peab esimene kord olema. Suht hirmutav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberNagu ma aru saan, on see P90X tervenisti kodus treenimise kava. Mul on tegelikult nii, et teised trennid teen jõusaalis, aga jalgade päeval ei ole võimalust jõusaali saada, vähemalt mingit aega. Siis üritangi kodus mingeid võimalusi luua.
Nagu ma aru saan, on see P90X tervenisti kodus treenimise kava. Mul on tegelikult nii, et teised trennid teen jõusaalis, aga jalgade päeval ei ole võimalust jõusaali saada, vähemalt mingit aega. Siis üritangi kodus mingeid võimalusi luua.
Jah on küll terve kava aga sa ju saad seda kohandada just jalapäevadeks, kui saali ei jõua.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk siis võtad jalatreeningud ja möllad nendega kodus.MoloM
MemberKas keegi oskab välja pakkuda mingeid variante jalgade treenimiseks kodus? Praegu olen teinud:
4 seeriat kükke, 4 seeriat väljaasteid ja 4 seeriat pöiasirutust. Sellise treenimisega saab reie esiosa ilmselt rohkem tööd ja tagumine osa liiga vähe.
Olemas on kaks 12,5kg hantlit, milledel saab raskust muuta. On ka mingi nõukaaegne kummist venitamisasi mis on päris raske, aga sellele pole ma veel rakendust leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi oskab välja pakkuda mingeid variante jalgade treenimiseks kodus? Praegu olen teinud:
4 seeriat kükke, 4 seeriat väljaasteid ja 4 seeriat pöiasirutust. Sellise treenimisega saab reie esiosa ilmselt rohkem tööd ja tagumine osa liiga vähe.
Olemas on kaks 12,5kg hantlit, milledel saab raskust muuta. On ka mingi nõukaaegne kummist venitamisasi mis on päris raske, aga sellele pole ma veel rakendust leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi oskab välja pakkuda mingeid variante jalgade treenimiseks kodus? Praegu olen teinud:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgen välja pakkuda(riskides saada kriitikaohvriks) väga head kodust treeningprogrammi P90X, kus on sees väga head kodused jalaprogrammid, nii plüomeetrilised, kui ka tavalised harjutused, olen ise teinud läbi nüüd juba 3 korda ja minu tulemused on meeldivad, proovi ära, kui ei sobi, siis ei sobi, mulle sobis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu treeningutel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberOlen juba piika aega kodus passinud ja nyyd juba hakkab koppa ette viskama m6ttlesin , et võiks parem millegi kasulikuga tegeleda. Ma ei ole ylekaaluline ega midagi lihtsalt olen nagu piitsa vars kaal 70 kasv 169 ja tahaks massi juurde saada. Ja kuna t88 on selline et olen 2 nädalat kodus ja 2 nädalat t88l . Siis kas on yldse mingit kasu kui ma ainult 2 n2dalat k2in ja see aeg kui t88l olen ehk siis teised kas n2dalat eriti ei saa midagi teha?
Ei ole asi nii hull, midagi tegemine on alati parem, kui mittemidagitegemine, mis tööd teed, et ei saa töö kõrvalt lihtsamaid harjutusi teha, et toonust hoida?
MoloM
Member24.jaanuar 2012
Vaikselt ikka toimetan ning suurem tähelepanu on enda õpilaste tegemistel kui oma asjaajamisel. Kehakaal on stabiilselt 87-88 kg juures ning enesetunne päris hea. Kolmapäeval teen 2 bodypumpi ning õhtul vaatan veel jõusaalis oma õpilaste tegemised üle ning võimalusel teen mõnest mehest ka pildiseeria erinevate lihasgruppide treeningust. Toidulisanditest on täna läinud HT-R, WHEY3, RECO2, BCAA; JOINT+, PUMP+, HERA80.
MEESTE BODYPUMP (Meestekas)
KUS? Toimub PLANET SPORT TARTU klubis(Eedeni keskuses) pühapäeval(29.jaanuaril 2012) kl 14:00
KELLELE? Selles tunnis osalevad ainult meesterahvad! Planet-Sport noorte kulturistide grupp ja lisaks saavad tulla kõik meessoost huvilised.
MIKS? Sellise tunni eesmärk on meesterahvastel selle programmiga tutvuda pingevabalt. Oleme ausad- paljud meie seast natuke häbenevad naisterahvaste seltskonda ning grupitreeninguid. Paljud jällegi ülehindavad oma võimeid ja üritavad õrnemale soole suurte raskustega muljet avaldada kõvasti ja valesti… Bodypump on lihasvastupidavustreening ning selle tunni pikkus on seekord umbes poolteist tundi kuna arvestame sellega, et tuleb ka päris algajaid proovima ning kindlasti on vaja nendest harjutustest rohkem rääkida. Samuti teeme ka pikema venituse kui tavaprogrammis.
MIS VEEL? Tundi mahub kokku 28 inimest ning soovitavalt peaks ette registreerima. Bodypumpis kasutatakse kange, hantleid stepipinke ja matte ning need asjad on kõik spordiklubis olemas. Kokku on bodypumpis 10 erinevat harjutust. Ühe harjutuse keskmine pikkus on umbes 5 minutit.
Võtke kaasa kindlasti ka joogipudel, sest higistamist on kõvasti!
Lõpetuseks bodypumpi tutvustav video:
Tuleks ka proovima, olen ammu tahtnud katsetada seda programmi, kodus üksiküritamine hakkab ennast ammendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas registreerida, kas peab tulema klubist läbi või saab siin? Palju selline üritus maksab? Sry rumalate küsimuste pärast(kui on rumalad) Pole kunagi käinudMoloM
MemberIgal juhul kahel käel tervitatav teade, et liha on lõpuks ka viinerisse jõudnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ka sellega ühel meelel, kuid ise eelistan sellele vaatamata pigem naturaalset liha muretseda ja üks korralik roog valmistada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
Membersokolaade ei söö palju, komme ei söö pm üldse ja krõpse söön ka suht harva. Aga jookidega ongi see, et viimasel ajal ongi ainult “limpsid” jms.
Aga peaksin siis jooma tavalist vett või mida?
Sada tarka ei jõua Sulle siin kõigile Su tekkivatele küsimustele vastata. Lükka otsingusse toitumine vms ja saab sadu erinevaid teemasid ja artikleid, kus sellest kõigest juttu. Loe neid, kui siis jääb asju arusaamatuks, siis esita küsimus, palju silhtsam Sulle vastata.
Lühidalt krõpse, komme, saiakesi jne pole üldse tarvis süüa, pigem vältida. Igasugu magustatud joogid (limpsid, coca-colad jne) on täiesti out, kui tõsiselt soovid mitte ainult kaalu alandada vaid ka üleliigsest rasvast vabaneda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
MoloM
MemberSee ei anna sulle küll midagi…
Äkki põhjendad…
MoloM
MemberFäkk.- kaerahelbe puder,
Manna puder- nämm
MoloM
MemberTervitus,
oleks soov soetada endale, parimal juhul Tartus, push-up bar. Muidu olen neid mingi hetk näinud poes, aga nüüd, tee või tina, ei näe kuskil. Otsest eestikeelset vastet ka ei tea, nii et netist veidi raske otsida ja amazonist ka kohe ei jookse tellima. Jõusaalivarustuse leheküljelt leidsin, kuid äkki annaks ka kuskilt kohapealt neid leida.
Nii et, on keegi kuskil Tartus müügil näinud?
Oled kusagilt saaanud? Mul vedelevad ühed kodus, võid omale saada, kui veel huvi on
MoloM
Memberrämpstoidust loobusin juba ammu. rämpstoiduna ostsin enamasti Burger Kingist BBQ eine. suured kogused on suur probleem minu juures. on päevi kus ei ole aega lõuna aeg sooja süüa teha siis söön mõned võileivad ja õhtul teen sooja toitu ja lahmin kõhu täis. viimased 2 kuud olen püüdnud neid koguseid ka vähendada. söön min koguse, et näljatunne ära läheks. samuti olen loobunud õllest. euroopas käies oli selle liig tarbimine juba täielik liig
Kuidas oled rämpstoidust loobunud, kui räägid et sööd vorstisaiu hommikuks, ja mingeid purgisuppe, mina ei näe küll, et oled rämpsust loobunud, igast purgisupid ja vorstisaiad sama rämps nagu purgerid. Kui Sul on võimalik valmistada purgisuppe, on ilmselgelt võimalik ka kala, liha, juurvilju jne valmistada… uuri natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EduMoloM
MemberA ja selle brandy kohapealt.
1g alkoholi=7kcal ja alkoholis on veel östorogeeni, mis soodustab kehas vee kinni hoidmist ja lisandub rasva. Alkohol alandab samas ka testosterooni taset…
Mina olen siiamaani teadmisel olnud, et alkohol viib kehast vett ikka välja aga ehk on asjad muutunud ??

MoloM
MemberEi ole põhjalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks palju oleneb ka sellest, et mis tüüpi liha(nt. kana, siga, kalkun, veis jms). Ja ka see pole veel piisav – poest võib näiteks leida kanaliha, mis on totaalne saast ja samuti ka teist äärmust. Toitumisest ei saa päris nõnda pilti, et söön liha ja kartult nagu isu on. Tuleb välja tuua palju miski kaalub ja mida see miski nt. 100g kohta makrotoitained(rasv, valk, süsivesikud) silmas pidades sisaldab.
—
Abiks võib olla näiteks http://www.fitness.ee/kaloriarvuti
Palun lähemat seletust! Siiamaani kenasti minul menüüs, tervis korras, kaal paigas jne.. Palju kana poest ostetud, pole kusagilt veel Totaalset Saasta leidnud.
MoloM
MemberOn vaja teha toitumine korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt ei tee trenn ka paha, muidu ei tule sealt rasva alt midagi ilusat välja, toitumine muidugi korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused