MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberMinu suurim probleem julgus!!No tõesti ei julge tänaval mõne tüdrukuga rääkima minna!!
Kohe kahju sinust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga on olemas selliste otsingute jaoks vastavaid foorumeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberEi ole hullu! Seekord oli rahvast tõesti vähe, aga küll paugutate järgmine kord sõbra Ülariga nii et tolmab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti paugutame, kui üritus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin nädalavahetusel maal vanematel külas (netivaba õhkkond) Oleks teadnud, oleks ennast õigeaegselt linna tagasi vedanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan, et võimalikult varsti tekib võimalus paugutada. Mina koos sõber Ülariga kindlasti käpp ja paar tonti on veel huvi tundnud
MemberTore, et üritus oli. Kahjuks olin Tartust eemal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et üritusi ka jätkuvatel pühapäevadel oodataMoloM
MemberTere, üks küsimus, kas seda toredat meestekat on ka oodata mõni pühapäev? Mina ja sõber Ülar oleme kõrvad kikkis ootamas, usun, et suudaksin paar sõpra veel kaasa tegema kutsuda. Oleks tore üritus, tavalised kodanikud ennast ületamas. Usun, et oleks vahva lausa mingi eraldi pakett, pühapäevane meestekas mingi hinnaga
MemberTore siis. mulle meeldivad need vennad kes 3 kuuga imetegusid teevad saalis:)
Selle ajaga on kõige suurem muudatus võimalik teha VAID kaalu ehk siis rasva kaotamise tagajärjel.
Ma ei väitnud, et kolme kuuga on võimalik ennast lihasmäeks treenida, väitsin, et kolme kuuga on võimalik palju muuta, nii tulemustes, kui ka väljanägemises. Seda väidan just alustaja seisukohalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTänan tabava pealkirja eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTänane meestekas ka ülitore, sõber ülarile ka meeldis ja meelsasti ühineb ka edaspidi.
Iseenda peale kergelt pahane, eelmisest koorast mõned asjad valesti meeles ja suutsin paari lihasgrupi juures natuke vähem raskusi peale panna, kui oleks jõudnud teha. Seda viga annab aga kindlasti parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igati lahe, Tänud
MemberTere. (:
Peamine jutt on see, et nüüd, kui lumi hakkab sulama, tahan hakata jooksmas käia, samas ei tea, kui palju ning kui tihti, foorumitest ei leidnud eriti vajalikku infot. Seega küsin teilt, asjatundjatelt, kui tihti peaksin jooksma(kas võib iga päev?) ning kui pikka distantsi/kui kaua? Samuti ootan arvamusi enda senise trenni kohta ning toitumise.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette juba aitäh.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuldreeglid algajale
- Andke organismile küllaldaselt aega, et vajaliku treenituseni jõuda
- Alguses tuleb joosta väga aeglaselt, isegi kui see esialgu koomilisena tundub
- Lugege läbitud minuteid, mitte kilomeetreid
- Kui tekib hingeldus, katkestage jooks ja kõndige vahepeal.
- Iga treeningu algul tehke korralik eelsoojendus koos venitusharjutustega
- Iga treening lõpetage lõdvestavate harjutustega
- Esialgu peaks igale treeningpäevale järgnema puhkepäev
- Viimane tugevam toitumine mitte hiljem kui 2 tundi enne treeningut
- Jälgige täpselt jooksuaega ja pauside kestvust
- Joostes õige tempoga hakkab organism lõhustama rasvu, mis jätkub ka hiljem töö juures ja kodus.
http://www.trimm.ee/article/jooksmine
Edu ja vastupidamist
MemberProovisin ka seda saia. Minu meelest rohkem sepik. Minu maitsele ei lähe mitte. Nii et jätkuvalt ei ole saia, mida mina sööma hakkan, peab ikka leivaga piirduma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTulen peale trenni ühikasse mingi paari mindi tee ja siis pesen kohe ära, trennis jah sellist võimalust pole.
Trenni teen enda hobiks jah, sõber soovitas, et äkki tahan trenni teha ja alustasingi.
Kokku olen pool teist kuud olnud, enesetunne on hea, Tegelen tavaliselt rohkem jooksmise ja rattasõiduga. Jõusaaliga puutsin varem kokku 3 aastat tagasi ning siis ei teadnud eriti mis ma teen. Siin foorumis saab ikka infffi küll

Kui sa aga kõike mis siin foorumis räägitakse kulla pähe võtad ja selle järgi toituda treenida kavatsed, siis… Katsu enda jaoks oluline ja sobiv “infff” välja noppida. Ja et seda infot, mis siin saad õieti ja mõistlikult kasutada, pead endale selgeks tegema mitte ainult selle mida ja kui palju süüa/treenida vaid ka miks see on soovitatav, vastasel juhul võid ämbrisse astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sel põhjusel soovitan lugeda artikleid, raamatuid jne, mitte ainult foorumis lihtsalt erinevaid nö. kogemusi ja elutarkusi kuulata. Edu! http://www.fitness.ee/artikkel/1088/miks-kutta-ahju-antiikmoobliga-i-osahttp://www.fitness.ee/artikkel/1089/miks-kutta-ahju-antiikmoobliga-ii-osa
Näiteks
MemberOlen juba natuke üle kuu aja tervislikult toitunud ning teinud natuke ka trenni (hularõngas 30 minutit iga päev, 8minute abs, mida olen natuke muutnud ning küljetõsted).
Näen peeglist ja on tunda, et keha on läinud ilusamaks ning rasva kaob, cm vähenevad, kuid kaal on vaid -1-1,5kg maha läinud.
Olen 170cm pikk, kaalusin 60kg, nüüd 59, vahepeal 58,5. Mind see kaalunumber eriti ei huvita ka, sest soov saada ilus keha, kuid ikkagi soovin teada miks see niiviisi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh!
Minul tekkis küsimus, kas sellise pikkuse ja kaalu suhte juures saab üldse mingist rasvast rääkida??
MoloM
MemberKindlasti mahute! Ülar-poiss on varem bodypumpi teinud või teeb oma esimese tunni? Joogipudel kidlasti kaasa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülar-poiss tuleb esimest korda proovima.
MoloM
MemberSa parem küsi, mida selle eest saab ja kui midagi ei saa, siis milleks neid vaja on.
Aga mõni on lausa klouniks muutunud, et neid saada. Lasteaed, ühesõnaga.
Ma nagu lihtsalt avastasin, et mulle oli tekkinud mingi reputatsioonipunkt ja siis arvasin, et küsiks järgi mis värk on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mind jätavad mingil põhjusel külmaks sellised lisavidinad, lihtsalt huvitav teada, millega tegumärts 1, 2012 at 12:25 p.l. in reply to: Muutused treeningus ja toitumises enne suve(suveks vormi) #186415MoloM
Membervaata natuke foorumis ringi, neid teemasi on sadu…
isiklikult mõtlesingi, et kuna hakkab uuesti “suveks vormi” hooaeg.,..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sel aastal hakkas isegi vara, tavaliselt ärkavad inimesed aprill-mai, et juuniks on 6pakki vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemaalgataja, telli treening/toitumiskava, siis pole tarvis jalgratast leiutama hakata ja saad ka kava koostaja käest alati näpukaid küsida ja ka kava kohendada, kui tarvis:)
MoloM
MemberEt mitte kohtade arvu lõhki ajada, siis oleks hea, kui huvilised endast siin kindlasti märku annaksid. Meie grupi poisse peaks tulema umbes 10 ja siis veel oleks 18 kohta, millest ühe on endale saanud MoloM
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MoloM võtab kaasa ka ühe sõbra, kelle nimi Ülar, loodame, et mahume ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused