MoloM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MoloM
MemberOn 6/4/2016 at 1:14 PM, SiimMe said:Toiduasendaja on suht mõttetu.
Millest selline arusaam et mõtetu`?? Teatud elustiili ja teatud koormuse juures lausa vajalik
MoloM
MemberEnamus siis siin arvab, et esimene toidukord ca 4 tundi peale ärkamist on täiesti ok??
MoloM
Memberpeale kella 6 mitte õhtul enam süüa
Mis kell magama lähed, 8?
MoloM
MemberSee areng pidi sõbra arvates normaalne olema. Esiteks kui hakkad jõutõmbega tegelema siis alguses paned pea iga nädal raskust juurde juba raskusega harjumise mõttes. Ja ütles veel kui vähe toekam poiss oled siis ei saa pool aastat rääkida rekorditest. Tema võrdles seda lamades surumisega. Ütles et ta surub 280 kg rekordina, aga kui kuu aega seda liigutust ei tee siis käed värisevad, ei suuda tasakaalu hoida ja kettad kolisevad ikka korralikult. Tema arust aastaga pool niiöelda rekordis juurde tulla on normaalne kuna palju raskust on selline mis jõuab isegi makaroni kehaga mees tõsta kui harjutama hakkab. 200 kg pidavat tõstma tavaline mees kes trenni ei tee, seda küll seljaga ja suure riskiga ennast vigaseks tõsta, aga see raskus pidavat jõudumööda olema enamustele.
Tema arvamus tänapäeva jõutõste kohta oli selline et tööd peaks endaga rohkem tegema. Igasuguseid vigureid on leiutatud. alates tõstevarustusest kuni imejookideni välja, aga tulemus nagu pole päris see. Ise tean teda üle kümne aasta aga kusagil viimased 9 aastat on ta mitteametlikult siis niiöelda põrandall eesti juuniorid ja nüüd siis juba üle 100 kg meeste rekordid kinni pannud. Võistlema ta ei kipu aga ütleb et kui tahad olla tugev siis see ei tohi olla trenn, see peab olema elustiil.
Ega ikka ei tõmba küll 200 iga mees, julgen väita et enamus ei saa 200 hakkama!!!
MoloM
MemberElukaaslane tegeleb surfiga ja kuna hooaeg läbi, siis oleks talveks asemele midagi vaja. Mingit trenni, mis tõstaks vastupidavust, ehitaks lihasmassi ja kus oleks kindlasti ka treener, kes pidevalt tagant utsitab.
Kõigil, kel kogemused mingi sarnase alaga või kel muidu häid mõtteid, kirjutage! Tänud ette.
Crossfit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://crossfittartu.ee/ MoloM
MemberTere
Millega asendada toitumiskavas liha ja kala? Kodujuustuga asendan mõnikord, aga ei taha kodujuustu ka süüa nii tihti. Muna söön juba hommikusöögiks. Tahaks mingit taimset alternatiivi, aga mitte ka sojatooteid. Millega siis asendada 120g liha või kala, et vastaks umbes samale toitainete poolest?
Küsimus pole esialgu mitte millega asendada, vaid milleks asendada?
MoloM
MemberTere
Surumist teen järgmised 3 nädalat 80kg-ga 5×5 esmpaspäev, kolmapäev, reede.
Kas ja kui palju on mõistlik teha lisaks kätekõverdusi?
Kas mõistlikum on kätekõverdusi teha teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval või surumisega samadel päevadel, või piisab ainult surumisest?
Ette tänades
Kogu Sinu trenn koosnebki ainult surumisest ja kätekõverdustest või? Ja piisab milleks ???
MoloM
MemberVõin sulle julgelt öelda, et keegi ei vaata sind imelikult või alavääristavalt. Kui ma ise trennis näen inimest, kes on ülekaaluline ja teeb trenni,
Vaata esimest posti numbrid ei viita mingile pilkupüüdvale ülekaalule
??:”>MoloM
MemberHomoseksuaalid, jehoovatunnistajad ja nüüd siis ka taimetoitlased… Kõik üritavad inimesi mingisse usku pöörata. Ei oskagi enam tavalise inimesena kuidagi eksisteerida, tunnen end juba lausa vähemusena !!!
MoloM
MemberTere, nimelt selline mure. Et olen paar nädalat teinud treeningvideo järgi harjutusi. ( põhipiirkond pepus siis ) . Nüüd täna hommikul avastin et parem kannikas on pringim kui vasak
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seda ma ei tea kas seda näha on.. küljepealt on natuke aru saada.. ning katsudes siis on ka..Ning ma ei saa aru mis ma valesti teen ? Sama palju harjutusi kummalegi jalale, ja kükid ja omet teen nagu videos näitab…
Pead selle pepu kusagile katsumiseks tooma, siis saame hinnata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MoloM
MemberTere.
Ma ei ole kindel kuidas ja mis aga küsin siiski.
Olen umbes 3 kuud toitunud ja treeninud vaatavalt kavale. Eesmärk suurendada lihasmassi ja vähendada rasva.
Lihasmassiga läheb areng rahuldavalt aga pekkist ikka lahti ei saa. Midagi muidugi on läinud aga võiks rohkem
Küsimus;
Kas oleks võimalik teha mingi aeroobne vahepaus (näiteks 1 kuu) et näha kas saab pekkist lahti? Millised toidud selle juures ära peaks jätma või kas see oleks üldse mõistlik? Ise nagunii järgnevak kuul seoes puhkusega väga aktiivne jõusaali külastaja ei ole seega mõtlesin nii.
Tänan
Pöördu kava koostaja poole. Aga üldjoontes korraga rasva põletada ja lihasmassi kasvatada on õlimalt raske, kui mitte võimatu. Üks nõuab, et toidust saadav energia oleks plussis, teine vastupidi.
MoloM
MemberMa olen ise kas ülekaalus, aga mul vanust kaa (pole 15 aastane)ja raseduskilodest pole siiani saanud vabaneda.
“Tahad maailma paremaks muuta, alusta iseendast”
MoloM
MemberCrossfitis on väga palju klassikalist tõstmist kasutusel: kuidas treeneri pädevus nende õpetamisel?
Kõige kindlam on minna ja järele proovida, minu teada on esimene proovitrenn tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tartus on pädevad, Tlna kohta ei ole kogemusi MoloM
MemberKas treener on pädev ka? Netist leiab ainult hirmujuttu Crossfiti treenerite kohta, kelle arusaam õigest tehnikast on tihti see, et peab kogu aeg valus ja meeletult väsitav olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No Tartu treenerid on küll pädevad. Ma ei oska öelda, mis nett Sul käepärast on, kuid see net mida mina kasutan jagab küll ka adekvaatset ja tõest infot crossfiti kohta. Minul isiklikult on igal juhul küll selle lühikese aja jooksul mis ma olen käinud, kõik näitajad paremuse poole liikunud.
Ilmselt leiab igal alal treenereid, kes ei ole trenerinime väärt, kuid minu kogemus on küll ainult positiivne. Ei ole mind kordagi sunnitud ulmeliselt raske kangi ja veidra tehnikaga mingeid harjutusi tegema sunnitud. Alati on esmajärjekorras õige tehnika harjutuste sooritamisel, pigem kergema raskusega. Mis valusse puutub, siis nüüd juba vähem, kuid esimesed trennid oli lihas ikka järgmised 2-3 päeva väga valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise arvasin et olen enamvähem tugev poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, see on enam-vähem õige, et crossfiti näol on tegemist raske ja väsitava treeninguga. Kes tahavad saalis käia rohkem ainult juttu ajamas ja teisi kommenteerimas, neil ilmselt asja ei ole crossfiti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aetakse ka juttu ja ollakse mõnusad, kuid see ikka enne või peale trenni.MoloM
MemberVaadates seda inventari ja kuumaksu ,siis keeruline on nii ala arendada….Võrreldes tavaliste saalidega ei vaja Grossfit samasugust jooksuradade ja kallite sedmete investeeringut, mis võimaldaks hoida ka kuukaardi hinna madalama. Praeguse järgi oleks nagu tegemist hinnamõttes “rikasteklubiga”.
Selle hinna koha pealt ma ei tea, ega kusagil jõusaalis ei saa ka selle hinna eest põhimõtteliselt personaaltreeningut, kogu aeg on treeneri pilk peal tehnikal ja alati hea nõu ka igas muus asjas. Tallinna kohta ei tea, kuid Tartus küll SUPER. Soovitan järgi proovida,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused