möhh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
möhh
MemberOlen 24 aastane ja suitsu olen teinud pool oma elust….mille yle mul ei ole sugugi heameel . tänase päeva seisusga olen olnud puhas ligi 5 nädalat ja 2 korda unes näinud kuidas suits ees….. kuigi ise suitsetda ei taha
kuskil mälusopis mõlgub siiski tubakas tubakas tubakas:S::S:S:S:S
möhh
MemberPeaks olema seda suhkrut saada kõikides suuremates poodides. Kindlalt on seda saada Tallinnas Prismas ja Rimis. Prismas oli samas riiulis teiste suhtkrutega. Rimis jäi ta nö. loodustoodete riiulilt silma.tänud… lähen rimisse luurele;)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>möhh
MemberÜks pood on näiteks see – http://www.powerman.ee/index.php?go=products&cat_id=1..aga peaks ka Rimides ja Maksimarketites müügil olema.
tänud lingi eest a lähen võtan rimist ära selle…saab kiiremini pihta hakata;)
möhh
MemberOdavaim süsikas on sul osta poest Trauben Zuckerit. Pool kilo on umbes 18 krooni.
[/quote
on olemas mingi kindel pood kus müüakse seda??
möhh
MemberKreatiini pole väga mõtet 1 kuu kasutada. Saad hetkelise lühiajalise jõu ning kuuri lõppedes kused vee lihaste vahelt välja. Kasuta kreatiini 4g päevas, 2hommikul ja 2 peale trenni. Kreatiini kasuta koos süsikaga ning proteiin peale trenni võiks taastumiseks olla küll.Tänan kiire vastuse eest ….aga oskad soovitada süsikat???
möhh
MemberTere.
Plaan läbi teha kuu ajane kraetiini kuur. kuidas käituda kui treening kestab u 2 tundi kas oleks mõitlik kasutada ka valku trenni ajal?
Tänan abi eest
-
AutorPostitused