Skip to main content

modus

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
  • modus
    Member

Olen läbi põdenud/põdemas radikulopaatiat diskopaatitat. Kaotasin 3cm oma pikkusest. Esimesed kaks aastat olid kõige hullemad ning siis oli ka ignorantsus päris suur. Heh , need sundasendid ehk istumised olid tõesti magusad, tunnen kaaasa, kuid lootust ära kaota, selle saab terveks. Deadlift on mul kuskil 230kg vahemikus ning arvan et 300’ks olen võimeline progresseeruma küll. Alustada tuleks siis seljasirutajatele tähelepanu pööramisega, et need oleks võimalikult terved ja tugevad. Nagu ülal kasutaja mainis on vaja venitada, kui sul pinki ei ole ning ei kavatse seda ka soetada, siis parim viis venituseks on rippumine. Õpi rippudes alaselga lõdvestama ja tunned kuidas gravitatsioon tõmbab. Kui sul on mingeid täpsemaid küsimusi aitan hea meelega.

in reply to: Fred Vunk blogi #377483
    modus
    Member

solid

in reply to: Ergutid ja stimulandid #365153
    modus
    Member

WADA poolt keelatud on ta tõesti. Või mingi hetk vähemalt oli. See nimekiri on nii pikk ja keeruline, et ma kohe hetkel ei leidnud seda 2014 variandist.

Leidsid kuskilt originaal Jack3d’i? Ma sain aru, et DMAA sisaldusega variandid on ammu tootmiselt kõrvaldatud ja nende müük keelatud kuna risk tervisele on liiga suur.

http://blogs.militarytimes.com/pt365/2013/07/31/jack3d-maker-usplabs-voluntarily-destroys-8m-worth-of-product-containing-dmaa/

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2194656/Jack3d-sports-supplement-banned-Britain-fears-lethal-effects.html

http://www.fda.gov/food/dietarysupplements/qadietarysupplements/ucm346576.htm

Jep, olen tarbinud vanemat ehk originaal varianti. Eks see terviseriski teema on siiski vahetumat diskussiooni väärt, sest need hukkunud sõdurid ning ka teised tarbisid ikka väga suuri koguseid korraga ka (10 scoop’i oli serving). Ise tarbin roteeruvalt nädalas korra ning asi pakub ikka täiendavat lisajõudu ja motivatsiooni. Olen ka kuulnud, et dmaa seaduse staatust tahetakse siiski usas muuta. Ma usun et toote poolt soovitatud serveerimiskogus mingit terviseriski ei kujuta ka tihedamal tarbimisel.

in reply to: Ergutid ja stimulandid #366028
    modus
    Member

Kas keegi teab kuidas dmaa’ga Eestis on – keelatud (kas ka Eesti sisestel võistlustel selle aine kehasolemisel osutub proov positiivseks)? Mulle väga see aine meeldib ehki olen tarbinud seda jack3d’i näol. Tahaks proovida dmaa’d ilma lisadeta ning ehk on kellelgi infot kust seda üksiti leida?

modus
    Member

samuti olemas Janari vabakava:

Rückenberg on ikka epic! Inspireeriv.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #361601
    modus
    Member

190cm, 107kg, 23

in reply to: Vanemad Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused #340881
    modus
    Member

dscf5o.jpgdscfmz.jpg

in reply to: trapezius #336935
    modus
    Member

Mis selle teises videos kõlava loo nimi on? Jäi kuidagi kummitama….

See on osa loost nimega bvdub – A place to call.

in reply to: trapezius #336925
    modus
    Member
    modus
    Member

5.9%

in reply to: Paljajalu liikumine/treening #157638
    modus
    Member

Minu seisukoht siis ka paljajalu (või sinnapoole) liikumise kohta.

Taustaks, ma olen triatleet/jooksja. Jooksen ilma pehmendusteta, õhukeste Merrell Barefoot sarja kuuluvate jalanõudega. Merrell True Glove. Jah asfaldil. Jah 15-20km korraga. Ei, mul ei ole põlved ega pöiad nässus, kuna ma ei kasuta “pehmeid” jalanõusid. Suvel jooksen trenni lõpetuseks ka täiesti paljajalu, lõdvestuseks, murul/asfaldil, 1-2km korraga.

Pigem on nii, et alates sellest, kui ma loobusin pehmetest jalanõudest, on mu jooksutehnika läinud paremaks, rütm ühtlasemaks, Achilleuse valu kadus ära ja seda tunnet, mis on paljajalu joostes, ei ole võimalik paksude pehmete jalanõudega absoluutselt saavutada. Eks inimesed on erinevad ja tuleb endale ka seda teadvustada, et kui pöia/sääre lihased ei ole tugevad, siis on mõistlik alustada vähe paksematega (näiteks Asicsi/Adidase võistlussussid, Nike Free vms. jalanõudega). Üle kanna joosta ei ole ka väga mõistlik; proovige, võtke ennast paljajalu ja püüdke üle kanna joosta, ebamugav eksole? Aga miks siis 95% õues jooksjad teevad sedasama liigutust? Mõttekoht. Paljajalu liikudes töötab jalavõlv täpselt nii nagu ta on ettenähtud: esmase amortisaatorina. Edasi töötavad jalalabas olevad lihased ja sääred.

Igal juhul tasub uurimist, kes vähegi viitsib või huvitub. Paljajalu jalanõude miinuseks on see, et nad on õhukesed ja raskel maastikul võivad oksad/kivid jalad ära lõhkuda.

Ülalolev on mu täiesti isiklik arvamus ja kogemus, ei määri kellelegi midagi pähe, lihtsalt kasutage talupojamõistust ja nautige liikumist.

Ehk et heel strike’i vältida peaks keha jooksu ajal pisut ette nõjatunud olema ning jalad jooksmise ajal peast mitte kaugemale ulatuma. Olen suht algaja(jooksmises) ning on probleeme olnud achilleus’i tendon’ga mis pärast eelnevat öeldut lahenes.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)