MMArtist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MMArtist
Memberüks on soome hulgimüügijahu , teine on maailmas enim müüdud valk usast , üks maitseb nagu pahtel , teisel on maitseid erinevad ja suht parimad , esimesel on sitem koostis , teisel parem koostis – vähem rasvu,süsivesikuid,kõrgem valgusisaldus,erinevatel meetoditel saadud kõrgkvaliteedilised proteiini vormid, nagu hüdrolüüsitud, ioniseeritud , esimene aga pahtlist tehtud isolaat , otsusta ise kumb parem, see pahtel ei taha lahustuda ka, aga gold lahustub sekigaTänud.
MMArtist
MemberTereSaime just hiljuti Sprawli (http://www.sprawl.tv) Eesti ametlikuks maaletoojaks. UFC fännikraami kohta ei tea, et Eestis keegi sisse tooks. Ma ei välista, et tulevikus ka seda tegema hakkame.
Huvi korral, kirjuta mulle. E-pood peaks olema saadaval järgmine nädala teisest poolest.
MEE
pole kuulnud et keegi sprawli eestise tooks. Kas asi kehtib veel? epoe link?
MMArtist
MemberKofeiinitabletid pidid laksama suures koguses. Muidu jah, küsimus ise veidi mõttetu, ega mingid lisandid vms. sellist laksu anna küll. On muidugi ka ravimeid mis täidavad eesmärki, rahustid (Xanax jne) või siis hullema paugu annavad unerohud suures koguses.
MMArtist
MemberOleks võinud ikka oodata veel mõned sekundid.Jah, oleks võinud küll , oleks õigem olnud. Aga ma ei saa ka pahaks panna seda mis ta tegi , sest selline asi on ikka kõvasti üle piiri.
MMArtist
Member

Fighti võitis väikene kirp all vasakus nurgas. Seekord suurus vist abiks ei tulnud.
MMArtist
Memberhttp://www.dailymotion.com/video/x34xev_quickest-ko-ever siin tuli natuke rohkem asja eest ära. Päris alandada ei pea ka ennast laskma.Vot see tuli juba tõesti asja eest, arvan sellega nõustuvad kõik.
MMArtist
MemberNojah, ei pidand närv vastu, ega endale ka ei meeldiks kui näkku puhutakseTüüp oleks võind oodata 10 sekundit kuni match algab ja siis vehkima hakata, aga otsustas rünnata hetkel kus vastane ei oskand seda oodata. Ta oleks kaotand, ja ta teadis seda ise ka ning lihtsalt vingerdas välja nii.
MMArtist
MemberKõik mida sa kirjutad on grammatiline, iseasi kas ta ka grammatiliselt õige on.Ah loomulikult, ma otsisin kirjaviga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MMArtist
MemberFail!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis siin siis valesti on?
MMArtist
MemberPenn tegi tubli töö.
MMArtist
Member7 & 16 on päris head. Arvan, et päris huvitav kogemus oleks olla kehata pea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MMArtist
Membertire hammer ehk siis vasaraga rehvi tagumine on väga levind MMA-s ja soovitatud enamikul MMA lehekülgedel. Ka nii Fedor Emelianenko kui Brock Lesnar teevad seda harjutust. See peaks treenima ka core muscle (süvalihased vist) , kui ma ei eksi.
MMArtist
MemberNo päris need õiged taimetoitlased ei söö mune ja piimatooteid ka, vaid ainult looduses kasvavaid asju.Minu loogika järgi söövad õiged taimetoitlased ainult seda,mille valmistamise käigus ei tapeta loomi/linde/kalu. Ehk siis muna mitte aga piima ikka joovad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MMArtist
MemberEi ole igav mine kohe vaatamaTeadmiseks: Film täielik pettumus ja puhas pask võrreldes raamatuga. Kinos mõtlesin et tulen poole pealt ära sest hea raamat lihtsalt nii mõttetuks filmiks tehtud. Kelle meeldis film lugege kindlasti ka raamatut!
MMArtist
Membersiinkohal soovitan Dan Browni “DaVinci Kood”
-
AutorPostitused