mmarkoo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mmarkoo
MemberTurg paneb asjad paikka, ole nii Alfa kui tahes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellest võiks lähemalt küll rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui fitleris oli Nitro Tech 500kr odavam, kas siis Usa Turul on hind nüüd järsult tõusnud? Ma saan aru, et 100-200kr tuleb otsa, aga 500kr
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu arust peaks vastupidi olema, et hind on aastate lõikes tasapidi alanenud või ma olen valesti aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mmarkoo
MemberMuc, kas mitte sina ei paista oma juttuga natukene lapsik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tooted mis nüüd fitlerist siia poodi jõudsid, ei ole minu arvates küll hirm odavad(ka palju teised inimesed on seda juba väitnud), loomulikult on arusaadav see, et ei ole mõttet müüa tooteid hirm odavalt, aga kui sa maksad selle eest peaegu 2X rohkem, kas see on ikka õige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loomulikult, kui sina promod Tai kane, ei kotti sind, mis hinnaga on teised tooted. Kuid kõigil ei ole üks maitse.Tore, et selliseid tähelepanekuid tuleb, oskame nüüd hindasid korrigeerida.Tooge palun veel selliseid võrdlusi, kui leiate nii trastilisi hinndade erinevusi.
loodame, et hinnad ka muutuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mitte siis oleks küll pettumus
Membervaadake Whey Matrix (2,27kg) ISS Research 939.00EEK amazonis
Whey Matrix (2,27kg) ISS Research 599.00EEK sportlabis
Kas see on normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberkrt selline asi ajab küll kurjaks, +500 kr juurde Nitro Techile, see ei ole normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> fitleris olid hinnad enamvähem, mis te arvate, et inimestel on raha jalaga segada või. Mina siit küll Nitrot ei osta, sööge ise kui tahate
MemberVana video juba, mitte just kõige naljakam, on ka paremaid olnud
Memberoleks ka väga tänulik, kui te mulle sellise kava saadaksite, sest endal eriti nuppu veel pole kava tegemiseks, aga trenni tahaks teha. (3 päeva oma oleks kõige parem) margo.kuuse@mail.ee
mmarkoo
MemberEi ole kõige parem kava.Mida tuleks muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused