mk3y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mk3y
Member…………
mk3y
Member…………..
mk3y
Member…….
mk3y
Member……….
mk3y
Member…………
mk3y
MemberProovin väikese raskusega selle ”ahvihaarde” ära ja siis otsustan, kumb endale parem on.
mk3y
MemberEga ma ei tahagi lihasmassi, lihtsalt tahaks massi juurde ning paksem natuke olla.
mk3y
MemberMa mõtlen, et ise ma niimodi ei suru, et mis vahe on sellisel käehoiul vms.
mk3y
Member………
mk3y
MemberKaal 63,5kgPikkus 170cm
Vanust 17( alles sain )
Kõht
Kõhul on imeõrn pekikiht, mis takistab mu imepisikesi kuubikuid välja tungimast. Seega oleks vaja abi, kuidas saaks ilusad kuubikud välja ?
Ülemised pmst on väljas. Sooviks ka neid külgmisi välja( kuidas neid treenida )?
Rind
Olen rinda väheke treeninud( mitte mingi kava järgi vaid lihtsalt teen mingit harjutust ). Välisrind( käe juures ) on korralikult prinkis, kuid mida rohkem sissepoole seda probleemem, siserind peaaegu et puudub. Seega kuidas treenida rind tervikult prinki?
Loomulikult mida kiiremad moodused oleks, seda parem on.
Tegelen 2-3x nädalas hip-hop tantsimisega.
Ja muu aja võin täitsa vabalt kulutada jõusaalile.( Enne jõusaali on mul olnud tavaliselt mingi 30-60min soojendus+poks ).
Mõtlesin hakata veel mingi aeg jooksmas ka käima, mis arvate? Kui tihti, kui pikka maad ja mis tempoga?
Minu suurimaks probleemiks võib-olla ongi see, et ma ei tee neid asju õigesti jõusaalis ja toitun valesti.
Äkki keegi oleks nii lahke ja hariks mind, sest tahet ju on
mk3y
Member……..
mk3y
MemberRinnalt surumine kõige meeldivav harjutus.
mk3y
Member……………….
mk3y
MemberKuulan mp3 ja sealt kuulan träna, rock ega metal ei istu..
mk3y
MemberLoen suht tihti, mõned teemad on suht huvitavad, aga mõned suhteliselt ajuvabad. See on küll mõttetu, et see reporter (kirjanik , vms kes ta on) teeb mingi saate kohta kokkuvõtte, näiteks kes olid haara mikris ja kes võitsid. Täiesti mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused