MissMurder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MissMurder
MemberAga kuidas ise analüüsid, millest kehakaal selliseks muutus nagu muutus?Ma olen väiksest saati juba olnud. Ma ise vahepeal arvasin, et äkki sellest, et mind on pisikesest saati ära kasutatud ja haiget saanud palju. Lihtsalt ma ei tea, äkki on mul terve elu stress olnud või midagi siukest, mis on kaalu tõstnud ja hormoonid segi ajanud. Ma käisin nüüd suve lõpus endokrinoloogi juures ka. Tema ütles, et mul on kõik korras. Andis mingi kaloritabeli ja saatis minema. Ahja, ta ütles ka et mul on kilpnäärmes mingi lõhe. Järgmine kord oli teine arst ja tema saatis mu minema, kuna kõik pidi korras olema. Mõtlesin, et läheks Tartu endokrinoloogi juurde, et äkki tema oskab aidata, aga ma kahtlen juba arstides, kuna ma eelmine talv kannatasin ühe arsti tõttu palju. Aga peale seda ei tõusnud kaal, kui ainult natukene, aga eriliselt mitte.
MissMurder
MemberMa ei saa aru, miks algajatele soovitatakse esimese asjana jookmist või taolist viisi rasva põletamist. Algajatele sobivad alati kerge koormusega trennid. Nagu müks siin juba pakkus välja HIIT’i. Tere tali,inimene kes ei ole harjund end väga liigutada hakkab kohe HIIT’i tegema, tahad ära tappa wä?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Võiks mõelda sellele kah, et ta pole nagu meie, kes suudab meiega samas tempos joosta või kiiremaid liigutusi teha. Ja üleüldse jooksmist ei soovitaks üldsegi, vähemalt alguses. Mõelda tuleks põlvedele kah, eriti veel siis, kui ei ole end liigutanud eriti. Rahulikamas tempos kõndimine või ujumine oleks täiesti piisav. Võiks alustada 15-20 minutiga – nii jooksmist kui ka ujumist ja siis järk-järgul olenevalt enesetundest seda aega pikendada.
Oeh, mul on juba suht suva, mis tegema pean. Ma tahan kõhnaks saada. Kui ka teen endale liiga, elan üle. Olen muu kõik üle elanud, elan ka selle, mis teised pakuvad.
MissMurder
MemberKui sa jõuad joosta , siis sa võiksid ju oma tempos väikest sörkjooksu teha kuskil omaette ? See aitab kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oh ei, jooksmine mulle ei sobi.

MissMurder
MemberMul on täitsa võimalik käia esmaspäeva õhtuti isa töö kaudu ujumas tund aega. Seal on enamasti vanad inimesed kah, kellel on suva milline välja näed. Aga palju ma ujuma peaks, kui üks pikkus on 25m? Kuna ma olen paar aastat tagasi ujumistrennis ka käinud, siis ujuda ma võin vabalt. Muidugi ujumistundidest koolis ma hiilin alati kõrvale, kuna see on poistega koos. Lihtsalt häbi on.
Aga kui nüüd lumi ära sulab ja temperatuur plussidesse läheb, siis palju oleks mõtekas rattaga sõita? Muidu ma mõtlesin et sõidaks umbes 30km, kuna siis tuleks üks ring, kus on erinevaid pindasi. Põhiliselt oleks 12km umbes mööda spetsiaalset jalgaratta teed, kus on erineva suurusega mäed, siis tuleks üks külavaheline tee, mis läheb koguaeg tasapisi üles ja on 3km. Ja siis jõuaksin maanteele, mis on suhteliselt sirge ja see oleks 15km. Ma olen varem paar korda selle tee läbi sõitnud rattaga, väsisin ma ikka ära ja higi ka jooksis.
MissMurder
MemberMidagi ikka aitab.Aga katsu, ehk saad ikka sinna tantsima minna. Või kui saad äki koera võtta ja pikki jalutusi siis ette võtta iga päev.
Koeraga? Mh, mu koer on nii pisikene, et kui natukene kõnnib, väsib ta ära.

MissMurder
MemberAinult tantsima, aga ma olen pidevalt haige ja kooliga ka ei sobi kokku tantsimise ajad, siis selle peale ma ei saa mõelda.
Kodus on mul alati laimi maitseline bonaqua. Ja seda joon ikka päevas liiter ära. Ja rohelist teed ingveriga joon ka päevas korra.
Kas hüppenööriga hüppamine aitab ka midagi?
MissMurder
MemberMa olen siit saanud palju häid vastuseid. Ma arvasin, et kohe saan sõimu, et ma ei ise ei liigutanud end ega midagi. Aitäh kõigile.
Aga palju poole aastaga on võimalik alla minna, kui ma nüüd peale lume sulamist hakkan rulluiskudega ja rattaga sõitma ja jälgin seda toitumiskava?
Ja kusjuures ma ei söö seda jama. Friikaid ja hamburgeri sõin ma viimati pool aastat tagasi. Midagi eriti rasvast ei söö kodus, krõpsu ka ei söö. Vahel coca lighti. Täpselt sama, mida ka kõhn minu klassi tüdruk.
MissMurder
MemberNo olgu. Aga mis harjutused aitaksid kõige paremini kõhtu ja jalgu treenida?
MissMurder
MemberNojah, ega see seadeldis suurem asi pole aga eks treening temaga mööda külge just maha ei jookse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rulluisutamine tuleb kindlasti kasuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellelt muidu toitumiskava tellisid?
aga millega oleks siis hea kodus teha?
m,kui ma eksi, siis tellisin Argo Aderilt.
MissMurder
MemberKodus on mul Easy Shaper trenažöör. Täpsem info siit http://www.top-shop.ee/index.asp?tn=produc…h&pid=68531 . Piltidelt on ta see punakas-pruun.
Ma käiks hea meelega jõusaalis, aga ma ei tea, kuna nad käivad. Kuna ma elan väikses kohas, kus on ainult 1jõusaal linna peale, siis igakell on keegi ikka seal. Aasta tagasi ma käisin paar korda, aga alati keegi naeris mu üle.
Aga kui nüüd soojemaks läheb ja lumi ära sulab, kas rulluisutamine ka aitab midagi?
MissMurder
MemberNagu ma ütlesin, et ma ei lähe jõusaali. Mul hakkaks liiga häbi. Ma olen end niigi alandanud. Ja siin ma ei ole leidnud midagi sellisele, kes ei käi jõusaalis ja kes on nii suure kaaluga.
-
AutorPostitused