MissMurder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MissMurder
MemberBAV on Baasainevahetus, mille mille kalorinormi peab inimorganism päevajooksul kätte saama, et üldse elus püsida(nii mulle öeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Okei, mida iganes. Mina aru ei saa.

MissMurder
MemberLõpetage see tülitsemine ära. Ma nigunii ei saa aru millest jutt on. Parem rääkige nii, et ma saaks ka aru. Lihtsalt ma tahaks ka aru saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MissMurder
MemberAga pööra tähelepanu rohkem just rattale ja ergomeetrile.Kui palju ma kumbagi peaks siis tegema?
MissMurder
MemberNonii. Nüüd tegin oma esimesed edusammud. Tulin just jõusaalist. Olin seal umbes 2 tundi ja õnneks vähe rahvast oli. Tahaks teada, millega oleks kasulik seal teha harjutusi?
MissMurder
MemberMa väga ootan blogi, tõsiselt ka. Ise olen kogu oma treeningblogi üles kirjutanud alates 2006 aastast (siis alustasin, olin 20kg raskem kui hetkel), praegu on hea lugeda kuidas tollal suured saavutused on märkamatult täiesti tavalisteks muutunud.Seega, hakka blogi pidama, kohe täna. Ma hakkan lugema, raudpolt.
Ma hakkan. Õhtul koju tulen, kirjutan üles kõik minuga seonduva ja oma mõõdud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MissMurder
MemberMinu sõber oli üsna suures ülekaalus eelmine aasta täpselt samal ajal . Tüdruksõber jättis ta maha ja sellepärast soovis ta oma elustiili ja välimust muuta. Ta palus minu abi , kuna ma mõni aasta asjaga tegelenud … Ta kaalus 108 kg ja oli 175 cm pikk . Tegin talle Fitness.ee ja mu endise treeneri jagatud nõuannete alusel toitumis ja trennikava . Lisasin ka oma kogemustest saadud tarkusi . Plaan oli sa saada suveks saledaks …kõlab ju hästi !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hakkasin temga samadel aegadel trennis käima ja muutus oli fantastiline . Kui juba 3 päeva järjest ei õnnestunud mul temaga samal ajal trenni minna , siis teda uuesti nähes vajus “karp lahti “. Täna kaalub ta 80 , aga suveks sai 86-le . Mina ei tea kui kasulik või kahjulik see tervisele on , aga ma ennem elaks normaalse välimusega vähem , kui inetuna kauem . Aga see kõigest minu arvamus . Mis kõige tähtsam , lisaks tohutule välimuse muutusele , toimub muutus ka peas ning sellist enesekindlust , mis sealt tulema hakkas, pole ma veel varem kuulnud , ega näinudki . Uus türduksõber tal juba alates suvest ning ma mõtlen…kus on minu oma siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See vaid mõttetera siia foorumisse !
see tekst pani mind kohe jõusaali tahtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hetkel on mul küll poiss olemas, aga ta on ka vihjeid aindnud, et äkki muudaks endas midagi vms. Aga nagu ma sõradele ütlesin, ma keeran täna oma elus uue lehekülje. Mina saan ka lõpuks ilusaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MissMurder
MemberKuna sa rääkisid, et sa pidevalt haige, tee äki üks kuune multivitamiini kuur läbi ehk ka.Mul on siukeste vitamiinide vastu allergia. Alles ravisin välja. Kuidagi uuesti ei tahaks.
MissMurder
Member15-aastase organism on natuke andestavam ka igasuguste möödalaskmiste suhtes, kui, ütleme 30-aastase oma.Kui võibolla 30-aastane ei saa endale enam lubada 20kg/poole aastaga, siis ma arvan, et sina peaks selle endale eesmärgiks võtma.No muidugi, sellise kaalulangusega muutub su organism toksilisemaks ja happelisemaks, lisatöö neerudele ja maksale.Rasvkoe lagundamisel nimelt vabaneb sealt ka igasuguseid toksilisi ühendeid ja raskematetalle.Samuti ma pakun, et su nahk ei jõua ennast pingule tõmmata selle ajaga.Antud juhul siiski ma leian, et võimalikud kiirest kaalulangetamisest tulenevad riskid on väiksemad, kui ülekaaluliseks jäämisest tulenevad riskid.20kg/poole aastaga on reaalne 1000kcal päevase defitsiidi puhul.Ütleme siis 500kcal toitumisest ja 500kcal trennist.Sellisel juhul peaks kaal, välistades igasugused hormonaalsed defektid, langema 1kg/nädalas.Ma pakun, et kui sa sööksid ~1500kcal päevas, siis peaks see defitsiit saavutatud olema.Muidugi, 1500kcal päevas, jaotatuna 5 söögikorra peale, teeks üheks söögikorraks toidukoguse, mis on võrdne umbes klaasitäie kaerahalvestega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeruväärselt väike kogus, aga piisavalt tugeva tahtejõu korral…Anyway, sellisel juhul muutub toiduainete valik äärmiselt tähtsaks, et keha saaks kätte kõik vajaliku.
Hm , ma saan sellest 20 kilost lahti. Eile ja üleeile Sina koos teistega olete mulle palju positiivsust ja tahet sisse “süstinud”. Aga kas ma pean kunagi mingeid lisaained ka hakkama kasutama ?
MissMurder
MemberMeie jõusaalis käib palju vormikamaid naisi ja mehi ja mina suhtun neisse ainult positiivselt. Käin trennis koos sõpradega ja oleme mitmeid kordi omavahel arutanud, kui tublid need inimesed on, et ennast kätte võtavad, mitte ei kössita nelja seina vahel ja ei haletse ennast. Need, kes Sind narrivad, on täiesti mõttetud jobud, kes ise ilmselt komplekside käes vaevlevad. Ole neist üle- mõtle oma eesmärkidele ja tegutse nende nimel ja usu mind- neid inimesi, kes Sind hinnata oskavad, on kõvasti rohkem, kui narrijaid. Oled väga tubli, et ennast kätte võtad! Soovin Sulle palju jõudu ja pealehakkamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen kaalunud ja kaalunud ja vist isegi lähen täna katsetan järgi selle jõusaali. Sõbranna läheksin ja ehk siis ei põe ma nii palju. Aitäh julgustavate sõnade eest. Aga kui ma nüüd lähen, mida oleks soovitav enne ja pärast jõusaali süüa?
MissMurder
MemberMa olen sellest mõnitamise teemast nüüd omajagu aru saanud.Varem (ca 20kg raskemana), olin üks suur kiusaja, keegi ei sallinud, kõik kartsid ja pelgsid pigem, käisin koolipeal ringi, mõnitasin, peksin, mida kõike veel. Sellel ajal tundus see õige ning mõtlesin, et olen kõvem mees, pärast tuli välja, et kõik see viha ja teiste mõnitamine oli tegelikult enda vihkamisest tingitud. Hakkasin oma viha pöörama trenni, leidsin selle saidi, sain teada, kuidas toituda, nüüd on juba palju inimesi, kes tulevad rääkima, et kuidas tegid, kas sa tarbid midagi vmt..
Kiusamine kadus ise ära ja nüüd ma olen sõbralik ning selline inimene, kes läheb kohe konfliktile vahele ning ei salli mingisugust narrimist..
Olen ka paar korda paarile väiksele poisile nüüd väga kurja häält teind, kui ta endast nõrgemale liiga valet tooni teeb, lihtsalt tegin 360 kraadi oma elus..
Mina leian, et kõige parem võimalus on sul hakata vaikselt pihta, kui õue trenni minna ei saa, siis saab ka kodus teha näiteks kõhulihaste harjutusi, kükke vmt.
Neid kodustreenimis kavu on terve youtube täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järjekindlus on lõpuks see mis loeb, leia endast see sportlik viha ja muuda oma elu, sa suudad seda !!
Ma võin kindlalt öelda, et kui sa ennast leiad, siis need narrijad pole sinu jaoks enam paari kuu pärast mingi probleem !
Sinu jutt pani mõtlema. Äkki see viha, kurbus ja kõik halb mis mul hinges, äkki ma peaks välja elama seda trenni tehes. Ja siis kui kunagi olen kõhnem, siis suudan positiivselt mõelda ja saan aru, et terve maailm polegi minu vastu.
MissMurder
Memberhttp://www.ampser.ee/index.php?page=17näed millistest vitamiinidest ja mikroelementidest võib puudusi olla. Endal avastasin, et dvitamiini saan 3x vähem, kui norm ette näeb. Nüüd tõttangi kalaõli apteegist ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Kui mul ka on mingi asi puudu, siis ma ei saa neid poest ostetud vitamiine süüa. Allergia tuleb kohe.
MissMurder
MemberVabalt on reaalne, kuskil 4kg kuus on täiesti võimalik alguses, mingi aeg aeglustub, aga siiski. Minul läks esimene 20kg maha mingi 3-4 kuuga, samas oli ka ülekaal oluliselt suurem kui sul. Nüüd viimase paari kuuga läinud ainult 3-4kg, aga enam pole ka palju minna:-) Aga jah, põhitõed toitumisest paika ja liigutamine juurde, esimene paar kuud on keeruline rutiine erineva elustiili peale mängida, siis edasi on juba lihtne, see muutub harjumuseks.Aga mida sa tegid, et nii ruttu läks ?
MissMurder
MemberSee anoreksia oli jah naljaga mõeldud, ära võta südamesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Anyway, räägitakse, et 20 kilo aastaga ei ole reaalne, tegelikult 1kg/nädalas on veel võimalik kaotada tervist kahjustamata, kui ollakse suures ülekaalus.Ma usun, et kui sa kõvasti pingutad, siis see 20kg on võimalik kaotada isegi poole aastaga.Muidugi sa võiksid sinna blogisse selle toitumiskava samuti üles panna, kui sa ta kätte oled saanud.Siis saaks aimu kui suure kaloridefitsiidiga see on.
Kui nüüd puhtteoreetiliselt võtta: 1 gramm inimese rasvkudet sisaldab ~7kcal; kui sa oled iga päev näiteks 500kcal defitsiidis, siis TEOREETILISELT peab su keha võtma rasvkoest ütleme nii 470kcal, ülejäänud 30 kcal on glükogeen ja lihaskude.See teeks 67 grammi kaalulangust päevas, nädalaga juba peaaegu pool kilo.See on midagi mille poole sihtida.
Ma nii tahaks kaotada 20kg poole aastaga. Kui reaalne see on? Kui ma hakkan toitumiskava jälgima ja siis trenni kõvasti tegema.
MissMurder
Memberhm kas nii sobiks et alustan jõe kaldaga ja siis edasi sealt asfaldile? metsa terviserada jääb teise suunda ja sinna ei jõua. mõtlesin et vötan sõbranna ka kaasa kõndima siis. Seltsis segasem.
Ja need kes narrivad julgevad kõike öelda, pole oluline kellega olen.
MissMurder
Memberma mõtlesin homme õhtul kepikõndi teha. kas parem oleks mägine maastik (mets) , jõe ümbrus või spetsiaalne maanteele tehtus asfaldiga tee, kus saab kõike teha?
-
AutorPostitused