Tere, olen siin foorumis samuti uus ja juba pikemat aega mõlgutanud mõtteid bikini fitnessist. Selles mõttes on minu lugu teemaalgataja omast erinev, et olen terve elu väga sportlik olnud (tipptasemel kergejõustik aastatel 2000-2010). 2010 aasta teisel poolel sain esimese lapse ja 2012 aastal teise, terve selle aja jooksul olen üsna vähe trenni teinud. Kui tippsportlasena oli mu kehakaal ca 66kg 174cm pikkuse juures, siis peale laste sünde mitte treenides 58kg kandis. Hetkel olen viimased pool aastat aeroobset jooksu teinud ja vahel harva ka jõusaalis ning kaalun 61kg. Bikini fitnessi koha pealt arvan, et olen suht hea ”tooraine”. Lihas kasvab mul kiiresti ja hästi naise kohta, kui jõusaalis käia ning nn klassikalised jõuharjutused on mulle tuttavad, rekordnumbridki kükis, rinnalevõtus ja rinnalt surumises suhteliselt aukartustäratavad. (hetkeseis muidugi aukartustäratav ei ole, kuid päris algaja taseme vääriliseks ennast ka ei pea) Probleem on lihtsalt selles, et hetkel ei oska kusagilt peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti peaks hakkama korralikult toituma ja treeneri leidma, aga kahjuks ei ela Tallinnas ega ka Tartus, vaid hoopis Rakveres ja siin ei oska kellegi poole pöörduda. Et äkki keegi teab, kelle poole peaks pöörduma siinkandis ning millest üldse alustada? Kui mul oleks mingi konkreetne kava ees, siis selle järgi suudaksin väga tublisti treenida ja toituda. Olen tänulik kõigi nõuannete eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>