missisryan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
missisryan
MemberÖääää… lapsena vägistati mulle mingit munaga mannaputru sisse, siiamaani halb mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustumatud mälestused lapsepõlvest? Lasteaias pakuti vahel tõesti väga huvitavaid söögiisu mittetekitavaid toite. Õnneks on aeg enamus mälestusi kustutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on mälestused piima-juurvilja supi ja köögiviljahautisega mis sisaldas peamiselt pekitükke ja kaalikat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Munaga puder pole üldse paha kusjuures, kaneeli peale ja… meenutab natuke kõrvitsa-mannasuppi, aga ilma kõrvitsata kui sa aru saad mida ma mõtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>missisryan
MemberVahel ei viitsi kaerahelbeid keeta või tahan lihtsalt vaheldust, siis teen nii: õhtul kaerahelvestele ja lisanditele (kookoshelbed, rosinad, kuivatatud aprikoos vms) keev vesi peale.
Hommikul on kaerahelbed mõnusad ja pehmed, panen peale kas jogurtit või jogurtiga segatud kohupiima + kui ei ole pannud rosinaid, aprikoosi vms, siis läheb jogurti peale veel kas tükeldatud apelsin, õun või marju + kaneel.
Lisandeid varieerin, et saaks piisava koguse proteiini ühe toidukorra kohta.
Veel olen teinud nii et keetes kaerahelbeputru, olen lisanud 2-3 muna viimasel paaril minutil ja läbi kuumutanud. Kõigile võibolla ei meeldi, aga minu arust päris huvitav.
Putru keedan eranditult veega.
missisryan
MemberSeletage lahti kuidas see CRASH siis välja näeb? Peale trenni teed autoga avarii? Prooviks rohkem emakeeles väljendada ennast.Kuidas “nagu oleks nuiaga pähe saanud” sulle sobiks?
Vahel ka nii et poole seeria pealt jõud raks lõpeb ja ongi kõik. Vot ei lähe raskus üles enam, proovid kergemaga, see ka ei lähe. Teine kord on lihtsalt peale trenni ebameeldivalt tuim ja tühjakspigistatud elutu tunne peal, vb isegi kergelt masenduse tunne. Tujukus.
Sõltub inimesest.
Esimese purgiga tuli mul seda mõned korrad ette, lõpuks isegi ei kasutanud enam. Tegin paari kuulise vahe. Nüüd uus purk, sama toode ja kuna hetkel dieedil ka siis kulub vahel veidi ergutust ära. Probleeme ei ole olnud siiani.
Arvan samuti et erguteid ei tohiks kasutada mitte iga trenn, vaid kui tunned et on energiat vähe või motti ei ole, siis enda käima tõmbamiseks on päris ok.
aprill 27, 2011 at 8:57 e.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #299615missisryan
MemberMa mõtlesin, et keskmise Iiri naise kehakuju on suur… kõik… õlleklaas käes ja räuskab…(ja seda stereotüüpi on mulle kirjeldanud lisaks mitte-iirlastele ka iiri mehed ise)
Ei ei, kusjuures jalad on neil ilusad ja tagumik ka üsna pisike. Keskkoht nagu hülgel jah. Aga kui joovad, siis siis ära lähedale mine, murravad!!!
Aga seda ohjeldamatut joomist nimetatakse pubikultuuriks vist
“>aprill 26, 2011 at 9:51 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #299559missisryan
MemberKas see viimane vastus klassifitseerub “apelsinikoore smuuti” teemasse???
“> Ega ta imetav ema pole. Soovitan teemaalgatajal vaadata fitness.ee-st viimase võistluse galeriid, just bikini modelli oma. Naisterahva kehakuju on enamusel nii loodud et jalad (reied) ongi suuremad ja tugevamad ja sealt kaob rasv üsna raskelt. Eks siis tuleb ülakeha üritada edendada nii et keha oleks rohkem proportsioonis ja jalad ei tundugi enam nii kohutavalt suured.
Eri rahvuste lõikes on ka vahe märgatav – mustanahaliste ja latiinode suured tagumikud ja lopsakad reied, isegi noortel neidudel; iiri naise kehakuju on üldse üllatav – suured rinnad, olematu keskkoht ja tagumik ning siredad sääred
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga, naudi oma noort elu, need “kasvuvalud” mis sind praegu vaevavad lähevad lõpuks loodetavasti üle ja mõistad et elu on tegelikult ilus ja kui ongi jalad veidi suuremad, siis see pole ka maailmalõpp.
Head nõu on sulle nüüdseks küllaga antud teiste kasutajate poolt.
missisryan
MemberEndalgi purk Jack3d’t olemas ja mulle väga ei istu. Tavalisest arginiinist saan suurema pumbatuse ja Jack3diga tuleb trenni lõpus korralik crash.Korduva tarvitamise tulemusena võin öelda et kui liiga palju pulbrit paned, siis tuleb jah lõpus crash. Pead natuke mängima sellega et leida endale sobiv doos.
Panen nüüd veidi vähem ja enam pole probleemi et crashiks.
missisryan
MemberJama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik naturaalsed koostisained.
“>missisryan
MemberJack3d annab küll tuntava mõju.
http://www.universalnutrition.ie/viewproduct/292
Teine mis annab super pumbatuse ja tõmbab käima on Musclepharmi Assault
missisryan
MemberPMS ?Vastikud norijad
aprill 13, 2011 at 9:06 e.l. in reply to: Soodsad tervisetooted, superfoodid ja kust saab soodsat quinoad #297224missisryan
MemberMa leidsin nende veebilehe. Telli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jube kallid ikka. Ma ostan Iirimaal tervisepoest lahtiselt – 15 eurot on kilo. Muidugi on kallimaid ka – juba pakendatud marjade hind tuleb u 19-20 eurot siis.
Head on nad tõesti, algul oli maitse veidi harjumatu, aga hiljem tekkis juba sõltuvus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>missisryan
MemberVäga huvitav lugemine
“>missisryan
MemberAh et müüt? Inimesed on erinevad, kõigile ei sobi üks ja sama toode.
Olen ise pille võtnud ja mõlemad korrad võtsin +15kg juurde, kilod hakkasid iseenesest kukkuma kui võtmise järgi jätsin. Kokkusattuvus? Ei usu. Mulle lihtsalt ei sobi pillid.
Näonahk läks iseenesest korda peale esimese lapse sündi.
september 14, 2010 at 11:31 e.l. in reply to: The N.A.B.B.A MR IRELAND UNIVERSE AND WORLD QUAILIFER #276118missisryan
MemberKrm, ja ma ei teadnudki et Famous Assissi ka võistlustest osa võtab, annab siin kohalikus jõusaalis Ennises tüdrukutele step up tunde.
Hästi lahe vend, alati astub juurde ja pakub abi kui näeb et midagi valesti teed.
missisryan
MemberOli küll abi, aitähh põhjaliku vastuse eest!
Olen seda isegi mõelnud et kuidas ta reageerida võiks kuumtöötlemisel… Ja saab tõesti tavatoidust korralikus koguses proteiini kätte ju.
missisryan
MemberMis ma ikka teiega vaidlen…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Te õppige…õppige nagu hullud…ja siis hakkame vaidlema.
Aile, üks küsimus sulle, kas vaniljemaitselist proteiinipulbrit võiks sinna lisada maitseks? Teeks ühtlasi magusaks ka. Kuigi ega mul soolaste vastugi midagi ei oleks.
Või läheb proteka raiskamiseks juba…?
Vanasti sai ikka sõrnikuid hapukoorega söödud, mitte moosiga.
Tänan!
AutorPostitused