missisryan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
missisryan
MemberHera80 on üks hirmus asi, otsin eelmine suvi, 3x proovisin, iga kord hakkas koheselt iiveldama ja siis tekkisid meeletu ebamugavus ja gaasid.
Olen päris palju erinevaid proovinud ja peale Hera ja Twinlabi pulbrite pole miski taolist reaktsiooni tekitanud. Küll on raudne seedimine ja miski seda naljalt paigast ei löö :S
Kasutan väga-väga harva, vb kord nädalas, arvan et naturaalne treenija ei oma nii suurt lihasmassi et seda tavatoiduga toetada ei jõuaks. Steroide täis pumbatud mürakad küll, magu ei ole võimeline nii palju tavatoitu seedima kui kiireks kasvuks ja juba olemasoleva toetamiseks vajalik on.
Mees jõi usinalt valgupulbreid, üksvahe hakkas rahakoti peale ja tegi aastase pausi, hakkas rohkem ja regulaarsemalt sööma ja mis juhtus.. avastas et tavatoit kasvatab lihaseid rohkem kui pulber
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun et nad on omal kohal kui ei ole võimalik süüa koheselt või reisil kus tavatoit võib pahaks minna, samas pulber ei lähe ja vett ikka leiab.
missisryan
MemberTelli e-bayst, Now Foodsi Liquid Stevia French Vanilla maitsega on väga hea ja sellest jätkub kauaks, kauaks. Puudub kirbe kõrvalmaitse.
missisryan
MemberSee chilli vms seal sees on tuleb küll ebameeldivate ja kõrvetavate krooksudena üles peaks mainima. Tasakaalustatud toitumine ja ehk ka näiteks rohelise tee kapslid sinna juurde annavad parema tulemuse rasvapõletusel.
juuni 14, 2011 at 10:00 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305779missisryan
MemberVahitakse jah, las vahivad, mind see ei häiri absoluutselt. Keskendun oma trennile.
Mina vahin ka, siis kui muidu täitsa ok noormees võtab 15kg hantli ja hakkab küljetõmmet tegema. Kumera seljaga, raskelt hingates…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või kui tehakse 20kg-ga Smithil kükke nii et isegi veerandkükki ei minda, vaid nõksutatakse imelikult. Ja kui ma peaks Pramaputtra mainitud +200kg kükki tegevat isendit nägema, siis vist isegi võtaks pingil istet et parem vahtida oleks

Trenniriideid pesen iga jumala kord. Milleks siis seep ja vesi olemas on??
missisryan
Membercalcification e kaltsiumi ladestumine äkki?
missisryan
MemberIlmselget on siin tegemist asjaga mida ei saa ette kujutada. Vanematel on võimatu oma lapsi kannatamas näha – ning ma täiesti usun, et isegi kui kõik maailma arstid tuleksid kokku ning käsiksid su lapsel kannatada kuna nii on parem, siis sa ei teeks seda.Kui su tüdruk nii tihti haige on ja regulaarselt kõrged palavikud ja krambid siis ma ei usu, et seda saabki üldse tavaliste palavike alla niiväga liigitada. Pigem on mingid muud immuunsüsteemiga seotud probleemid, kui keha ei suuda haigustele korralikult vastu võidelda.
Mis puutub palaviku kiiresse tõusu siis see tavaliselt nii juhtubki ja kukub kolinal samakiiresti alla. Mul endal läks tunni ajaga palavik 38 pealt 41 peale. Ning siis murdus täielikult.
Aga eks selle üle on mõttetu vaielda. Kokkuvõttes pole meist kumbki arst ning mul ei ole ka lapsi.
missisryan
MemberNagu ma ütlesin, kui kunagi omal lapsed on ja kõrges palavikus, siis ma tahan näha et sa lased neil palaviku üle 40 minna, sest nii on kasulikum ja vaatad kõrval kuidas nad kannatavad ja krambitavad ning ütled: aga ma kuskilt artiklist lugesin et see on hea.
Edu sulle!
Minu tüdrukul läheb palavik tunniga 37-40.4 peale. Iga jumala kord kui ta haige on, ning läheks sealt edasi ka kui ravimitega alla ei võtaks.
missisryan
MemberArtiklid väidavad, et alla 40 pole mingit ohtu. Isegi 41 pidavad suhteliselt vähekahjulik olema. Vähestel tõuseb palavik nii kõrgele. Ja kui tõuseb siis langeb väga kiiresti.Minu arust pole just kõige kasulikum nädal aega madala palaviku käes ka vaevelda. Tihtipeale toob see endaga kaasa terve hunniku kõrvalnähte ning pärast oled päris läbi omadega kuna keha on kogu aja nagu vastuvoolu ujunud…
Sa tule mulle rääkima kui vähekahjulik kõrge palavik on kui sul kunagi laps kõrges palavikus krambitama hakkab
missisryan
MemberTundub natuke kahtlane.Miks kahtlane, siililegi selge ju et töödeldud kraam (ja me ei tea veel kuidas) on kehale kehvem valik kui maasikas näiteks (ja sealjuures ma mõtlen normaalset kodumaist maasikat, mitte kuskilt sisseveetud ja maeiteamillegapritsitudjaväetatud asja)
missisryan
MemberEi oska kohe öeldagi, aga sisehääl teeb sellise seose: Aile-vuplid
Mulle meeldib jälle sõna pantaloonid… kõlab kuidagi hästi…
Härra Vähi võiks aga end jäädvustada taolises moodsas poseerimiskostüümes….
Usun et siis ei karjuks mitte üks naisfänn: “Püksid maha!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>missisryan
MemberMulle meeldivad need lillelised püksid!!!
missisryan
MemberEt põhimõtteliselt jälle mingi imedieet?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik uued dieedid võtavad maailma kulutulena. Kaua meil eelmisest banaanidieedist möödas on? Kuidas on lood acai hullusega:D?
Ma ei saanud aru, kas te missisryan nüüd soovitate siis seda või?
Ei soovita. Soovitan tasakaalustatud toitumist ja “uus dieet võtab maailma kulutulena” oli rohkem sarkastiliselt mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga põhimõtteliselt… kui banaanid maitsevad ja 1 päevas ära sööd, miks siis mitte võtta roheline ja uskuda et see aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>missisryan
MemberOhoo, varsti tuleb näitus??
missisryan
MemberOleks tunduvalt asjalikum, kui sa vahetaksid oma makaroninosimise näiteks idandatud nisuterade söömise vastu välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tooraine on põhimõtteliselt sama, kuid toiteväärtus mäekõrguselt suurem.
On palju halvemaid toitumisharjumusi, kui sinu makaronid…
Mida tooremad nad on, seda rohkem töötavad nad sinu soolestikus nagu korstnapühkijad. Näiteks al dente pasta on tervislikum kui päris pehmeks keedetud.
Hea lihtne vastus! Palju kergem kui üritada resistant starchi olemust selgitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.webmd.com/food-recipes/features…ing-banana-diet Uus dieet võtab maailma kulutulena. Isegi kohalikus Iiri ajakirjanduses kajastati seda (pm pikk ja hägune artikkel kuidas süsivesikuid süües saledaks saab)
Põhiasi mis välja toodi oli ikkagi toore banaani ja al dente pasta söömine ja kuidas kartulite enne söömist maha jahtumine selle seedimatu tärklise osakaalu suurendab.
Nii et järelikult toorest pastat näksides ei saagi kõiki kaloreid, mis pakil kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>missisryan
MemberVõid piiluda Tallinnas Marksi ja Spencerisse, ehk neil on midagi samalaadset müügil. Ehk helveste kujul, bran flakes. Tervisepoodides võib aga ei pruugi midagi sarnast müügil olla.
AutorPostitused