mispo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mispo
Membermispo
MemberHea küsimus.Minu pikkus oli eelmisel aastal kahe nädala jooksul erinevatel võistlustel 173,4 ja 176,5 cm, aga võistluskaalu vahe on nii 173,5 – 100 + 4 kg (77,5 kg) ning 176,5 – 100 + 6kg (82,5 kg) Erinevus 5 kg!!!
Pikkus sõltub paljudest asjadest- kas mõõdetakse hommikul või hilisõhtul, pikkuse mõõtjast ja muudest teguritest.
Kuidas see süsteem on üldse, kuidas see arvutatakse, mitu kg liidan pikkus miinus sajale?
mispo
MemberSoov üle minna mahu (vastupidavuse) perioodile. Äkki räägiksite lähemalt, kui mitu kordust ja mitu seeriat erinevaid harjutusi sooritanud olete taolisel treeningul ?Krdi perioodid? on ainult 2 perioodi mass ja võistluseelne..
juuli 14, 2009 at 6:48 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207328mispo
Memberott 8. natalja 5.
mispo
MemberTerv,Kallid foorumikaaslased. Soovitage mingeid häid põlvesidemeid, mis poleks ka väga kallid. Just küki jaoks sooviksin, kuna põlved pole just tugevam külg, siis traumaohu vähendamiseks.
Aitäh.
http://www.bodybuilding.com/store/gl/prowrap.html
ise kasutan neid, kui pole staazikas kükkija, sobivad ka odavamad variandid.. siin samas fitness.ee ka müüa neid ju..
mispo
MemberOn mõttekas süüa saia kiirete süsivesikutse saamiseks peale trenni?Jah, see on üpris kiire, aga sisaldab ka ebavajalikku rasva, kuna selle valmistamisel kasutatatkse margariini. Parem oleks tarbida glükossisiirupiga magustatud jooki see on kiireim süsivesik. Head on ka spordijoogid, kus on peale kiirete süsivesikute ka muid taastumiseks vajalikke aineid nagu vitmaniinid jne, näiteks arctic (mitte kalorivaba versioon). Annan ühe hea lingi kus on peamiste süsivesikute kiirus http://www.the-gi-diet.org/lowgifoods/
High GI-ga siis kiired.
mispo
MemberMajanduslangus, reklaam… keegi vist töötab antud jooki tootvas ettevõttes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>töötan hoopis teedeehituse alal, rääkigem asjasse puutuvatel teemadel. Äri ja poliitika jaoks on teised foorumid
mispo
MemberOMG!!!! cocat tuled soovitama w???Kui ei meeldi, ära joo cocat vaid võta mingi muu kiirete süsivesikute allikas, mulle meeldib coca ja keemiliselt ta sobib selleks.
mispo
MemberTere!Mul on siis selline küsimus, kas jõutsükkel on ilmtingimata vajalik? Vajalik kindlasti, aga kas seda peaks regulaarselt tegema?
Mina ise näiteks ei kasuta erilist metoodikat, perioodi, et arendada jõudu. Kui teen massi, siis on mu ego jätkuvalt alla surutud ja ma ei kasuta mitte ühegi harjutuse puhul suuremat raskust, mida ma alla 6 korduse suudan liigutada( ja see 6 korda on ka viimane seeria ühe harjutuse kohta). Massi perioodil suureneb jõud niikuinii vastava toidu ja lisanditega; saab suurema raskusega ja kauem treenida ja sellega omakorda suurust juurde. Lihase kuivatamise ajal ma ei kasuta samuti pikemaid seeriaid vaid jällegi reguleerides toitu ja lisandeid hakkab lihasdefinitsioon paranema, samuti langeb veidi jõud ja lihase täielik kurnamine saabub varem, vähemate seeriatega.
See jutt muidugi kehtib, juhul kui tegeletakse kulturismiga, kus eesmärk on saada suurust juurde, mitte jõudu! See kui suur on mu max raskus lamades surudes jne. ei huvita mind, sest selle teadasaamine viidab aega mu treeningutes, mis on suunatud eelkõige lihasmassi ja lihasdefinitsiooni parandamisele.
See on ego värk! Jõusaalis kus ma treenin, vaadataks mu peale halva pilguga, kui ma treeniks liiga suurte raskustega püüdes arendada max jõudu, mitte vastupidi, et keegi mind peaks nõrgaks kui panen kangile 100kg 130 kg asemel ja teen pikemaid ja kurnavamaid seeriaid, kasutades erilisi tehnikaid lihase koormamise intensiivsuse tõstmiseks. Juhul kui tegeldakse tõstmise, jõutõstmisega on asi muidugi hoopis teistsugune, siis tuleb just eelkõige plahvatuslikku jõudu arendada! Soovitan eelkõige eesmärgid paika panna ja vastavlalt sellele tegutseda.
mispo
Member8elge palun kas on mingit vahet, kui treenida hommikul v6i 6htul ?ja kui mul alati on trenn olnud 6htul, kuidas oleks parem oma valgud saada .
hetkel v6tan 2/3 hommiku poole, ja 1/3 peale trenni .
kuskilt olen lugenud et parem on v6ta peale trenni suurem osa p2evasest vajadusest .
mida teie soovitate ?
Olen proovinud hommikul treeninimist mingi perioodi, kusagil peale teist söögikorda, aga ei ole nii efektiivne minu puhul, sest tunnen end siis alles tühjana. Õhtul treenimine annab paremaid tulemusi (laetud tunne on), hommikul on parem aga teha aeroobset. Sama väidavad ka MF-i spetsialistid. Valgu koha pealt; ole laetud terve päeva (ööpäeva)! ise söön ca iga 3 h tagant, siis tekib kõhus tühjus ja on vaja end “laadida” kokku tuleb ca 6 söögikorda + trennijärgne vadak ja kiired süsikad + öine, pärast umbes poolt und vadak(ca 25g), + väike kogus vadakut kohe ärgates+väike kogus kiireid süsivesikuid(15g vadakut 30g süsikaid). Ei kasuta öö üleelamiseks kaseiini, meeldib poole une pealt vadakut juua (ärkan automaatselt üles) samuti ei vaja mingit meelde tuletust teiste söögikordade jaoks, keha teeb seda ise.
Kui oled 24h laetud, saad niikuinii enne ja pärast trenni võrdse koguse valku. Hommikul enne 3 korda aeglaste süsikate ja valgu einet tunnen end liiga tühjana jõu trenniks (kuna öösel süsikaid ei tarbi on energiavarud langenud) siis on aga juba ok. Samas on hommikul sobivam aeg teha aeroobset (kui oled tühi) põletab rohkem rasva. Need on asjad mis olen enda puhul praktikas selgeks saanud. niiet treeni õhtul rahulikult edasi jõusaalis ja olen 24/7 valguga laetud See on kasvamise alus!
mispo
Member185 cm pikk 95kg hetkel “massi” ajal rohkem
mispo
MemberSee on üks elementaarsemaid asju üldse ju?Mille jaoks siis kõik need valgupulbrid jne välja mõeldud on? Ikka selle pärast, et vahetult peale trenni tuleks tarbida (kiiresti imenduvaid) valke ja (kiireid) süsivesikuid.
See, et paar tundi enne ja paar tundi pärast trenni süüa ei tohi, on linnalegend.
Poole tunni jooksul peale trenni kiireid süsivesikuid süües laed oma keha glükogeenivarud taas täis ja tunned ennast juba varsti inimesena. Valk peatab kataboolse seisundi ja trennijärgne toidukord üldse käivitab taastumisprotsessi.
Peale trenni valk ja kiired süsivesikud on üks tähtsamaid toidukordi üldse!!! Seda ei tohi kindlasti ära jätta!!! Ise võtan ca 50g vadakuvalku (whey gold kokteilina ) ja 0,5 l Coca Colat mis on väga hea kiirete süsikate allikas (glükoosissirupiga masutatud jook). See on piisava kogus mulle (95kg kaalun) ja siis ca 2 tunni pärast tuleb järgmine toidukord.
-
AutorPostitused