MirkoMiilits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2014 at 1:16 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #361208
MirkoMiilits
MemberAssa pagan, ma ise alles kl 16.00 linna ja täna ka jalapäev… eks mõnikord võiks koos uhada küll, mul ju praegu nelipeale ainult 1 harjutus per trenn ja ülejäänud laks jala tagaosale ja säärele, mis tahavad turgutamist. Üks korralik lasketiir Hr. Kiivikasega oleks tore ettevõtmine küll!
märts 2, 2014 at 8:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #361136MirkoMiilits
MemberToo Cybexi liigutamine on müstika, pole päris nii suure inertsiga proovinud, aga kui 150 peal, siis käed tahavad otsast ära tulla… samas teiste harjutuste raskused samasse kanti. Ehk kitsas haare ülevalt tapab rohkem käsi ja kuna mul neid väga pole, siis sinna see jääbki? Igal juhul jõudu-jaksu trennidega!
MirkoMiilits
MemberTubli, et minimaalsete vahenditega trenni teed! Kuna saad normaalselt ka kükki teha, siis ei pea sa eraldi plokksüsteemide ja jalapresside puudujäämisest muret tundma. Tee baasharjutusi ja pinguta korralikult ning areng tuleb vägev. Iseasi, mis su toitumine teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tõmme plokil ülalt ette – tee lõuatõmmet (kasuta lisaraskust, kui tugev oled)
Surumine smith masinal – suru tavalise kangige kitsalt
Pöia sirutused trenažööril – tee nt asenduseks puki pealt ühe jalaga pöia sirutust ja võta kätte 10-15kg ketas/hantel. Vaata, mis järgmine päev säärepoiss ütleb, kui kordamööda jalad läbi tulistad.
veebruar 23, 2014 at 7:41 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #360320MirkoMiilits
MemberOi kurja, kus on hea materjal. Kui õige toit ja trenn, siis ei julge varsti enam pilte vaadatagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MirkoMiilits
MemberTäna algas jälle uus treeningnädal. Kui mõni alustab oma treeninguid rinnaga, siis minu prioriteediks on jalad. Alati, kui endale treeningkava teen, siis panen alati esimesena jalatrenni paika ja siis hakkan teisi lihasgruppe sättima.
Kükis panin 10kg jälle juurde ja 130kg 5×5 ei vajanud erilist pingutust. Kahju, et kükkimisel on tekkinud mul paremasse säärde mingi põletik, mis tähendab, et pean kükkima läbi valu. Juba kolmas nädal annab tunda. Ma saan aru, kui põrkega teeks kükke, et siis võib säärele mingi jõhker ebaloomulik koormus langeda, aga kuna lähen rahulikult põhja ja tulen rahulikult üles ka ehk siis kontrollitud liigutused, siis ei tohiks nagu midagi hullu olla. Järgmine raske trenn tahan 140kg 5×5 teha, aga eks vaatab, kuidas säär lubab – teen ühe nädalase diclofenaki kuuri, taastusravi ja panen kinesioteibi ka peale. Loodan, et järgmiseks pühapäevaks korras säär. Eeskükis panin ka 10kg juurde ja ei olnud raske, vaid sääre pärast jälle ebamugav. Väljaasted jätsin igaks juhuks ära ning tegin sirutusi ja kõverdusi veel kergelt lõppu. Järgmine nädal siis kerge nädal ja võimlen 50-60% raskustega ja tsipa pikemad seeriad.
Enne trenni võtsin lisaks Musclecore’ile ka Olimpi Creatine Xplode’i. Priibe ütles, et talle andis mõnusa paugu sisse, eks pidin ka ise ära proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Usun, et kasvõi platseebo mõttes enne raskemaid trenne hakkan seda trennieelse sheigi sisse segama.Viimastel võistlustel sul jalgadega probleeme ei tundunud olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kannatas vanade tegijatega võrdlust küll. Millest sul täpsemalt nende prioritiseerimise vajadus tuleb? Ma pole muidugi süvaanalüüsi ja kõrvutamist teinud, lihtsalt tundus huvitav tähelepanek. Või pead silmas teatud osa eelisarendamist nt. tagaosa? Igal juhul su koivad tõmbasid pilgu ülakehalt ära Eestikatel mu mäletamist mööda. Jõudu treeningutel!MirkoMiilits
MemberIse võtan 4 tk päevas, kaks pooltundi enne lõunasööki ja kaks peale õhtust treeningut 1h enne sööki.
Peab ka siis suuremat kogust proovima (y).
MirkoMiilits
MemberSilvar, proovin isegi seda Olimpi tribukat ja pole mõjust väga aru saada. Kas tarbid ettenähtud kogustes või sööd veidi rohkem?
MirkoMiilits
MemberArnoldi huumorit veidi
MirkoMiilits
MemberKui ma ei eksi, siis too Ultralife Performance Nox Pumpi testerit sai isegi proovitud ja kui juba minu igasugu valgupulbritest, kreatiinidest ja aminohapetest läbi nõretanud organismile mõjus see kui välk selgest taevast, siis võib ainult oletada selle mõju noorele ja tundlikule kehale. Eriti veel kui tal soodumus allergiatele jne. Kui loo helgemalt poolt vaadata, siis on nüüd olemas konkreetne kodumaine case, et “alla 18 aasta keelatud” silt ei ole niisama ilustuseks pakkide peal.
MirkoMiilits
MemberVeidi haakub teemaga ehk “kui asja liiga tõsiselt võtta”. Schwarzeneggeri kodulehel üks tore artikkel meatheadidest. Tunneb enda ära küll suurema osa punktides. Nuta või naera
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõned head näited:– When you carry your luggage or grocery bags, you purposely keep your hands about a foot out to the sides with your arms slightly bent to get some extra work for your shoulders and traps.
– Whenever you order food at a restaurant, the waitress asks if more people will be joining you.
– You give one-word answers for almost any question you receive, but when someone asks what you do for your workouts you give them an hour long soliloquy.
– Your idea of a “Survival Kit” in your car isn’t jumper cables, a flashlight, and warm blankets but rather protein powder, protein bars, rice cakes, and almonds—just in case of emergency.Kogu jutt: http://www.schwarzenegger.com/fitness/post/you-know-youre-a-meathead-when
jaanuar 14, 2014 at 11:52 e.l. in reply to: Dopinguarsti ülestunnistus: varustasin Eesti sportlasi kasvuhormooni ja EPO-ga #357306MirkoMiilits
MemberSobib vast siia teemasse ka. Värske pikem intervjuu Dorian Yatesiga, kus räägib oma 12 aastat kestnud dopingu manustamisest ja muud põnevat. Hea on kuulata mehe arvamust, kui spordiga lõpparve tegi, kuidas siis kogu elu kujunes ja mis üldse enam motiveerib jne. Ilmselt paljud tõsised võistlussportlased seisavad sama hetkega mingi aeg oma elus silmitsi.
MirkoMiilits
MemberTore blogi ja hea äratundmisrõõm koduse jõusaali osas. Sai isegi aasta vabas toas multipingi, kangi ja hantlitega tehtud. On võimalik küll ja treenib hästi vaimu.
Hakkas su pilte vaadates huvitama, mis su pikkuseks on? Lihast kumab igatahes mõnusalt praeguse vormiga
. MirkoMiilits
MemberHahaa “Whats that all over your face?”
“Protein mainly…”.MirkoMiilits
MemberSiiamaani on meeles, kui põnn meie perre tuli. Võiks isegi öelda, et esimesed 5-6 kuud oli graafik nii sassis, et anna olla. Oleneb lapsest muidugi ka, aga meile sattus väike vägilane, kes testis öösel hea mitu tundi oma kopsumahtu. Õnneks pole tõsisemalt haige olnudki kahe aasta jooksul, seega sellest horrorist oleme veel pääsenud.
Pea ikka vastu ja naisukesele tervist ja raudset meelt!MirkoMiilits
MemberJanar, mul oli eile täpselt sama mõte. Ilmselt on Alexi jaoks 60kg turjal sama nagu mõnele harjavarrega kükkida.
-
AutorPostitused