MirkoMiilits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MirkoMiilits
MemberKehva tuju, sita tervise ja närbund lihastega kõrgustesse! Tule Tallinnasse trenni tegema, ma olen jäätisega kõrval, kui rinnalt surud

MirkoMiilits
MemberLähendajad on karmid jaa.. Sa nii vigane, et saadki varsti ainult lähendajaid ja kaugendajaid teha
. Mis teema sul seljas? Norra lõhe ja loodus ei ravi?MirkoMiilits
MemberSul seal vist rohkem loomi kui inimesi
.MirkoMiilits
MemberTundub, et käisid põiel just ja mõtlesid möödaminnes kommentaari visata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enam-vähem ja
.MirkoMiilits
MemberPanen kaks kulpi Shocki + 300ml vett ja korraga alla. Tugev maitse on, aga mul sellega probleemi ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiinil hetkel laadimisperiood ja edaspidi ka 20g. See ongi igaks juhuks, sest ma ei ole kunagi mingit hullu vett täis efekti tundnud või siis jõhkrat jõukasvu saanud või kaalutõusu märganud vms, mida kõik teised tunnevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks vaatan, kuidas see suurema koguse puhul on. Ainuke asi on see, et öösiti ajab põiele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Huhuu, see öine kreatiinipõiekas on mind nii ära tüüdanud, et kohe on
.MirkoMiilits
MemberSoovitan arsti juures käia ja uurida. Võibolla närvide teema, vana vigastus või kes teab mis. Spetsialisti silm ja käsi teevad sulle selgeks. Googeldades leiad ikka lõpuks, et sul on ajuvähk ja sured maha
.MirkoMiilits
MemberSoovitan arsti juures käia ja uurida. Võibolla närvide teema, vana vigastus või kes teab mis. Spetsialisti silm ja käsi teevad sulle selgeks. Googeldades leiad ikka lõpuks, et sul on ajuvähk ja sured maha
.MirkoMiilits
MemberUdusemal pildil saabki aru, et vorm on sul äge ja selg tõesti laiem. Ütle veel, et ei tule juurde
. Mis muudatused selja trennides seekord tegid?MirkoMiilits
MemberLendamine hantlitega ettekallutades rinnatoega seeriatega pikkuses 50-100 kordust seerias teeb imesid:
Õlg, eriti tagaosa tahab arengu stimuleerimiseks saada pikka ja ülipikka seeriat.
See hea võte ja ise olen nt treeningkummiga päris hulluks läinud pikkade seeriatega, kuniks käed ei tõuse sentimeetritki. Samas on värskendav vahel ebatraditsioonilisi asju proovida. Mõnikord võib isegi vedada nendega
. Ise tahaks leida võimaluse külje deltale suuremate raskustega tuld anda. Eest tõmme kangi ja hantlitega veidi lubab, aga pole veel päris see. Janar, sul oleks soovitusi?
MirkoMiilits
MemberHei
Tegin treeningplaanis sellise muudatuse, et viin raskused alla mõneks nädalaks ja teen rahulikult. Näiteks täna tegin õlale hantlitega surumist 35kg 4×8. Ei hakka 40kg hantleid veel näppima. Õla trenn kõik on hea, aga mulle tundub, et tagaosa ei saa piisavalt koormust. Pean harjutusi vahetama ja katsetama. Kui kellelgi on mõni huvitav harjutus välja pakkuda, siis võib vabalt siia postitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned sõnad ka enda toitumisest. Püüan kätte saada 200g valku ja süsivesikuid 300g ja ülejäänud kalorid rasvast ehk ca 150g. Kokku hetkel umbes 3300kcal.
Heia. Olen ise pikalt maadelnud õla tagaosaga ja katsetanud palju. Üks harjutus mõjub aga eriliselt hästi, nimelt raske ja inertsiga ühe käega kangi tõmme maast. Asi on ilmselt liikumistrajektooris ja selles, et su ühe käe küljes ripub omajagu rauda. Varemalt mõtestasin seda harjutust rohkem selja arendamiseks, aga cheatimisega hakkas tagosa tuld välja lööma. Loota ju võib, et miskit kasvab
.Siin pildil väiksemalt näha, kuidas ise olen teinud: http://tinyurl.com/nghmwny
august 18, 2014 at 10:25 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #369676MirkoMiilits
MemberSeda Swiss Balli sarnast asja teen sageli TRX-ga naisklientidele ja iga kord ette näidates võtab hambad krigisema + järgmisel päeval jala tagaosa ja kõik muu tagumine anatoomia annab märku. Good stuff!
MirkoMiilits
MemberSilmakirjalik või mitte, aga selles videos on tal point olemas ja nõustun loogikaga. Siin pole vahet, kes süstib või kes naturaal.
MirkoMiilits
MemberJanar, Salmes olid võimas ja minu silmis siiani oma parimas vormis. Puhka, lae suvest energiat täis ja tule lavale tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Vaja on kodupublikule korralikku duelli: Kiivikas, Rück ja Vähi!MirkoMiilits
MemberÕnne! Tahaks juba pilte näha ja võrrelda
aprill 26, 2014 at 7:52 e.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #365063MirkoMiilits
MemberJanika, kas on enam-vähem täpsem ajakava ka teada? Eriti huvitab Meeste Füsiik. Paraku pole võimalik kogu üritusest osa saada ja peab täppisplaneerimist täna tegema
??:”> -
AutorPostitused