mindfreak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mindfreak
MemberTere.
Infoks.. Pekki kui sellist on kehal vähe. Olen tegelenud aastaid erinevate spordialadega. Pikkus 197cm kaal 107. Kehaehituselt ei ole kleenuke.
Seega sooviks lihast kasvatada ja võimaluse korral trenniga ka 2-3 lisakilo kõhu ümbeert ära kaotada.
Eesmärki, kui sellist ei ole.. Lihtsalt on hea ennnas liigutada ja higistada ja kui selle tulemusena veel kehaehitus ka areneb, siis ei ole see paha!
mindfreak
MemberSuured tänud sisuka ja väga asjaliku info eest.
Uuriksin siis veelkord, kas ma hakkan talitama õigesti, kui hommikul kell7 ärkan.. kuna isu hommikuti ple, siis joon tassi joguriti. Peale seda teen 1 proteiini joogi.. umbes 8.20 olen jõukas …trenn kestab natuke üle tunni.. peale seda teen veel 1 portsjoni proteiini,.lõunaks söön tavaliselt liha, kartulit…
Õhtul kodus ka ala pastat, kartulit,kana, kalapulgad jne.. Lisan ka kohupiima, kodujuustu menüüsse.
Kas selline pealiskaudne menüü on enamvähem?
Või olen midagi olulist ära unustanud?
Kindasti tuleb aegajalt ka rämpstoitu ja muud sellist menüüsse, mitte et see hea oleks!
NB:Üle pika aja foorum, kus on koos asjalikud inimesed … infol on sisu ja loba on vähe!
mindfreak
MemberOk, sain targemaks. Toitumine on plaanis korda teha uue nädala algusest.(kiired ajad) Olen välja vaadanud ja peas valmis mõelnud toitumiskava( valgurikas).
Küsingi, et kui toitumine on küllaltki ok ja valgurikas, kas siis on tingimata vaja proteiini tarbida.. käin trennis hommikuti ja enne trenni söögiisu, kui sellist ei ole. Kas siis oleks mõtekam enne üks proteiini jook ära tarbida?
Lihtsalt, kuidas kehale parem oleks ja nö lihaseid ära ei lõhuks!
mindfreak
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sõnastus ei olenud vb kõige täpsem!
-
AutorPostitused