Endal peale gaineri ” Extreme XXL” 2.8kg ja kreatiini manustamist kuskil 2 kuud hiljem hakkas tekkima akne, see aina süvenes, lisaks veel toitusin sel ajal massikava järgi, tekkis nn sügavakne, viimane aasta on olnud jubedaim minu elus, näolt liikus akne seljale, õlgadele, siis rinnale. Lõpuks oli kõik kohad põletikulisi punne täis, ohh neid unetuid öid.
Ei saanud mina ei keemia, ega loodusliku raviga võitu sellest KOHUTAVAST aknest, asi läks aina hullemaks.
Lõpuks hakkasin oma toitumist jälgima, hakkasin nö taimetoitlaseks (lisaks lihale ei manustanud ühtegi piimatoodet), kuskil pool kuud suutsin nii toituda, siis edasi lasin vahelduva eduga,sõin liha, piimatooteid, kuid väga vähe, üritasin mitmekesisemaks oma menüü muuta, olen hakanud sööma rohkem taimset ja asi on normaliseerunud.
Hetkel, kui märkasin naha paranemist, hakkasin jälle pihta toitumiskavaga, kus valdava osa moodustab valk,süsikad, kuskil 3 nädalat toitusin selle järgi ja märkasin,et punnid on näo peale tagasi tulnud, sel hetkel lõpetasin selle ohtralt valgu manustamise ära.
Olen üritanud toituda mitmekülgsemalt, üritan vältida liigset suhkrut, nisujahu, pärmi , piimatooteid, liha( kui söön neid siis üritan jälgida toitainete sobivuse tabelit)
Kõik organismid on erinevad, ma ise olen suht kindel, et see liigne valk/süsikad mida manustasin ägendas aknet, kui mitte ei tekitanud seda. Lisaks veel ühel mu sõbral, kes kõva spordipoiss tekkis akne pärast paari kuulistst gaineri manustamist.