minaise51
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 19, 2012 at 2:10 p.l. in reply to: Puhkeoleku ja max pulss langenud 10 bpm, ületreening, borrelioos #324737
minaise51
MemberEt mul ilmselt ei olnud nn raskeid ületreenituse märke, sain õigel ajal pidama ja koormused olid ka võrdlemisi väikesed. Minu jaoks lihtsalt natuke liiast oli seoses kehva unega jne…
aga oleks kurb kui su oletus peaks paika
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 18, 2012 at 1:57 p.l. in reply to: Puhkeoleku ja max pulss langenud 10 bpm, ületreening, borrelioos #324660minaise51
MemberSuured tänud info eest. Tean vähemalt kuhu suunda vaadata, imelik käia mööda arste ja rääkida muret ning esimene vastus on, et kui pulss langenud, siis oled tubli treenija ja vorm paranenud. Ennem oli mul pigem kõrge lagi, nüüd madalam, selline keskmine, aga ikkagi minu jaoks paigast ära…võib olla ma kujutan neid asju endale ette, aga pulsilae ca kümme löögi madalam number on fakt.
september 17, 2012 at 1:31 p.l. in reply to: Puhkeoleku ja max pulss langenud 10 bpm, ületreening, borrelioos #324601minaise51
Membervahepeal paar kuud möödunud, mõned täiendavad märkmed: langenud pulsiga on langenud ka maksimaalne pulss, enne ca 195, nüüd 185. Samuti viimasel pikemal rahvaüritusel olin vaatamata treenitusele nagu hunnik õnnetust: keha oli nagu nn safe modes´s, ei lasknud suurt pingutust tehagi, vaid andis enne alla ja olin nagu vatis…ja seda praktiliselt peale 10 km läbimist…
juuni 14, 2012 at 6:33 e.l. in reply to: Puhkeoleku ja max pulss langenud 10 bpm, ületreening, borrelioos #74508minaise51
Membersuured tänud, need on ainult head uudised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lugesin sealt pulsimõõtmise alt, et Püsti ja lamades pulsi vahe võiks soovituslikult jääda vahemikku 10–15, mul on see ca 30, see lihtsalt minu eripära siis ilmselt.
juuni 11, 2012 at 6:47 e.l. in reply to: Puhkeoleku ja max pulss langenud 10 bpm, ületreening, borrelioos #79457minaise51
MemberHei,
proovisin kolm hommikut järjest pulssi mõõta:
1.
pikali 50
püsti 85
2.
pikali 47
püsti 78
3.
pikali 57
püsti 78
Viimane päev mõõdetud sõrmega, esimesed kaks pulsikellaga. Võibolla oluline see, et majas väike laps ja ööd nii alates kella 05st on sellised vahelduva eduga magamised.
juuni 4, 2012 at 10:32 e.l. in reply to: Puhkeoleku ja max pulss langenud 10 bpm, ületreening, borrelioos #86409minaise51
Memberregistreerisin end ära, muidu ei saanud vastata(ja see 51 nimes ei ole vanus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen rahulikus olekus pulsimõõtmist millegi pärast edasi lükanud…proovin paar päeva, annan teada.
Kas on mingeid võtteid kuidas seda kõige paremini teha?
-
AutorPostitused