mina3333
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2011 at 4:32 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301692
mina3333
MemberTäpselt. Ega ´me siis iga toidukord pool siga ja vaka kartulit sisse ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No siis ju hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina juba mõtlesingi, et kuhu see 5 ja 6 söögikorra toit endale sisse mahutatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jah, tuleb tarbida nii palju kui organism vajab.
mina3333
MemberMul on üks väga imelik harjumus, nimelt ma söön tooreid makarone. Päevas võin kohe terve paki ära süüa ja niimoodi alustasin juba päris noorelt. Ma ei tea mis mind nende juures tõmbab, need on lihtsalt nii head kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki oskab keegi öelda, et millest selline asi tulla võiks, et võib-olla mingi aine puudus vms ? Ja kas need annavad väga palju kaloreid, kui neid sellisel kujul süüa, lisaks olen kuskilt kuulnud, et maol on neid raske seedida vms ? Äkki oskab keegi neile küsimustele vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksin väga tänulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et neid liiga palju süüa pole küll kuigi kasulik kuna toored makaronid hakkavad pärast maos ju paisuma..
mina3333
MemberSelline teade Postimehest vahelduseks igavale teisipäevale:http://www.24tundi.ee/?id=431776
Väga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HUVITAV, AGA KUHU JÄI NÕIAINTS???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2011 at 4:03 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301676mina3333
MemberMitu korda sa päevas sööd ja miks?Tahaks lihtsalt huvi pärast väikest arutelu söögikordade kohta.
Mina üle 3 kolme korra päevas süüa ei suuda. Paljud siin söövad 2 korda rohkem, kuid mina nii palju ei saa – hakkaks lihtsalt paha. Treenin üle päeva. Töö pole eriti liikuv. Eks seetõttu ka energiakulu väiksem ja ei taha nii palju süüa.
mina3333
Member…lollid on enamasti tarkadest koledamad.Aga mulle siiski tundub, et pelgalt näolapi järgi ei saa määrata inimese intelligentsuse taset. Sest vahel juhtub ju ka nii mõnegi nö. ilusa inimese puhul, et kuni vaikib on kõik ok., aga nii kui avab suu, siis mõtled, et ta poleks pidanud seda tegema:D
Eks ta jah selline suhteline asi ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina3333
MemberSuits on keerukas teema, algul kui maha jätta tekitab vastikust päris pikalt suitsuhais ja need miinused, kui kuskil aasta paar pole teinud, siis ongi suurim oht tagasi kukkuda, sest siis mõtled, et mis see üks vms teeb, ma ju suutsin maha jätta jne, aga tuhkagi… Ma vahelduva eduga teinud ja nüüd jälle pole pikalt teinud ja loodan, et ei tee ka enam, kuid olen ka enne tagasi kukkunud:-(Eks ta ole tahte küsimus. Mina olen suitsetanud kokku 10 aastat. Pärast 8-aastast suitsetamist jätsin 7-ks aastaks maha, siis ajas miski jälle suitsetama ja nii saigi jälle tõmmatud 2 aastat. Nüüd polle jälle üle aasta tõmmanud. Tervist ja enesetunnet mõjutab suitsetamine kindlasti halvasti, vähemalt mul küll oli nii.. Nüüd on organism jälle taastunud ja suitsuta ikka tunduvalt parem olla. Ja kindlasti kohe ei sobi kokku suitsetamine ja treening.. Minu meelest pärsib see treeningu tulemusi.
mina3333
MemberNoorem näed välja kah.Kui hakkasin trenni tegema, siis jätsin ka suitsetamise maha. Kümme aastat tõmbasin. Nüüd organism taastub ja mõjutab ka välimust paremas suunas.
mina3333
MemberVarrukad on täis läinud, aga muidu on pehmet ka juurde tulnud.Nojah, see et need varrukad mul enne liiga tühjad olid, mulle peavalu valmistaski. Nüüd võib jagada aega rohkem ka teistele kehapiirkondadele, et ka seda pehmemat vähemaks jääks:)
mina3333
MemberLisan siia ka mõned fotod võrdluseks – kaks esimest on tehtud umbes aasta tagasi, ja ülejäänud kaks nüüd hiljuti.
Minu meelest on toimunud päris head muudatused. Tarvis on vaid visadust.
Just!Igaühele on vaja ea- ja vormikohaseid võistlusmeetodi rakendusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina3333
Member195 cm, 98 kg, 33 a
mina3333
MemberEga ma ennast tegelikult ka ju ise vanaks ei pea, aga kui näiteks mõni 22 aastane esitab küsimuse et kas tal pole juba hilja alustada ja et kas sellises vanuses lihased ikka kasvavad veel jne, siis tekib küll selle koha peal küsimärk… et kui 22 aastasel oma vanuse suhtes sellised kahtlused on, siis “mida mul üldse vehkida enam nende hantlitega…”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kuna tõepoolest sai hakatud kasvatama algul peaaegu olematut lihast ja seda üldsegi mitte kusagil jõusaalis vaid kodustes tingimustes (kuna lihtsalt ei jätkunud aega minna jõusaali), ning sain üsna ruttu näha tulemusi, siis tuligi mõte anda edasi oma veendumust ka ehk mõnele keda näiteks vaevavad ses osa sarnased kahtlused kas siis vanuse koha pealt või mõlgutab keegi muidu siis nö. lootusetuid muremõtteid oma kehalise vormi ja väljanägemise pärast.. Seega ikka on võimalik asja parandada kui selleks tõsist soovi ja pealehakkamist on. See sait siin on väga hea sait, on olemas head nõuandjad ja harjutustenäited. Võttes kuulda tarka nõu ja tehes visalt trenni, ilmnevad kindlasti mõne aja möödudes ka head tulemused. Ja need tulemused on pingutamist väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused