Military
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Military
MemberIse sai kunagi kui alustasin kasutatud sellist kava:
1.Päev
Rind, Triitseps, Biitseps
2.Päev
Reie-esiosa ja tagaosa, säär
3.Päev
Selg, Õlg, Kõht
Töötas väga hästi!
Tee esmaspäev, kolmapäev ja reede – algajale sellest küll.
Military
MemberKäed ei peagi küünarnukkidest üleval asendis sirgeks minema, vastasel juhul hakkab allatõmmates kõige pealt tööle biitseps. Loe Marek Kalmuse selja treeningu artikklit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=3132
Proovi järgi ja tunned, et selg saab nii palju suurema koormuse!
Military
MemberKunagi sai tolliametist päring tehtud ja selgus – Kõik kaubad, mis tulevad väljas poolt euroopa liitu ja ületavad 22 euro piiri lähevad tolli maksu alla.
Military
MemberEnamasti trennin kuskil kella 10.00 ja 13.00 vahel. Vahest ka 13.00 ja 16.00 vahel need ajad on mulle parimad! Õhtune trenn ei ole minu jaoks, siis juba vässu peal. Hommikul on aga kõva power taga.
Military
MemberProovitud – Sokolaadi ja Kreemi-küpsise… Kreemi-küpsise oli super maitsega, juba purgi avamisel eralduv lõhn pani neelud käima, oleks tahtnud kogu potsiku nahka pista!!! Sokolaadi oli minu jaoks natsa lahja…
veebruar 21, 2007 at 9:49 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107182Military
MemberÄrge muretsege… penskarid ja tiblad valivad nii kui nii keskerakonna…
Military
MemberKuus saab ära söödud ~ 2800.-
Military
MemberUSA´st sa kõike tellida ei saa – ravimiamet ei lase kõikke sisse tuua. Kohale toimetamise aeg kuni kuu aega, lisanduvad saatekulud + tollimaksu = seega pole seal meie jaoks nii odav midagi.
P.S!
Kõik sõltub muidugi soovitavast tootest – osa kraami on sealt odavam tellida, kui eestist osta.
Military
Member.Samas,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui inimene ikka tahab saia osta siis miks seda talle mitte müüa. Mina anna kaasa oma soovituse millega seda süüa, kui tema aga tahab seda moosiga endasse toppida siis andku minna. 
Saia ma moosiga ei söö, aga sepikut moosiga küll ühe viilu päevas. Tagajärg – kaal ja rasvaprotsent langevad

Military
MemberToitun samuti Mareku koostatud kava järgi ja olen samuti väga rahul! Toitumine korda!!! Ennem pole mõtet “imet” tegevaid kalleid lääne toidulisandid vaadatagi – sest imet nagu nii ei sünni…. SÖÖGE LIHA!!
Military
MemberHerr Kalmuse jutt õige – Temalt kava tellides ei olnud plaani lavale minekuks, vaid enese vormi ajamine – praeguseks, siis sutsu üle 3 kuu toitutud ja treenitud Mareku juhendamise järgi ja hetkel elu parim vorm 97kg pealt kaal kukkunud 88.5kg´le ja rasvaprotsent elu madalaim, samas on jõunäitajad suurenenud. Usun, et kui Imre mind näeksid ja võrdleksid sellega, mis ma novebri alguses olin kui viimati Revalis kohtusime, siis kukus Sul karp lahti
Military
MemberMinu puhul toimivad pikad vahed väga hästi, iga trenn laon ainult raskust juurde – lühikeste pausidega jääb efekt liiga väikeseks parem ootan veidi kauem, siis edasi minek palju parem – üle öö ei juhtu ju kulturismis midagi… KANNATUST!
Military
MemberFarmeri kõnd (Farmer’s walk)
Farmeri kõnni kanderaskused on standartse kuju ja suurusega. Kanderaskusi on olemas kahesuguse kaaluga: 125 kg kummagis käes või 160 kg kummagis käes. Farmeri kõndi on kahte klassikalist varianti. Kahe raskusega kokku on võimalik võistelda neljal erineval klassikalisel Farmeri kõnnil.
a) Farmeri kõnd aja peale. Raskused tõstetakse maast üles ja kantakse 25 m pikkusel rajal edasi tagasi. 125 kg raskuste puhul on distants 75 m, 160 kg raskuste puhul 50 m. Aeg seiskub, kui kanderaskuste tagumine ots on ületanud fini?ijoone. Sportlane ei tohi kanderaskusi üle fini?ijoone visata, tal peab olema nendega kontakt joont ületades. Sportlane liigub pöördekohtades ümber postide. Kui ta pillab kanderaskused maha, siis võib need uuesti üles võtta ja kõndimist jätkata. Ajalimiit on 75 sekundit. Aega peavad võtma minimaalselt kolm kohtunikku võistleja kohta. Arvesse läheb keskmine aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Farmeri kõnd kauguse peale. Kanderaskused tõstetakse üles ning kantakse 25 m rajal senikaua edasi tagasi kuni nende maha kukkumiseni. Lõplik tulemus mõõdetakse raskuste tagaosast. Ajalimiit puudub. Sportlane peab liikuma pöördepunktides ümber postide.Military
MemberWrange ja Fast olid täitsa hea toimega Cell-tech oli jama…sai ainult raha raisata… Mina tarbin kreatiini kuuridena ja vahed hoian suured – nüüd tuleb ligi aastane vahe sisse juba…
Military
MemberSatur8 paugutas päris hästi- tõmbas korralikult käima ja andis powerit, trennis panin ainult raskusijuurde, cell minu puhul ei toiminud… jama…
AutorPostitused