Milehigh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Milehigh
MemberVingumine ja hädaldamine pole eriti mehelik.
Milehigh
MemberUrmas Alender-jää hüvasti kollane koer,suht kurb laul.Kui koer suri,siis ajas pisara silma küll see lugu…
Milehigh
MemberPaljud rikkurid koonrid jah.. Aga kui ärimeestest rääkida siis..
Ärimeheks ei õpita,ärimeesteks sünnitakse!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadake kui palju noori läheb ärijuhtimist õppima,aga paljudest saab arvestatav ärimees/ärinaine?Väga tühine osa.Kui äri ajamine oleks nii lihtne siis polekski lihttöölisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja samuti on olemas “ärimehed” kelle äri millegipärast alati kõrbeb.Ärivaistu peab olema,ja eks neil kes miljoneid kokku ajavad see IQ nr vähe suurem kah lihttöölistest.Ärieriala on just rohkem nö sündinud ärivaistuga inimestele,mitte nii et lõpetan kooli ära ja nüüd saab must jõle kõva ärikas.Paljudel noortel on just selline suhtumine. Veidike offtopic oli aga mis teha.
Milehigh
MemberEi pea mingit eri mängijat olema. Desktopil parem klõps>properties>settings>advanced>troubleshoot ja siis sealt tõmbad hardware accelerationi NONE-i peale>ok. Siis saab screenshoti teha.Pärast pange tagasi.
Milehigh
MemberKallis sõber, kui sa ei tea,siis seltsimees Schwarzenegger oli sama puhas nagu Coleman,seega ei ole otsatarbekas tõmmata paraleele Arnoldi ja naturaalsete kulturistide vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean et Arnie kasutas anaboolseid steroide,ma mõtlesingi ideaalkeha mille poole püüelda.Arnie keha pole ebainimlikult kättesaamatu,on ka võimalik ilma steroidideta selliseks saada,eeldusi ja töötahet vaja.Ja kindlasti ei kasutanud ta neid niipalju kui tänapäeval.
Milehigh
MemberColeman ei ole enam inimese moodi.Klassikaline kulturism on normaalne ja naturaalsed mehed kulturismis ,aga selline on juba ausalt öeldes ebainimlik,ideaalkeha peaks olema kulturismis nagu Schwarzeneggeril,aga tema on nagu iga sekund lõhkemas.Ega sellele vennale pikka eluaega ei ennusta,aga no kes teab organism harjub kõige pasaga mis sisse aetakse.
Milehigh
MemberKaalu suvest 3-4 kg juures siis.Söömis kellaajad enam vähem normis.Kui tahad rasvast kehast lahti saada,siis piira magusat nii et patustad ühe korra nädalas teatud päeval,aga siis ka mitte väga hullult.Magusaisu võtavad näiteks rosinad jõle hästi ära.
Joo päeva jooksul ka palju vett,vesi aitab rasvu väga edukalt lõhustada,samuti teeb seda väga hästi roheline tee.
Loe palju.Lugeda vaja palju.Õppida õppida.
Lihasmassi kasvatamisega läheb aega.Kui tahad omada head keha tuleb ikka aastaringselt vaeva näha.Lihased üleöö ei kasva.
Ükski pulber pole imeasi(kasutada muidugi võid),mugavam küll juua valgud alla kohe,kuid süüa ju siiski mõnusam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sünteesitud pulber ei asenda mitte kunagi õiget sööki.
Kasuta saia asemel alati leiba,kui teed võileibu,sai teeb paksuks.Kiudained samuti leivas rohkem.
Palju jood?Kui jood siis piira,alkoholil on halb effekt lihaskasvule.Lisaks tuleb sopsus peaga räme söögiisu(eriti veel rasvaste asjade isu,kuna rasv täidab hästi kõhtu) Kui ei pinguta alkoga üle siis ok.
Ööund oleks ka vaja-8-10 tundi.
Kui nüüd su söögisedelit vaadata siis pole väga viga,selle kohapealt peavad teised foorumlased sõna võtma,ise nii pädev ma veel ei ole selles vallas.
Kui juurdevõetud kaal ei ilmne kõhu peal siis on kõik ju veel ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Milehigh
MemberEga areng ei pruugi ainult toidu pärast seista.Vaata ikka seda ka,et tõstetavad raskused ka suureneks.Keha harjub tööga ära,ja vahel on ka sokeerida ligast vaja(superseeriad vms).Selleks et lihasmassi suurendada peab sisse sööma rohkem kui ära kulutad.Umbes 300-500 kalorit pead kulutatud kaloraazist üle tarbima.Kui asi teistpidi toimib,siis loogika kohaselt ei saa ka kasvada.Trenn ja söök peavad käsikäes olema.Ja loe loe loe ja veelkord loe.Õppida on vaja väga palju kui oma keha kasvatada tahad.
Milehigh
MemberTähtis oleks umbes tunni aja jooksul pärast trenni 30-40 g valku omastada.Muidugi päris toitu ,mitte sünteesitud pulbreid.Kui tõesti aega pole,siis võib jah valku juua,kuid eelista siiski õiget toitu.
Milehigh
Member1. Hommikuti proovi ära süüa kaerahelbe puder,ja tee omale 2 muna,kas siis keedetult,praetult või kuidas meeldib.Jah hommikuti tõustes on raske süüa,endal oli ka kunagi see probleem.Aga usun,et harjub.
Munaga saad omale täisväärtuslikku valku. Kui hommikuti süüa siis pole kuni lõunani niipalju väsinud ka.Kõiksugused enne koolilõunat näksitud saiakesed jms-teevadki paksuks.
2. Koolilõuna -pole vaja muudatusi teha ega saagi
Milehigh
MemberL-karnitiin on jah kasulik peperaat,kuigi üldse tuleks igasugustele tablettidele ja pulbritele eelistada NATURAALSET toite,jooke.
Paljud arvavad,et sünteesitud preparaadid ongi need kõige vägevamad imeasjad siin elus.Aga kahjuks ei ole,ükski valgupulber jms ei SUUDA asendada õiget toitu-piimatooteid,liha,köögivilju,mahlu blabla.
Tõsi,ajapuudusel valgupulbrid tasuvad ära,kui ei ole aega laua taha istuda ja süüa.Ma pole siin mingi ekspert, aga ma loen väga palju kulturismist,toitumisest jne.Ise teen ka aktiivselt trenni,kui nüüd mõni hakkab mu galeriid vaatama ja sõimama, et ma väike või mis nyyd mingi suvaline möliseb,siis nende piltide peal ma polnud veel jõusaalis käimist alustanud,niipalju kui hantel kätte juhtus.Nüüdseks olen alles kuu trenni teind saalis.
Mida ma öelda tahan on see,et paljud arvavad kui nüüd hakata pulbreid,tablette näost sisse ajama,siis saan kõigevägevamaks,ei ole ikka küll nii. Asi algab teadmistest,motivatsioonist,õigest söögist ning õigest trennist.
AutorPostitused