mikupoks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mikupoks
Membertänud igatahes kõigi vastuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks ma üritan midagi toidu kavas muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mikupoks
Memberesimene asi mis on kõige tähtsam on lõõja …
lõõk kuklasse võtab näiteks pildi mustaks ja vastane ei pruugi nii pea tõusta .
lõõk kõrri võtab kas hinge kinni,pildi tasku või lihtsalt surnukuuri …
üks paras obadus vastu pead võib ka nokauti lüüja millega võib kaasneda ajukahjustus ja palju muud …
lõõk kolmnurka võib ka vastase hinge kinni lüüja ja ta ei pruugi nii pea tõusta …
mikupoks
Membereluaeg trenni teinud kuid toitumisega on probleeme …Kuna ma sõõn väga palju..
Näide mu tv argipäevast …
6 ärkan .2 x 30 kätekõverdust
2 klaasi piima ca 400 ml
hommikuti sõõn kas 2-3 praemuna ,3 viineri või liha pirukat või siis mingi prae st kartuliputru,praekartuleid ja kõrvale ohtralt liha …
3 km rongile ,sealt edasi tln …
8aks kooli tass teed ning 300-400 g salatit.
kell 11 on koolilõuna suur portsion karbonaadi ning 3 klaasi piima …
peale kooli 3 aeg võtan 200 g salatit või puuvilja 2-3 õuna …..
4ast trenn kuni 7 ni praktiliselt…
siis rongile ja 8aks umb koju …kui trenn on st esmp,teisip ja neljap nii…
9 paiku õhtune eine ca 400-500 grammi liha ja muud nodi st kartuleid,juurvilju,makarone,riisi vms .
siis teen 1 või 2 x 30 kätekõverdust ja 100 kõhulihast …
sõõn veel 12 aeg öösel mingi saiu 2 klaasi piimaga umb …
saan magada umb 5-6 h ..
ya tv esp,kolmap ning reede hommik ja lõuna sama umb kuid 4a paiku koju siis mingi räme sõõma jälle ….6-7 km jooks peale seda ja muid harjutusi ..8 paiku jälle sõõma …õhtuti veel mingi 2 x 30 kätekõverdust ja kangi …
12 paiku sõõn veel siis magama jälle 5-6 h saab magada…
ma lihtsalt ei saa ilma sõõmata olla,2-3 h tagant tekib lihtsalt tühja kõhu tunne …
mikupoks
Memberno põhiline oleks kõhu ja rinna korda saamine,ega häda ka ei teeks,kui mõjalt kaob ära kui midagi veel üldse kaduda on …
aeroobsest kül kasu pole …2 kuud juba teinud 4-5 x nädalas 6-7 km jooksu ja ei mingit tulemust ja muud trennid ka otsa ….
-
AutorPostitused