Miku18
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Miku18
MemberOskak keegi valgustada mind Alkoholide jookide poolest
On see tõsi,et Puhas viin peatab lihase kasvamist ja siis näiteks Vana Tallinn võtab jõudu vähemaks.Õlle ei kahjust eriti peale maksa midagi..?
Miku18
MemberAga ma olen kuulnud,et mingi beebiõli on olemas? või midagi taolist teeb naha pehmeks,ma ei tea kas proovida
Miku18
Memberneeed,need venimis armid lähvad juba väga rõvedaks
Kas see on tingitud sellest et liiga kiiresti ja suurte raskustega treenin nagu mulle väideti või siis see jah ,e lihtsalt lihas areneb ja nahk ei veni ning läheb puruks?
Miku18
MemberNo ma tänan teid kõiki aga enne ma pean korralikult jõutõmmet hakkama tegema ,praegu alaselg pärast tõmbeid valutab.See taktika on natuke vale:/
Miku18
MemberKas see ongi nii,et väike inimene(peeniksele luu ehitusega) ei saagi mingi palju lihastesse minna?
Seda ma olen tundnud jah,et Söömine on väga tähtis.
Miku18
MemberMuskli juurest pole aga just randmest kuni küünarnuki
Sirjutaja ja Painutaja lihased ei taha arenda
Miku18
MemberToitumine ei ole kõige parem ja toitumine pole ka kõige halvem
söön enamvähem 4 tunnitagant nagu mulle öeldi..
Küünarnukist kuni randmeni,see koht mind ainuksesel häirib,peenike:D
Aga muidu treening Sirutaja-Painutaja lihaseid
Mölemale 3×10 1 harjutus.
Miku18
MemberMa ei tulnud selle “õige” vastuse peale, sest see on täitsa rumal test-1. tüdruk oleks küsinud oma isa käest, et kelle ta matusele kutsus ja asi oleks selge.
2. … või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel
– emal ja tütrel sama maitse järelikult
.3. … või kui see mees oleks olnud juhuslik mööduja, siis oleks räige juhus, et õe matusel see sama mees samuti juhuslikult salt möödub.
4. …
Niiet varasemad postitajad võivad oma postitused enne ära muuta, kui see teema lukku pannakse.

1.Mis isa oleks pidanud mitusada inimest ükshaaval ette lugema hakkama w?
2.Kutse? Aga akki oli hoopis nii ,et tüdruku jaoks oli see inimene tundmatu ainult?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3.Mis kui sa näed ,et matused on mis sa tormad kohe sinna,ise kedagi ei tunne?
4.Ma arvan,et sulle anname eesõiguse ; )
Miku18
MemberSama mõte tuli, aga see pole isegi loogiline järeldus, sest tekstist ei loe sellist vastust välja, kipun arvama, et vastust on mõjutanud palju filmide vaatamine. Aga jah, selle “õige” vastuse peale ma küll ei tulnud
Miku18
MemberArvasin samamoodi nagu vastuses.Et siis olen hull ja psühho?