MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MikroToitaine
MemberTahaks samuti teisi noori tartlaseid näha.neid pilte ei panda internetti ülesse.. vaid antakse ainult neile endale ja siis see juba enda asi mida nad nendega edasi teevad..
MikroToitaine
Membersaksamaa – uruguai 1:0
hispaania – holland 0:2
MikroToitaine
MemberSamuti mainuks ära, et kõikidel selle hooaja võistlejatel – st. kes osalesid karikavõistlustel jne on hind veidi odavam. küsi julgesti!!!Vaadates hinna sisulist poolt, siis laagri hind on isegi pigem odavamapoolne… kõik toidulisandid, vitamiinid, trennijoogid, ööbimine, treenimine, saun, workshopid, hea seltskond jne…..
Ootan põnevusega!
osalesin EKV-l kuigi sain ikkagi arve hinnaga 3900-. saatsin kirja vastu ka aga keegi pole vastanud …. Ott kirjutas, et peaks olema 2900-.
MikroToitaine
Membermis kasu sul siis sellest kavast ? kava koostati sulle eesmärgi järgi mis sa kirjutanud olid …. Enda eesmärki täita tahad siis sööd võimalikult nii täpselt kui kavas kirjas on … kellaajad võivad nihkuda natukene aga toit peab päeva jooksul kehasse jõudma..
MikroToitaine
MemberNatuke off topic, aga kas Tallinnas on selliseid treeningrühmi(noorte kulturistide/fitnessistide)? Ma nägin, et Reval Spordis on, aga seal vanuses kuni 19.a. Ise kahjuks juba 20
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sügisel kolin Pärnust Tallinnasse ja oleks suur soov sellisest asjast osa võtta.võetakse ka revalisse üle 19a aga nagu ott oli öelnud, et mida vanem sa oled seda rohkem oodatakse sult ikka..
MikroToitaine
MemberKoovit – 2
Jürgenson – 3
MikroToitaine
MemberPalju Õnne Immu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
MemberMa ei söö neid palju,kuus paar korda juhtub ette!Söön parajalt kuid mitte tervislikult ja õigetes kogustes,ma ütlen ausalt ära,et ma ei viitsi neid kogusi vaadata,söön nii palju kui parasjagu isu on.selles asi ongi, et sa sööd nii palju kui kõhtu mahub .. vähenda toidukoguseid märgatavalt ja söö tihedamini ..
MikroToitaine
MemberTõstan siis teemat esile!
Noored tulge ja antke märku .. muutke enda elu !
kui proovima ei tule siis midagi ei saavuta ka!
MikroToitaine
MemberOleg Anissimov 1.koht
Liisa Otsus 3. koht
Natalia Nazarenko-Kiivikas 2.koht
MikroToitaine
Membervõimalusel võib tagida ka mitu tooodet?
MikroToitaine
MemberEks ma kergitan natukese saladuseloori. Hind on 3900.-EKFL sportlasele 2900.- krooni
endal mul nimi kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
MemberPalju Õnne !
MikroToitaine
MemberImre 2
Taavi 1
Ott 3
Janar 5
MikroToitaine
MemberKuna seekord ma oma autoga ringi sõitma ei hakka, siis küsiks siin üle, kas keegi sõidab pühapäeva hommikul Tartust Pärnusse või hoopis otse Ogrisse ja kas saan küüti? Kütusekulu kindlasti toetan.Üldse tundub, et praegu peaks Tartust umbes 10 inimest Lätisse minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peaks minema aga info liigub aeglaselt …. seega tartu inimesed peavad pärnu sõitma, et sealt bussiga edasi saada ???
-
AutorPostitused