MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MikroToitaine
MemberMind vaevab hetkel õlavigastus, nädalaid käin juba mööda arste, reedel on siis MRT uuring vasakust õlast.
varsti olen tagasi vormi tegemas.
MikroToitaine
MemberPalju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberise ka olen õhtul taas siis Planet Spordis..
MikroToitaine
MemberPeaks olema taaskord õige number.enam pole küll miinustes aga on aint 300 fiti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõuliutoetusega peaks kusagil üle 2000 midagi olema.
MikroToitaine
MemberKert Uppin Kasutaja ID 16895
tänud:) saab valgukoti ikka selle eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
MemberKuna mul algas juba jõuluvaheaeg siis treenin kas viljandis Hopes või tallinnas revalis hetkel … fittesti enne vaheaja lõppu kahjuks ei satu
kuid jaksu kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberning mina magasin sisse.. nüüd jooksuga tulen
MikroToitaine
Member-75 kg mees mõtles just sinu katti tulla, et üksi igav poleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma loodan, et ise -75 katti ei kuku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma lähen võidu peale välja seega kahju hakkab temast, kui ta 1 koha vahetab 2 või 3 koha vastu …
MikroToitaine
Memberväga hea …, et kuni -80 edasijõudnud noortes on kunkurentsi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ainult loodan, et ma ei kuku kuni -75 kaalu -.-
november 16, 2010 at 1:31 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #278652MikroToitaine
MemberImre 2, Jüri 6
MikroToitaine
MemberPalju õnne
MikroToitaine
MemberJätan ka need võistlused vahele… kui meistrikatel oli kaal 73 siis täna õhtul kaalule astusin näitas kaal 80,4 kg
muidugi väga suuri muudatusi pole aga siiski pilt udune ja vaja kasvada ka siiski
MikroToitaine
MemberTere kõigile!Täna, reedel(29.oktoober 2010) toimub järjekordne tund Fittest spordiklubis kl 15:30. Teeme vahekokkuvõtted ja arutame tulevikuplaane. Võimalusel palun võtke kaasa oma ID kaart või mõni muu dokument, et saaksime kirja panna teie ID koodi. Juhatus proovib saata uue toetuse taotluse linnavalitsusele ja selleks on vaja meeskonna andmeid. Kohtumiseni õhtul!
ma ise kella poole 1 trenni täna .. , kuna kella 5 õhtu peaksin tallinnas olema juba .. annan sellisel juhul id koodi registratuuri lauda ?
oktoober 28, 2010 at 5:49 p.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #280762MikroToitaine
MemberMillise pikkusega need kuni 85 kg võistlejad tavaliselt on?, tunduvad igaljuhul väga massiivsed oma kaalu kohta, pean silmas kahte esimest.üldiselt on sellised kolli -170 cm
MikroToitaine
MemberNo kas on tulnud mingi avalik kinnitus, et tekkis mingi vigastus või haigus või midagi, et sellest osa võtta ei saa.. kui ei ole kas siis asi ei ole kahtlane we???noo ta keeldus minemast dopingukontrolli lavataga ja seega sai kirja positiivse tulemuse automaatselt .. hiljem jäi 1 koht vabaks ja sinna läks ott…
AutorPostitused