MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MikroToitaine
MemberPalju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
MemberUppin on ju see mees, kes suurustas, et tal on kuskil keldris kastide kaupa vanaraha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea mees!ma võin sulle ju need roostes mündid ja asjad tuuta kui sa soovid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Membersai ka käidud ja olin pm esimeste seas kes kohale jõudis, linnas nägin kuidas Janika mingi 4 korda minust mööda sõitis ennem kui koha ülesse leidis.
Saali asukoht on väga hea, parka ka kohe olemas. saalis olid seadmed väga hästi paigutatud, polnud üksteisel seljas ja võimalusel sai ikka 2 inimest kõrvuti trenni teha. kõige enam meeldisid siiski õlamasinad, mis üldiselt on väga ebamugavad ja seega lihtsam treenida õlga vabaraskustega.
Siiski ise jäin ülimalt rahule ja kui nv viljandis siis hakkan seal ikka trenni tegema, kuna teeb silmad ette kõigile teistele viljandi saalidele.
MikroToitaine
Membertööriistad – harjutustepank ,
võiksid rutiini vältimiseks ka alaselge treenida.
MikroToitaine
Memberolen ise kohapeal ka olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
MemberSina ja Tanel oleksite tulijad! Täna nägin kulturist Uppinit jalutamas ja tema teatas, et viibib pühapäeval Soomes. Nii ei saa ju rallit sõita!
“>täpselt nii, ootasin autokooli eest sõidueksamit:D
ajad ei taha jah klappida -.- tulen soomest alles esmaspäeval tagasi, enne kooli algust peaks vähemalt 1 pildistamisele ikka jõudma.
MikroToitaine
MemberKumb mina olen?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vasakul ja ott paremal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberimre vähi ja ott kiivikas enne võistlusi
MikroToitaine
MemberTITS or GTFO
MikroToitaine
Membertundub olevat mingi külaelu iseloomustav maal mis käib seinale.
funktsiooniks on pinballi mängimine seal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberpane paika enda eesmärk ja hea oleks kui sa kirjutaks juba lahti enda söömisest ja liikumisest.
ette ei saa anda kaloraaži kui palju sa peaks minimaalselt sööma kuna ei tea su vanust, tegemisis jne .
lihtne loogika
hommikul söö süsivesikurikast toitu ( ei pea olema 20 g süskarit, võib vabalt ka 60 vms olla), lõuna aeg söö vähem süsivesikurikast toitu ja tõsta valkude ja rasvade osakaalu toidus juba, ja kui õhtu süüa siis juba pm valgurikast toitu pisut rasvaga. juurde võib võtta külmpressitud linaseemneõli kui ka kalamaksaõli.
samas ei pea sööma 5 korda päevas, et saada vormi. kuid kindlalt pead sa tagama toidukordadega ka kiudaineid.
MikroToitaine
Memberühineks ka sellel aastal aga asukoht on selline mis seda ei võimalda kahjuks -.- järgmine aasta kui sisemaal jälle ehk
MikroToitaine
MemberTee endale juhiload ja osta auto .. siis enam ei loe kui kiiresti sa jooksed.
MikroToitaine
Memberselle suve veedan ka planetspordis, peale nv olen seal, siis 13. juunil
MikroToitaine
Memberpeale jooksu olen tavaliselt kõhulihaseid pool tundi teinud ja kätekõverdusi ja muud sellistmilleks pool tundi kõhulihaseid, kätekõverdusi ? isegi kui üritad kaalu langetada..
võiksid sisestada otsingusse kaalu langetamine vms ja saad tohutult vastuseid..
ma ütleks ainult, et lõõ enda päevane kaloraaž kokku ja saad oma vastuse.
AutorPostitused