MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MikroToitaine
Memberkuna muumitroll ei suuda end vormi ajada siis selleks puhuks osteti täna mulle isiklik stepper koju:D
MikroToitaine
Memberhommikune kaal näitas 79,4 ja õhtul enne trenni oli 80,1. Huvitav on see, et jõunäitajad on korralikult tõusnud, seljale 50 kg hantliga polnud mingi mure tõmbeid neljanda harjutusena teha ning teiste harjutustega on tõusnud jõunäitajad kusagil +10 kg va raskemad harjutused nagu hantlitega lendamine jne…. kõik ilmselt tänu neile vitamiinidele mis ma ivolt ostsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samuti muutsin pisut toitumist, katsetan 2 nädalat nüüd atkinsi dieeti ja vaatan mis välja tuleb.
homme hommikul kell 7 olen saalis olemas.
MikroToitaine
Memberkuna hetkel kooli esmaspäeviti pole olen nv viljandis ja saabun tartu esmaspäeba lõunast, trenn käib sama moodi ikka edasi ja kaal langeb, plaan tallinnas juba lavale astuda kuid see veel küsi märgi all, paar nädalat veel aega .
MikroToitaine
Memberavalikustan siis enda võistlus loo kah:D
MikroToitaine
Membernoo kui pm nädal aega 40 palavikus oled ja vägisi süües ka toit sees ei püsi, peale seda on muutust näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberolen õhtul olemas,
peale haigust on ikka suht nõme trenni teha, jõud kadunud ja suurt motivatsiooni pole -.-
MikroToitaine
Membertervis tuleb kiirelt juba tagasi ja homme plaanin viljandis trenni teha ja esmaspäevast ilmselt planet spordis tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberproovisin imre soovitatud tuunikala juurviljade konservi, tõesti paugutab mis kole kuna täna istun 39 palavikuga kodus -.-
MikroToitaine
MemberSuht paljud imestavad kuidagi, et kuidas ma kaalust alla võtan jne:D
eks kirjutan siis mida ma sisse söön ja mida mitte
Toidulisandite koha pealt kasutan olimpi thermo speed extreami, fasti rohelise tee kaplseid ning dietmixi,
toidu koha pealt nii palju, et suht suures kogustes saab söödud sügavkülmutatud juurvilju ( odavad ja pole viga midagi) veel söön kanafileed, tuunikala, kodujuustud ja lahjat kohupiima.
Veel on mul 2 trenni päevas, hommikuti enne kooli aeroobset treeningut 30-50 minutit olenevalt enesetundest ja õhtuti siis jõusaal.
MikroToitaine
Memberkoguaeg ei saa ka endast märku anda, muidu konkurentidel tekib liiga hea ülevaade tegemistest, küll lõpp tulemusena siis näha ole kas pingutati piisvaalt ja tehti piisavalt trenni või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberise elan ka ühiselamus ja toitumist saab väga hästi jälgida, ise asi kui väga sa tegelt seda tahad. Tahad kaalust alla võtta kuid tahad niisama närida midagi?
MikroToitaine
Memberärkasin alles:D seega tuleb õhtul jõuka minna -.-
MikroToitaine
Memberolen kohal
MikroToitaine
MemberUuest nädalast Planet Spordis tagasi.
MikroToitaine
Memberkadunud pole kusagile:D treenin siiani edasi:D lihtsalt hetkel koolis tunniplaan nii pikk, et käin kooli jõusaalis iga päev, samas käib mul hetkel ka dieet 2-st nädlat ja on kaal kukkunud 80 kg peale.
-
AutorPostitused