MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MikroToitaine
Membertarbin magusat ainult sünnipäevadel ja see ka 1 lõik torti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberräägi ema/isaga küll nad investeerivad selle 500 krooni ,et sa saaksid kunagi rõõmsam ja parem välja näha .
pidev viga kaalulangetajatel ongi see ,et nad hakkavad vähe sööma . Loe artikleid ja hari end pisut ja siis vb kui aju pisut võtab siis tee enda näidismenüü siia ja siis saame seda täiustada , mida süüa ja mida mitte ja kunas.
MikroToitaine
Memberrohkem on 3-4 päeva peale ühekordne väljaminek . Kuna kui hakata vaatame koguseid mida soovitatakse süüa kavades siis nagu öeldud ostad ühe korra paki jogurtit,kohupiima,putru,liha jne ja peaks jätkuma mitmeks päevaks. maXXimas oli alles hiljuti kanafilee soodustus 1 KG 49.90 ja selle KG peaks ilusti 2-3 päeva hakkama saama.
MikroToitaine
Memberhetkel kui hakkas pikk EMV-ks valmistumine siis rangelt pean toitumiskavast kinni 6 päeval nädalas aga iga pühapäev on nn viimane söömaaeg, kui rasva hakkab tagasi tulema siis tuleb lõpetada ^^ . Rasva % väheneb vähemalt peegli järgi ja iga nädal ei ole viitsimist/tahtmist minna ja mõõta seda kah .
enda nahapeal ära ei proovi siis ei saa teada kas toimib või ei.
MikroToitaine
Memberüks hea näide tolade kohta on see ,et ükskord sattusin jõusaalis peale tüüpidele kes tegid juba vist 4 päeva jutti rinda,biitsa ja kõhtu , läksin neist mööda ja naersin pisut ja siis kuulsin seljatagant juttu , vaata kui haigelt suur rind tal on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida nad treenivad siis kui ei taha ,et lihas suureks kasvab -.-
plätuvennad las kannavad neid kui sokke ka vahetavad ….
MikroToitaine
Membersööd järelikult nagu väike loom … kui rasva ei karda siis hakka serious massi võtma .
MikroToitaine
Membermida kuradit
mis asi see on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberkalmus väitis ka kunagi ,et tippspordis on palju neid kes tarvitavad keelatud aineid aga vahele jäävad ainult väga vähesed .
tänapäeval tavalise söödaga enam midagi ei tee jah . Kui soovid saavutada midagi siis lähed maksimumi.
MikroToitaine
Membertundub ,et tuleb järgmine vaadatav film lõpuks …
MikroToitaine
Memberise kakelnud ka päris mitu korda , pole küll mingi tänavapeal seda juhtunud aga on nn pinnal xD keegi joob end täis ja läheb siis härga täis ja hakkab teisi tülitama . Ise sattusin ka sp konflikti ,et mingi tüüp hakkas täispeaga kargama . Enda kogemustest ütlen ,et suurus ei loe oleneb see kui ükskõik sul ümbritsevast sel hetkel on kui andmiseks läheb , kas annad talle täie rauaga ja ei mõtle äkki tüübil mingi haigus või põrutus varem olnud ja nüüd võid ta invaliidiks vigastada või isegi maha lüüa

MikroToitaine
Memberpäevas kilo valku sisse süüa on väga mõtetu
kaal tuli ka juurde arvatavasti siis rasvapealt . keha reageerib toidule aga käed tulevad treenides ja aegamisi , Kui tahad ,et käsi oleks rohkem väljapaistvam siis treeni triitsepsit ja käsi paisub. Ära liialda suurte raskustega võid saada venitus arve endale niimoodi ja siis käed koledad pärast …
MikroToitaine
Membertreeningu ajal mõtlen sellest kui suureks ma saan

MikroToitaine
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
vali sealt selg ja kõik harjutused olemas mis treenivad selga ..
MikroToitaine
Memberparem 40 cm vasak 38,5 kaal 92 kg , vanus 16 , pikkus 178
MikroToitaine
Memberkui ma toitumiskava tellisin siis mulle tuli mingi nädalaga kohale . see muidugi argo poolt koostatud . ise ma ütleks ,et nad ise koostavad mitte ei jaga laiali , vähemalt argo puhul . kirjutasin talle ,et ei soovi tomatit , lisas asemele ntx paprika (maitseb mulle) kellaajaliselt väga hästi tehtud ja aitab ka väga hästi (:
Aga tõsi ta on kui tahad midagi saavutada siis sööd seda mis paremini aitab , mitte seda mis paremini maitseb .
-
AutorPostitused