MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 13, 2009 at 12:52 p.l. in reply to: FitShop Tarbatu Paksu Poisi Ulmeline PILDIMÄNG! 13.mai 2009 Võistlus! #195964
MikroToitaine
MemberParim Enne Möödas
Otsin Naist ja chekka mu päikseprille
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
MemberUnt ei hüüa tulles – sõidan sierraga sul seina maha
MikroToitaine
MemberOleks mul ka nii suur , siis ma künnaks kõiki põlde

MikroToitaine
MemberEi ütleks ,et see just minujaoks päevauinak on gaa tuleb vahest ette , teisip,kolmap ehk selja ja jala päevadel , peale trenni lähen koju , söön kõhu täis ja kui enda igapäevaste tegemiste juurde asun tekib jube uni peale ja siis lähen magama , millegi pärast on see kusagil 1-2 pm kuni õhtusöögini , siis on paugupealt uni kadunud
Turgutab küll hästi aga segab vahest ööse magama jäämist ….MikroToitaine
MemberHaige värk. Ma ei ole kunagi selliseid tegelasi mõistnud, kes jalgadega lae alla ronivad ja mingi suure pommiga mingeid lühikesi seeriaid punnitavad. Tegelikult saab ju veel raskemalt teha…näiteks paned raudrüü selga ja lisaks hoiad mõõka ja kilpi käes selle harjutuse ajal…lisaks veel kiiver ka peas, millele on igaks juhuks 32 kilone sangpomm otsa ette keevitatud.Nagu mulle öeldi , sul pole sixpacki kui sa ei suuda 25kg kettaga istessetõuse teha
tundub ulme kui isegi ilma lisa raskuseta peale 20 istessetõusu on väike pisar silmas 
To teemaalgatajale , pole mõtet võtta lisaraskust ja loopida ennast ülesse 3-4 korda . sujuvale ilma lisaraskuseta ja ära lase kõhulihaseid pingealt vabaks kui teed istessetõuse.
mai 9, 2009 at 8:08 e.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #192901MikroToitaine
MemberTartu Tala.
MikroToitaine
Member550
MikroToitaine
Member500
MikroToitaine
Member450
MikroToitaine
Member350
MikroToitaine
Member12 , kaal 86kg
MikroToitaine
Member525
MikroToitaine
Member21th century – Shrek The Butcher !
mai 5, 2009 at 11:38 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194437MikroToitaine
Memberkui ott on end nüüd kuivemaks tõmmanud siis jääb ikka OTT peale
MikroToitaine
MemberMEIE: Toidulisandite pood pole nii ilus
Fitshop on kõige alus
TEIE: Muidugi kui paistab Fitshopi Vilus
See on küll nüüd valus
AutorPostitused